Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Moderators

eu sunt convins ca sunt in romania locuri pentru soferi la 12-13 milioane care uni cu experienta le ignora dar si cei noi vor direct tir eu va doresc succes dar lucrand pe tara mai cunosti mai iti faci o relatie si pleci direct pe un salariu acceptabil oricum este alegerea voastra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

da capo,dar momentan ca sofer incepator ce sa-i faci,e bine si atat pentru inceput,dar stii ca ai sansa aia de plecare de jos catre sus,totusi mai e si munca ce o depun eu acum nu se compara ca soferia.

Zici tu Vali ? Mai gandeste! E mult mai grea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Are dreptate Capo...merge si aici pe tara, gasesti greoi o firma buna sa plateasca...dar ma uit ca la banii care ii castig eu, altii fac externul si nu castiga. Am si zile libere, pe fiecare acasa, curse locale sau nationale la Constanta si am invatat multe. Recomandat e sa faci mai bine in tara la tine decat sa o patesti prin afara, sa faci vreun accident, sa incalci programul cu cateva minute sau mai stiu eu ce...aici mai exista cate o mica toleranta. Dar multi nu stiu ce vad pe extern, parca ar curge miere si lapte...Nu mai e ce a fost odata externul si nu asta ar fi problema, dar ca sa te urci dintr-odata pe TIR e greu. Asa am fost si eu si am inceput pe o bascula, apoi pe o septica, dupa ceva pe la 8,10 tone, si abia apoi pe TIR cu prelata si frig. Acum unde lucrez momentan, lucrez pe toate, ca nu avem masini stabile. Mie unul nu mi-ar conveni sa fac comunitate pe 10 mil cum fac unii si plata la km.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut la toata lumea ,citind toate ce se scrie pe aici  sincer te la-si singur de meseria de sofer inainte sa incepi daca  asculti in gura la toti ce spun si ce scrie,eu sincer va spun cand am inceput meseria de sofer pe tir nu aveam nici un km parcurs cu tiru doar ce am fost cu un asa zis coleg de varsta cu bunicul care mi-a dat asa zise sfaturi ale condusului dar una e teoria  si una e practica singur pe cabina prima mea cursa nu cred ca am so uit ni -ci o data cand am incarcat din port din constanta ciment si cand am vrut sa pornesc prima data am cam acelerat un pic mai tare si ce sa vezi cum sa ridicat cu rotile din fata dragul meu camion ,,iveco,,sa vezi cum a sarit tot de sus ,statie casetofon ,acum sincer sunt povesti de povestit si de inpartasit cu colegii mai ales incepatorii care sunt la inceput de drum, dar sincer va spun la toti incepatorii care au apucat pe drumul asta sa nu renunte cu perseferenta si cu mult calm e loc pentru toti in lumea asta inportat e sa nu dai la disperare ca esti terminat cu totu inportant e sa crezi in tine asa ca pentru incepatori animo si multa bafta .si sa nu uitati ca si  cei care sunt marii acum au plecat candva tot de  unde suntem noi acum ,asa ca totii avem un inceput dar cate unii uita  de unde  au inceput. asa ca incerc sa termin ce am avut de spus dar nu inainte sa spun tuturor incepatorilor tot inainte sa nu renunte ,si eu  am trecut prin perioada asta si am reusit singur asa ca urez bafta tuturor si mai ales incepatorilor la angajare . 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

danii nimeni nu spune sa nu mearga mai departe dar nici sa faci comunitate pe 600 euro este o adevarata batae de joc si profita de dorinta de a face experienta mai bine incepi pe romania si dupa te te duci si la extern ca si afara tot dupa indicatoare si harti se circula (navigator)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

ce le stiti voi astia mai experimentati pe toate...

ia aplica tu ca incepator la 100 de firme din romanica si afara sa vedem de la cate firme primeati raspuns pozitiv?

si nu va mai c****i pe voi sincer acum..k ai pe 600 e,nui vorba de bani cat faptul ca inveti sa tii in frau un tir,te inveti cu manvrele,inveti trasee,vezi lumea,care unii ar da bani grei sa o vada,si plus nu e ca si cum mergi pe ROMAN..stiti dp ce vorbesc.au camioane noi,majoriattea automate,iar ca ajutor nu iti zice nimeni nimic. decat daca faci vreo boacana mare.

iar si cu 600e..daca nu esti "boier" sa manci numai la restaurant sau sati cumperi numai din peco mancare, te ajungi f bine, ba mai ai si un ban cand ajungi acasa in concediu.

dar vad ca multi dintre voi v-ati obisnuit cu miile de euro,dar ati uitat ca in tara se moare de foame si oamenii isi dau foc si sar de pe bloc ca nu au unde muncii si sa faca un ban!!

poate ca acum 4-5 ani mergea treaba si in romanica..dar acum toates de rahat iar locurile de munca nu mai sunt pe alegeri ci pe apucate.

asa ca lasati morala si dativa seama in ce lume traim si ce oameni sunt pe langa noi.

drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Bine zis domn rebound,poate pe viitor imi poti fi titularul meu...

Da stiu sirboby e grea si soferia,dar mai grea decat carca nu cred ca este....

Eu unu nu ma consider boier,nu am fost si nici nu vreau sa fiu boier,vreau doar sa prind experienta ca sofer,nu conteaza pe ce numai sa imi scrie acolo ca am experienta aia nenorocita ca sofer in cartea de munca...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut, Rebound....si eu sunt pentru a doua oara incepator la Hart si tot din constanta....si mare dreptate ai...spunea cineva ca in Constanta ia si incepatori ..am cautat 6 luni ...si nu am gasit nimic intr-un final printr-o cunostiinta am gasit in port si cand m-a vazut patronu ca sunt incepator a zis ,,imi pare rau,, NU TE IA NIMENI. Si eu am  familie (nevasta un copil mic)  nu imi e bine ca am plecat de langa ei dar nu gasesti nimic de munca...da cine are relatii poate da...asa astia cel putin iti dau o sansa... Si apropa nici mine nu mi-au paltit cateva zile astia ca am citit mai sus ca ai depus documentele cu extras de cont cu tot de 3 luni trag de ei sa vad daca imi dau banii..multi spun sa imi ia gandul la zilele alea de inceput!!!!erau din partea mea cica bonus::::::))))))...Drumuri line

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

rebound nici cei cu experienta nu le stiu pe toate si nici nu ne c***m pe noi duar voiam sa spun ca din cei 600 daca scazi cheltuielile ramai cu un salariu de romania castigat pe un microbuz si dormi acasa in pat,romania sta binisor la parcu auto greu mai gasesti un ROMAN si nu este vorba de obisnuit cu miile de euro e vorba sa fii realist cand incepi nu direct extern cand vei avea experienta si nu gasesti un loc de munca decat pe bani putini mai vorbim,multi au plecat la extern dupa 5-6 ani de intern dar cand au iesit afara au luat salariu ca si cel cu ani grei pe interational.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Fratilor, mi se face greata de atata nesimtire din partea unor "soferi" care pot fi orice , >:( mai putin oameni....am 23 de ani, carte stiu, acasa nu mor de foame dar vreau pe tir. De ce? Pt ca- mi plac camioanele, imi place viata, imi place aventura si mai ales pentru ca ma pot descurca al naibii de bine. Sunt "soferi" vechi pe tiruri de pe care curg apele cand trebuie sa faca o parcare sau sa intoarca, de astia care dau sfaturi dar nu se vad, sunt SATUL pana peste cap! Asa ca, dragi iubitori de soferie (de voie, de nevoie) nu mai aplecati urechea, luati-va inima-n dinti ca o scoateti voi la capat! Cat despe cei 600 euroi, atat de tare mediatizati" ....sa vad eu unul  incepator care i-ar lua de la volanul unui tir in tara....In concluzie, scuzati-ne domnilor "experimentati" ca va "stricam" salariile si ca nu avem "statutul" vostru! (satira pt cine se simte)  RESPECT! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Apropo de locuri de munca pentru incepatori. Toata lumea vrea experienta intelegem asta foarte bine dar cand or disparea toti cu experienta ce o sa se intample?? Mai fac cateva canale navigabile prin Europa si trec la transport naval. Toata povestea asta ca nu ai experienta e o mare porcarie, Cei "batrani" isi apara locurile de munca, dar nu inteleg ca daca baga magnetul tot pe ei se fura, muncesc mai mult pe aceisi bani. Daca ar merge in grafic ar fi loc si pentru sofer 2 la echipaj. Intradevar situatia economica din Romania dar si cea din Europa e de kkt ceea ce a dus la scaderea numarului locurilor de munca in toate domeniile deci si in aceasta ramura, dar asta nu justifica salariile mici vehiculate pe aici 600 euro. Pai pentru comunitate 600 euro e extrem de putin . tu defapt esti la munca 3, 7 si chiar mai multe saptamani non stop. ca nu conduci asta e alta poveste da nu tot asiguri securitatea masinii si a marfii? sa nu mai luam in calcul ca se fura ca in codru, am un amic care a ramas fara 300l motorina intr-o noapte, numai ca nu i-a sters rezervorul cu buretele , ca nu ia mai lasat nimic. In concluzie incepatorii isi cauta in continuare cu disperare un loc de munca, "batranii" isi apara locurile de munca ca nu cumva sa vina vreun pufan sa ii ia locul, si uite asa s-a ajuns ca angajatorii sa isi bata joc si de cei cu experienta dar si de cei fara experienta. cum naiba sa i ape cartea de munca 800 lei si sa iei defapt mai mult? pai asta e evaziune , nu plateste taxe , hai treaca mearga da nu e in regula dar la pensie ce dracu mananci? iesi cu o pensie de 600 - 700 lei daca ai noroc si dai toti banii spaga la medic , de medicamente si mancare nu mai raman , ce sa mai zic de intretinere . AM APUCAT VREMURI FOARTE GRELE . Hai drumuri bune si sa auzim numai de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • EX Staff

Fratilor, mi se face greata de atata nesimtire din partea unor "soferi" care pot fi orice , >:( mai putin oameni....am 23 de ani, carte stiu, acasa nu mor de foame dar vreau pe tir. De ce? Pt ca- mi plac camioanele, imi place viata, imi place aventura si mai ales pentru ca ma pot descurca al naibii de bine. Sunt "soferi" vechi pe tiruri de pe care curg apele cand trebuie sa faca o parcare sau sa intoarca, de astia care dau sfaturi dar nu se vad, sunt SATUL pana peste cap! Asa ca, dragi iubitori de soferie (de voie, de nevoie) nu mai aplecati urechea, luati-va inima-n dinti ca o scoateti voi la capat! Cat despe cei 600 euroi, atat de tare mediatizati" ....sa vad eu unul  incepator care i-ar lua de la volanul unui tir in tara....In concluzie, scuzati-ne domnilor "experimentati" ca va "stricam" salariile si ca nu avem "statutul" vostru! (satira pt cine se simte)  RESPECT! :)

Usurel cu vorbele " kids " , a fii un sofer adevarat, nu inseamna doar " mana si suna " si manele la maxim , ai responsabilitati si un sac de legi de respectat .

Mai vorbim peste citiva ani, cind or sa-ti dispara fumurile tinereti !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ma gandeam eu ca o sa sara cativa ca "arsi" , daca v-ati simtit asta este, nu-i bag pe toti in aceeasi oala, cat despre un "kiD" ca mine...cu 2 generatii de soferi de tir  acasa, cu legiile  si pericolele clar stiute si constientizate,  care nu doar "mana si suna" .....spun ca lucrurile sunt foarte lamurite!  O zi buna la toata lumea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu am trimis dosaru  cu toate actele numai ca  la  cardul de sanatate am trimis  certificatu  provizoriu tras la xerox ca  cardu  imi vine  intro luna sii..... e bine  ce am facut  sau trebuia  capia  cardului?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.