Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

salutare colegii,pentru cei care vor sa mearga la hart si au peste 35 ani inainte sa va faceti toate actele mai bine sunati la doamna-domnisoara camelia si spuneti cateva date personale despre voi(cati ani aveti de cand aveti permis etc)nu faceti ca mine,i-am trimis email  cu CV,mia trimis inapoi email cu toate actele necesare.si mau costat in general  1200 RON tot ce imi trebuiau pt dosar.l-am trimis acum o luna jumate si am sunat sa vad daca este complect .au spus ca este complect si ca ma suna ei cand au nevoie,am sunat de atunci in fiecare saptamana si nimic, pana ieri cand am sunat si miau spus ca dosarul a fost respins din cauza varstei(37 ani ;batran  oare")si am C+E de un an si  nu am experienta.asa ca sunati mai intai sa nu va cheltuiti si ultimi banuti, poate ii folositi in alt scop. o zi buna si drumuri bune pt cei care conduc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Imi pare rau, motzy. :( Eu ii tot sun de luni incoace, in fiecare zi imi spun ca ma suna inapoi pana in ora 17,00 sa-mi dea un raspuns, nu au facut-o niciodata. Mi-am pus mari sperante in firma asta, am spus tuturor ca plec... Imi pare rau ca am pierdut aproape 3 luni aiurea, daca ne spuneau de la inceput, macar stiam sa ne reorientam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

  manuel dar uu trebuia sa nu ramai fixat doar pe o firma ..tu da din coate sii inceraca peste tot macar sa te cheme la munca toti suii sa fii nevoit sa alegi ..cum sa astepti raspuns de la o singura firma ar fii cam 50 % da si 50% nu ....daca trimiti la mai multe suni la mai multi se maresc sansele de DA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dar nu ai intrat si u pe forum sa vezi care e treaba ce se zice de firma asta macar asa sa iti faci o idee...e nasol sa astepti asa sa iti pui speranta sii sa nu aisa nimik toti am trait macar odata experienta asta ...stai linistit o sa se gaseasca ...ai sa vezii u fii optimist sii incearaca sii la altele  ...mai devreme mai tarziu  se gaseste ceva ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cum sa nu, am citit topicul asta de 20 de ori pana acum! Faza e ca au plecat colegi de 43- 45 ani, spunea cineva ca ar fi avut un incepator de 50 ani! Unora le spun ca varsta maxima e 40, in mail scrie ca locurile pentru cei peste 40 ani sunt limitate, altora le spune ca nici vorba de limita de varsta!

Mie inca nu mi-au dat un raspuns definitiv, insa daca l-au respins pe motzy la 37, eu la 39 sunt de mult expirat...

Asta e... dam inainte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pot angaja doar virgine, problema e ca nu spun de la bun inceput despre ce-i vorba! Mi-au primit dosarul, mi-au spus ca totul e in regula, sa astept sa ma cheme. Atunci am fost OK, dupa doua luni de asteptare, nu mai corespund.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.