Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

stima si respect colegi dar se pare ca e grele si chiar mai greu , am trimis dosarul in noiembrie si pana acum nimic ,fisa medicala imi expira pe 22 februarie ,sunt un norocos ca am reusit sa-mi fac cardul pentru care am platit vreo 250 de ron dupa o intreaga alergatura,iar acum sincer la fel cum a zis si colegul de mai sus ce o sa se mai intample daca nu se mai elibereaza cardurile pe nu stiu ce perioada sau poate stiu vor inventa altceva sper sa nu ne ceara ..........iar asta cu chestionarea prin telefon e o chestie aruncata de cineva cert e un singur lucru ca de prin noiembrie nu a mai plecat nimeni de pe site la munca la HARTLTRANS. In incheiere cu scuzele de rigoare daca am gresit cu ceva va doresc din suflet bafta si dumnezeu sa aibe grija de toti si nu in ultimul rand tuturor celor care conduc drumuri bune sa aveti imi permit sa spun colegi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mie personal mi sa spus de la casa de asigurari ca dovada care o elibereaza ei este valabila ca nu mai exista bani pentru tiparirea acestor carduri de sanate. Speram ca la dosarul pentru hartl este acceptata aceasta dovada eliberata de casa de asigurari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

e valabila dovada.ma rog,nu acopera cine stie ce din eventualile cheltuieli,Doamne feri insa e buna acolo.cred.ca idee,o cunostinta ,sa-i zic asa,de pe facebook a plecat saptamana trecuta la hartl.dosarul depus de prin toamna cred.oameni trebuie,suntem multi care nu avem sofer 2...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegii,daca ar avea rabdare d-ra camelia filip sa ii asculte si sa ii inteleaga pe majoritatea celor care vor sa trimita dosarul,insotit de asigurare de sanatate de calatorie in afara tarii,ar fi de mare ajutor pentru toti cei care chiar doresc un loc se munca,cardul european de sanatate avand doar 6 luni valabilitate.faci asigurare cu 2-3 zile inainte de plecare pentru2-3 luni,in jur de 200 ron in functie de societatea de asigurari,si o reinnoesti la urmatoarea plecare . drumuri bune si line sa aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pentru sandu 10,colegu diurna trebuie sa ti dea pentru toate zilele care esti plecat din tara,inclusiv sambete si duminici care le stai prin parcari,asa e corect nu? daca iti da  e aproximativ acceptabil daca sunt corecti,si iti baga banii la timp,este loc si de mai rau la alte firme,tatoneaza si tu terenul inainte de a lua vreo hotarare,multi promit ,te aburesc dar realitatea este alta cand stai prin parcari cu bani putini in buzunare si lada cam goala,si mai ai de asteptat pana ajungi acasa.drumuri bune si line sa ai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegii pe mine ma sunat camelia acum o saptamana pe la ora 5 seara dar i-am zis ca nu mai merg ca m-am angajat in alta parte mai am un prieten care lucra la ei si e ajutor de 4 luni si o zis  ca lui si la titular le-o o oprit  cate 100 de euro la fiecare pt motorina

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dupa spusele unui prieten , care este titular acolo fiind singur pe masina ca nu ia mai venit incepator ,e grav nu prea mai angajeaza asa de multi si fac curse singuri pierzind km fata de cum era in echipaj, iar daca a inceput sa taie din salariu vai de capul incepatorului care va primi salar 400-500 euro si jumate din ei cheltuindui pe mincare si alte chestii...cu ce mai ramai dupa 1 luna de munca = nimic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

experienta cere sacrificii eu din amaratul meu de salariu o duc destul de bine .. pun jumi juma cu titularu la mancare si mai mult de 50 euro pe saptamana nu am cheltuit cu mancarea si mananc destul de bine.. am reusit sa imi iau si stick de net din vomp de la lidl valabil pe italia austria anglia si mai nou si danemarca  tre sa imi mai iau si pe germania. sfatul meu pt cei care vin la hartl e sa vina cu ceva bani prima luna pana ce iau primul salar. cand se ajunge la timisoara primesti un avans de 100-150 euro.

iar cu magnetu ca spunea cineva mai sus ca la obligat dispeceru sa puna magnetu e strict problema soferului daca vrea sau nu .. e destul de mare amenda si nu se deconteaza pt ca Bernard a zis sa nu se foloseasca magnetu. e mai mica amenda daca scoti cardurile din tahograf si mergi fara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut colegi...Am depus si eu dosarul sapt trecuta la hart, dar l-am depus fara cardul de sanatate. nu are nici un rost. am pe cineva acolo la cnsas si nu s-au mai tiparit de prin septembrie anul trecut plus ca de platit trebuia  sa platesc in jur de 240 ron pt 6 luni din urma si trebuia sa mai platesc pt urmatoarele 6 luni si cu totul ma ajungea la 500 si ceva ca mai erau nu stiu ce chitante......pentru ce!!!!!!!!!......Pentru o amarata de chitanta care e doar in romana si cum treci granita este valabila cu 0. eu stiam ca deodata ce te angajezi cheltuielile la stat la o eventuala pensie (asta doar pt cine va mai prinde ca noi astia tineri o sa ne scoata la pensie probabil pe la 70 si ceva de ani ;D ;D) , asigurarea medicala o va prelua angajatorul si nu ar avea rost la facerea cardului de sanatate sa platim si urmatoarele 6 luni. astept si eu niste pareri. Va multumesc ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

fratilor mie mi s-a trimis e-mail cu toate actele ce-mi trebuiesc pt dosar...are rost sa le fac si sa le trimit?oricum te costa ceva bani deocamdata n-am atestatul si nici cardul...banii de card nu stiu de unde o sai mai scot dar o sa rezolv problema pe la sfarsitul lunii feb o sa le am.chiar are rost sa trimit actele?ce sanse am ca incepator?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dupa o saptamana, revin cu niste intamplari, fata de ce am discutat la paginile 126-127:

dupa chestionarul doamnei Camelia, acum o saptamana am plecat in Milano. din cauza unor probleme abia aseara am revenit, insa...

in 22.01.13 ne avand telefonul la mine, am avut iarasi un apel de la Hartl. mi/am zis, las ca vin eu in tara, si ii sun, ne mai avand mult credit pe telefon ca sa sun de acolo.

ziua urmatoare, suna telefonu iar si raspund: (era un domn, nu Camelia)

i/am zis ca sunt afara din tara pt cateva zile, m/a intrebat daca lucrez, i/am zis ca nu, dar mai fac curse pe afara cu cineva cu un microbuz. ca am un dosar la ei, da am zis. uite cum facem, imi zice, cand vii in tara, sa ne suni. si aici s/a incheat discutia.

azi, sambata-duminica nu cred ca are rost sa sun, deci am sa sun luni. o sa mai revin atunci cu noutati.

ca ma ia la chestionare, nu am de unde sa stiu, dar presimt ca nu, si probabil or sa ma cheme. salutari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.