Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

doamne parca suntem in bazar la moldoveni aici ,as putea sa scriu un ziar in fiecare zi la cata ....... e pe aici cu riscul sa ma repet daca cineva iti cere o copie dupa buletin ce rost are sai aduci tu si certificatul de casatorie?apropo la faza cu CV , eu daca as fi in locul celui care citeste aceste dosare si as vedea o fila in plus sincer  as arunca dosarul la gunoi urmat de un mesaj esti un ANANAS,dar in fine mam gandit sa trimit la dosar si o poza cu prima mea prietena Daniela si cu livretul militar(apropo e un document care dovedeste ca ai satisfacut stagiul militar)daca mai gasesc documente prin casa revin cu ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Treaba asta cu CV-ul ma bate la cap. Cati dintre cei chemati au avut si un CV la dosar? Daca chiar trebuie, trimit cu curieratul si un CV. Ar trebui sunat la ei la Timisoara si intrebat.

  Eu nu cred ca CV-ul ajuta cu ceva.Sunt actele din dosar,care pot spune mai multe! Bafta
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Exact! "Hartl" e un exemplu perfect care demonstreaza ca incepatorii de azi nu sunt chiar asa nepregatiti. Au o sansa si profita de ea. Si firma in acelasi mod. Masina merge cu 2 soferi dar plateste mai putin. Si ei castiga si noi. Acum doar un titular mai vechi ne poate spune daca incepatorii au mai facut ceva accidente sau greseli...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare adi...am zis cei mai vechi(printre) :P ma refeream la topic si probabil si de cand am trimis dosarele.Costi dupa cum se vede e la ei si inca lucreaza,likka  a plecat dupa o perioada daca nu ma.nsel si  mai era un coleg,blondu parca,nu mai stiu nimic de el iar eu trebuia sa ma duc pentru angajare...dar luasem drumul italiei...mi.au spus sa merg cand ajung acasa,dar am plecat din nou si cand am venit(de data asta de tot) am zis sa las altora locurile atat de ravnite la hartl :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

n-am zis niciodata ca hartl e cea mai buna firma.titular fiind.ca daca nu stai ferm pe pozitie si nu esti atent esti mancat.ce-mi convine mie aici e perioada cat stau la munca,respectiv 2 luni cu 2 saptamani.chestia cu plecatul acasa este respectata cu strictete,nu de putine ori am schimbat cate 3-4 remorci ca sa pot ajunge in garaj sau cel putin aproape de drumul spre romania.s-a intamplat candva sa schimb chiar si camionul,sa plece niste baieti spre firma.al lor fiind stricat prin germania.locuri de munca se gasesc.mult mai bine platite.insa...sa vin doar 1 data pe an acasa....nici gand ! daca n-as fi fost casatorit,daca n-as fi avut 2 copii...:) ar fi fost alta poveste.asa ca,pana la ceva asemanator,si poate mai bine platit...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

azi m-a sunat o doamna [probabil care se ocupa cu dosarela] si mi-a spus ca nu am dosarul complet adica lipseste cardul european de sanatate. o fii un semn bun?!!! cel putin mi-a dat speranta ca totusi se ocupa cineva de dosare...

Ai depus il loc de card acea adeverina inlocuitoare a cardului?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pana pun si aia o taxa specifica ca trebuie la dosar pe langa acte. Nu stiu mie mi se pare o mare prostie si o mare cheltuiala daca nu esti angajat in primul rand sa eliberezi cardul ala de sanatate, care pana la urma nu-ti aduce nici o facilitate, cati s-au folosit de el pana acum? inteleg ca e o cerinta a conducerii, dar....e o mare cheltuiala, pentru ca nici nu stii sigur daca te cheama sau cand te cheama. Asa ai cheltuit banii si uite stai cu lunile acasa poate chiar anu si aia nu te mai suna. In tot intervalu asta de timp cel putin cand se deschide sezonul poti sa cauti la disperare si tot gasesti pe o septica ceva. Dar daca toata lumea vrea numai TIR, asta e...eu nu as face mofturi pe absolut nimic. Poti gasi pe o masina mai mica mai bine platit decat pe TIR si vii si pe acasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu zic ca nu vor fi dosare, dar o masura in plus sa mai faca bani dupa cei care asteapta minunea (telefonul sa sune) si ziua chemarii...dar banii care ii arunci in hartoage pentru Hartl si timpu pentru care astepti, e totusi pretios. Daca nu ti-ar mai cere prapaditu ala de card de sanatate, ar mai fi cum ar mai fi, dar cand dai atatia bani si altii vai de steaua lor ca se si imprumuta am vazut ptr cardu ala si sa trimita saracii dosaru la Hartl si asteapta minunea si cand vede ca nu e nici un semn, pai iti vine sa inebunesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.