Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

e jale mare de tot pe tema asta

Stiu e jale in toata tara si cu toate firmele lu doi bani cand vezi ca iti pune x conditii si zice ca nu ai experienta. Pai tu firma de doi bani vrei experienta ma? Situatia de fata este din cauza tuturor firmelor din Romania care cauta lapte si miere, insa ei nu-si dau seama ca un om cu experienta nu va sta daca nu exista seriozitate. Mai dau un pont cei care sunt de prin Arges, Valcea, angajeaza la Semiramis cu sau fara experienta, dar din start va zic ca sunt niste lepre. Iti vine sa te duci cand auzi? angajeaza peste 50 de soferi :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu e chiar asa. Suntem aici pe forum doar cativa "amarati" care ne dorim un loc la Hartl :D

Da pai doar voi astia cativa, dar ia mai gandeste-te cati or mai fi asa off line care nu stiu de forum si aud de la unu de la altu. Eu cred ca m-as plictisii sau mi-as pierde rabdarea cu Hartl asta. Chestia e ca daca nu se tin cont de dosare si care pica lor si cheama, asta numai e afacere. Sper sa reusesti sa ajungi la Hartl ca iti doresti mult, ar fi pacat sa treaca luni de zile si sa nu te mai cheme. Pacat de bani, nu ca nu te cheama, ca si asa nu are rost sa plangi dupa ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu unul cred ca sunt sute sau poate mii care au dosare la ei dar numai cativa posteaza pe aici

E hai sa fim ami optimisti ca mii de dosare nu prea cred poate cateva sute dintre care ~30% si-au gasit alt loc de munca si nu mai au nici un interes pentru Hartl. Cand am trimis eu dosarul ma intrebat daca e si un numar de telefon pt ca au foarte multe dosare fara date de contact deci alte dosare care merg la cosul de gunoi.

Am mai vorbit si cu doi colegi care vroiau sa depuna dosarelel la Hartl dar au renuntat imediat ce au auzit ca trebuie sa faca o mica investitie in acte. Unul dintre ei avea pretentia sa ii plateasca firma care il angajeaza analizele medicale si avizul psihologic iar celalalt avea 0 ani de munca si nu a reusit sa is faca cardul european de sanatate (probabil era prea mare contributia pe care trebuia sa o plateasca).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Aici pe acest forum am auzit de firma, tot aici am vazut ce acte am nevoie,am inceput sa-mi fac dosarul, am depus, apoi dupa o luna am fost chemat.Multumesc tuturor care au postat.Lucrez din august, bani vin la timp totul este ok.O sa incerc sa ajut acum si eu pe altii ca asa este frumos.Parerea mea este ca veti fi chemati toti care au dosarul complet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cautati si prin alta parte,pe la alte firme..

  Am cautat colegu, am trimis CV, am fost la interviu si nimic. Totul se rezuma la experienta iar in cazul meu experienta pe categoria D este 0 la CE.

  La Essers am fost de 2 ori la interviu. In prima parte a interviului nu am avut probleme ca stiu sa vorbesc fluent si fara sa imi caut cuvintele (engleza) dar nu mau lasat sa trec la proba practica pt ca nu aveam experienta. Am insistat sa dau proba dar raspunsul lor a fost acelasi.

  Majoritatea de pe acilea au cautat si pana la urma Hartl Trans ramane cea mai buna sansa.

  Daca ai un pont te rog posteaza si salveaza nervii si stresul colegilor

  P.S. - Stii care e secretul succesului - Sa cazi de 7 ori si sa te ridici de 8 ori  8) 8) 8)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

esti sigur ca le-ai vazut toate?renegatu? // am luat acum un Man,vai steaua lui...unii din colegii mei nu merita sa vada masinile astea nici in poze....pana si comutatorul de lumini sare de la locul lui.reglajul nu mai merge,bat farurile la 2 m in fata.plus ca nu pot deschide calele,bara fata sparta.n-au fost in stare sa puna un surub la aparatoarea la toba,sa nu mai vibreze ca naiba.in fine,astept sa ajung in garaj sa-l pun cat de cat la punct.nu mai vorbim ca trebuia facuta revizia de la inceputul lunii trecute...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.