Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

Seara buna! Am rasfoit" paginiile recente ale topicului , si am observat ca nimeni nu a mai fost chemat sau cel putin nu s-a scris despre.....eu am trimis dosarul saptamana trecuta, miercuri....astept si tot astept sa mi sune telefonul, il tin non stop dupa mine si am grija sa fie incarcat de teama sa nu pierd apelul ;D Daca nu, ii sun eu pe joi, vineri, asa mi-au zis. Trece timpul, la fel si vara si ma gandesc ca nu se vor mai face angajari....

nu cred ca tre sa-ti faci griji, ca poate acum e lumea in concediu, e vara... am auzit ca la Hartl se fac mereu angajari

bafta, sa ne spui cand te suna  ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

O sa astept :) oricum pana atunci cand o sa ma angajez la o firma ma duc pe camion cu un prieten de familie sa mai invat cate ceva :) Drumuri Bune!

misto de tine ca ai unde... eu nu am :(

de-aia vreau la Hartl, ca in alta parte nu am nicio sansa sa ma ia fara experienta  >:( >:( >:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mai, fara experienta te angajezi si in tara chiar si pe camion dar e nebunie curata ....in sensul ca e multa bataie de joc, eu am lucrat pe  basculanta ceva timp, m-a luat ala fara proba  dar incepuse sa fie imputit cu banii.....program urat, nu ma alegeam cu nimic ,  si pe tir, pe national , pt o javra de om, mergeam ca nebunul prima luna, de program nici nu se punea vorba, imi spunea sa dau dupa ea, tremuram cand vedeam dubele ARR ului, cu banii era jale, mi s-a luat,  am stat sa ma gandesc: nu sunt insurat, copii n-am,  s-o fac doar din pasiune ar trebui sa fiu nebun , i-am aruncat cu cheile in nas , si am plecat.  Asa , la Hartl, nu iei cine stie ce, cel putin pt inceput dar macar te plimbi prin Europa, mergi banuiesc si la program, esti cu inca unul pe masina, una peste alta, vreau sa spun ca decat incepator in tara mai bine  afara, cel putin eu asa consider. Stima!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna seara colegi,in sfarsit am finalizat si eu dosarul si l-am trimis azi sper ca luni cand am sa sun sa imi spuna ca este totul in regula si sa m-a sune cat mai repede posibil    DOAMNE AJUTA!!!  la toata lumea

  Salutare colegi ... am trimis si eu dosarul, cred ca pe 2 a ajuns si azi am primit confirmare cu stampila Hartltrans

  Am incercat vineri sa sun dar nu mi-a raspuns nimeni dupa care am vazut pe forum ca doamna Camelia este in concediu. Intrebarea mea catre Iogy : Ai sunat la hartl ? La ce nr. ai sunat ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da colegu am sunat la firma la nr 0256433282 mi-au confirmat faptul ca a ajuns dosarul dar inca nu apucase sa se uite pe el ca sa imi zica,ca este totul OK sau nu.Acum ce sa zic,ramanem in asteptare!          DOAMNE AJUTA!!!!!      la toata lumea.  (cum adica ai primit confirmarea cu stampila Hartltrans?)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

misto de tine ca ai unde... eu nu am :(

de-aia vreau la Hartl, ca in alta parte nu am nicio sansa sa ma ia fara experienta  >:( >:( >:(

Eu nu am varsta ca tot la hartl sau la waberers ma duceam.:( astept pana fac 21 de ani si incerc acolo daca nu gasesc pe undeva sa ma angajez :( Drumuri bune:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pana la urma vad ca sa clarificat si cu stampila. Eu am trimis prin PrioriPost, cei de acolo mi-au recomandat sa completez si o confirmare de primire in cazul in care se afla in plic acte in original. In dosar am atasat numai recomandarea de la ultimul loc de munca in original in rest numai copii. Eu am pus in dosar toate actele inclusiv dispozitia de desfacere a contractului si adeverinta cu stagiu de cotizare. Nu am avut punctu 3( necasatorit ), oferta de loc de munca  si carte de munca. Pe 31 am depus dosaru la posta si pe 2 a ajuns, in total am platit 11,35 lei

  Am sunat vineri pe 3 si nu mi-a raspuns nimeni iar azi am sunat la numarul pe care mi-a dat Iogy (mii de multumiri) mi-a raspuns o domnisoara sau o doamna foarte amabila iam zis numele ea mi-a zis prenumele (deci rezulta ca avea dosarul in fata) si mi-a zis ca dosarul este OK si sa raman in asteptare.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

prietene, eu sunt abonat la acest thread sa fiu anuntat cand apar mesaje noi

si sincer, am fost anuntat pentru un mesaj inutil..ai ceva personal si intrebi de familie, fa-o prin PM...

Prietene poti fi abonat si la Romtelecom ca ma doare undeva de tine. Nu-mi dai tu indicatii. Clar?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

  ba eu unu am lucrat ptr hartl si nu mi-a parut rau deloc ceea ce vreau sa precizez ptr toata lumea cu expr sau fara expr ,vb ca si pescarii care dau la peste fara ace si se lauda ca prind crapii de 10 15 kg ... totusi vreau sa va zic ca merita ptr acei incepatori care vor sa capete expr si sa fim seriosi iau si 600 euro ... eu am stat 2 luni si am avut un sofer A cu care m-am inteles si ma invatat cam tot ce trebuia sa invat respect ptr ALIN din petrosani .    CARE SUNTETI INCEPATORII E PACAT SA NU INCERCATI NUMAI BINE .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

tudor daca dai de un titular sa luati mancarea impreuna te costa cam 10-15 e pe saptamana dar manaci bine ,Mai sunt si titulari care te tin ei de mancare acu cum ai noroc,dus este si la firma dar iti e greata cum arata eu prefer sa dau 2 euro sa fac in peco sau mai gasesti pe la firmele unde incarci sau descarci, iar hainele poti sa le speli in firma la masina dar asta daca ai noroc si faci vreo pauza pe acolo sau la manuta prin autogril.Daca mai doresti informatii te pot ajuta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

intradevar,dusurile in firma sunt terminate.au inghetat instalatiile asta-iarna si au crapat tevile.si tocmai ce le pusesera noi.nu mai vorbim de starea wc-urilor,mizerie lasata de colegi in primul rand.de parca marea majoritate a celor ce le foosesc sunt invatati sa-si faca nevoile doar in camp.in fine.dusuri se fac in orice peco,2-3 euro.mai nou si-n italia aia care au grija de toalete intiond mana,cu toate ca scrie clar ca serviciul e gratuit.asta e..scopul scuza mijloacele...bine ar fi ca macar unul dintre cei care impart cabina sa aiba o butelie.o oala,tigaie etc.oricum ar fi,dupa o perioada ti se apleaca de conserve,salate ,salamuri s.am.d.o mica schimbare in meniu e oricand binevenita.si as recomanda ca cei ce au sa-si ia la ei laptop.full de filme,seriale etc.si adaptor ,de preferat la 24 v.si poate ceva de genul : http://www.emag.ro/access-point-tp-link-tl-wa5210g/pd/E36R2BBBM/ tocmai ce am cumparat-o,la prima cautare,intre blocuri,mi-a gasit 51 de retele.fata de maxim 10 ce le gasea laptopul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.