Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

Baieti s-a stiti ca situatia nu prea este deloc ,,roz" am sunat azi la Timisoara si mi s-au confirmat temerile,si anume faptul ca majoritatea sunt in concediu iar mai toata luna august nu prea sunt sanse de angajare sa vedem daca om avea noroc din septembrie.Angajarile nu prea depind mai deloc de Timisoara ei doar primesc telefon din Austria ,,avem nevoie de x soferi angajati" si ei abia atunci incep sa sune pe x sau y si sa ii cheme pana nu suna Austria,Timisoara nu misca nimic : :'( :

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Se angajeaza incepatori in multe firme, important este sa cunosti pe cineva pe acolo, sau sa-ti faci o "cunostinta" cu bani, stiti cum e, cine n-are pile, sa-si cumpere ;D. se intra si pe la Lazar, si la Com Divers dar nicio sansa daca suni sau trimiti CV uri, nici nu se uita peste ele.  Stati linistiti, o sa avem parte de munca din plin, traim vremuri dificile, cei drept dar se poate si mai rau,  sa nu uitam asta.  :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

da,treaba e sa mai si vrea sa te ajute frate jovi,ca degeaba ii cunosti,lucreaza acolo,dar cand vine vorba de o mana intinsa unui om care vrea sa munceasca si sa-si vada de ale lui,dau din umeri sau te pun pe asteptari,pentru ca nu vor sa-si faca de lucru sau sa se complice sau dumnezeu stie ce motiv poate nascoci mintea umana....am cred,ca  un sfert de neam la duvenbeck si degeaba,am ajuns sa ma.ngenunchez la straini zicand ca asa va fi bine si voi razbi in cele din urma....si acum sunt pus pe asteptat dupa ce acum 3 saptamani a intrat un gagiu cu toate probele de pe pamant....eiha numa ha ::)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

winis...acu' e sansa ta ,nu o rata,e un inceput,un start,macar vezi cum e si prinzi experienta cat de cat dupaia ai timp suficient sa faci alegeri....mult succes si drumuri bune(era si cazu sa devi sofer de tir:) de mult citesc ca iti doresti asta:) )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Doresc de mult... da... Problema e insa la seriozitatea firmei. Am citit numai rele de ea. Nu vreau sa lucrez fara sa fiu platit. Chiar de voi dobandi experienta, nu pot sa bag la burtica experienta. Chiar aici pe forum numai rele se scriu de Galassini. Iar unchiul meu, cum sa zic, e mare vagabond :P S-a nascut cred sofer... E meserias.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu e cea mai stralucita dintre firme, cei drept , am citit si eu cate ceva despre ei pe forum, sunt cativa care se plang, poti merge in cursa cu unchiul tau , vezi ce si cum , poate iti da si masina.... :)poate  te tin in probe si daca te suna de la Hartl te duci la ei.....tu stii mai bine ce e de facut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pe forum se zice si scrie multe,daca nu te duci tu si nu vezi si simti pe pielea ta nu ai facut nimic,nu te lua dupa alti,dute si poate mai ajuti si tu pe alti de pe forum fara experienta dupa ce ai facut tu experienta..

La hart o sa mai ai de asteptat 2-3 luni,deci dute la galassini cu unchiul tau,daca nu poate ajuti alt coleg sa ajunga acolo..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Winis, pana nu te lovesto cu capu nu spui AU. Ce ai de pierdut? Mai ales ca esti cu unchiul tau. La ocazii dinastea nu se da cu piciorul, du-te linistit si incearca, iti place ramai, nu, multumesti frumos ca ai invatat ceva si pleci mai departe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

nu sa suparati tot am citit pana acum sunt si eu interesat de post pe cat si semiremorca am putina experinta dar am carat numai agregate...in fine asta nu conteaza.......ca tot ziceti ca ati trimis dosare cum ati facut dosarele astea si unde  le-ati trimis pe mail sau la o anumita adresa prin posta....scrieti si aici adresa va rog ca as vrea si eu sa trimit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.