Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

bine zici colegu man4ever si eu imi astept pasaportul si cardul european de sanatate sa pot trimite dosarul complet, dupa care voi astepta si voi mai incerca si la alte firme. dar colegii care tot insista trebuie sa inteleaga ca nu numa noi cei de pe acest forum trimitem dosare la hartl, nici nu cred ca ne putem imagina cate dosare intra numa intr-o zi la firma care trebuie verificate.

deci dragi colegi aveti rabdare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Eu chiar nu inteleg cum merge treaba pe aici? Inca nu lucrez in domeniu` abia am inceput si eu scoala, dar cum am citit pe forum toata lumea se plange ori de salariu mic ori de km de bagat, ba peste program, deci chiar nu am vazut nici un subiect pozitiv in care sa spuna lumea ca da este bine sa conduci sa muncesti etc. daca nu se merita de ce faceti? Ce credeti ca este mai bine la italian in fabrica de pantofi? pentru salar de 7 milioane si asa cum nu intelegi dispecerul belgian (am citit pe alt post) si nu stii ce sa faci exact asa iti urla in fata italianul in fabrica si tot nu stii ce ai gresit si tot asa de prost te simti! La sfarsit de luna iti spune ca ai gresit multe bucati si iti taie din salar, nu ai facut norma  iti taie inca un pic si asa ramai cu banii de buzunar!

Serios chiar asa de naspa este sa fi sofer pe camion? Chiar asa de rau se plateste?

Nu e deloc rau sa fi sofer pe camion dar nu o sa-ti recunoasca nimeni acest lucru. Toata lume se vaita. Hartltrans...din pct meu de vedere...face un lucru bun anganjand incepatori. Mie personal mi-a fost foarte greu sa ajung pe tir si as fi vrut sa am la dispozitie o astfel de oferta.....imi amintesc ca eram dispus sa platesc eu bani ca sa merg cu cineva in cursa sa invat...dar deh erau alte vremuri. Iti urez multa bafta la examene, atestate, angajare si tot ce pot sa-ti spun e, ca din pct meu de vedere sofatul in sine nu e greu....singuratatea,izolarea si faptul ca esti mai mereu departe de familie devin la un moment dat o mare problema. Banii sunt buni ....multa bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

da colegu tepeliga ai dreptate ceva e putred la mijloc am sunat si eu la iei in fiecare saptamana dar nu ti da nici o speranta ca te suna iei dar de sunat nu suna sfatul meu pentru toti fara experienta cautati alte variante cu 8-9 milioane cat am cheltuit pe dosar cautam un coleg sa ma ia cu el 2 luni cu banii astia.Am zis sa nu incurajez coruptia dar la noi in romania coruptia este incurajata de sus. drumuri cat mai line sa aveti colegi si descarcari usoare ,toti care lucrati la iei mai scriti si voi cum mai merge treba ,mai angajeaza sau nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cineva interesat sa cumpere un convertor de 300 W daca tot pelcati la hartl ? :D ..l-am cumparat acum 3 sapt din terminal de la calais dar mi sa stricat laptopul ..53.80 euro am dat pe el ,il dau cu 45 ..am si bon,am tot :D ..folosit de maxim 3-4 ori ! Cei care au laptop vor avea nevoie,si nu numai ! Detalii pe privat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

da colegu tepeliga e clar nu mai angajeaza ramanem tot la caruta ,colegi care sunt la ei nu mai zic si ei ce se mai intampla ei fac afaceri parca e tancioc aici .cand ai sunat saptamana aceasta?dosaru cand lai trimis? inaite mai scriau colegii cum merge treaba acuma lumea s a ajuns.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Se mai fac angajari.Eu am fost sunat.M-au angajat deja cu contract.Pentru repartitie aveti nevoie de adeverinta de la medic cum ca sunteti apt de munca,acte de studii copie si original,buletin copie si original,certificat de nastere copie si original plus nu stiu ce de la fisc,plus declaratie pe propia raspundere in caz de nu ati mai lucrat,precum ca nu aveti carte de munca.Camioanele nu sunt in tara dupa prima impresie sunt de treaba.La firma mi sa ma cerut copie aviz medical aviz psihologic,copie buletin.Si toate actele in original in afara de diploma de studii.Mai multe va zic cand am net sau la intoarcerea in tara.Se sta doar o saptamana acasa si se lucreaza 4,5,6 saptamani.Bafta tuturor si drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cum se fac frate angajarile astea?am sunat si au spus ca nu angajeaza j iar knd citesti pe aici afli k alti colegi au fost sunati,am dosarul din februarie si e okDaca vei mai posta mesaje care incalca regulamentul forumului,vei primi ban pe minim 2 saptamani.costy67

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Pentru cei care ati fost sunati.Aveti sau nu experienta.Cei care nu aveti experienta:ati mai lucrat sau nu cu carte de munca?

E obligatoriu foaia de la fortele de munca daca nu ai mai lucrat?

pai cica angajeaza fara experienta... despre asta se tot vorbeste de cand s-a facut topicul asta :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
fac manevre si astea pe pile si restu..

eu nu inteleg cum pe altii ii cheama intr-o sap de cand depun dosaru si pe alti dupa 5 luni. nu e firma serioasa

sincer, eu nu cred ca se angajeaza pe pile... dar probabil ca primesc prea multe dosare si e clar ca nu pot chema pe toata lumea... depinde de norocul fiecaruia, unii au noroc si ii cheama imediat, dupa cateva zile, pe altii cica i-a chemat si dupa cateva luni

mai ai putina rabdare. O sa-ti vina si tie randul, sunt absolut sigur ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Fratilor, sa va spun cum sta treaba. La Hartl nu e rau. Aici inveti soferie, iei si cativa banuti, si doar trebuie sa cheltui niste bani ca sa-ti faci un dosar pe care oricum ar trebui sa-l faci daca vrei sa te angajezi mai devreme sau mai tarziu. Eu sunt proaspat la ei, de 3 sapt, nu am avut nici-o pila, nici-o raspa, nimic, fara sa cunosc pe nimeni, sunt din Iasi, deci va dati seama.

Mi-am facut dosarul si pur si simplu am avut bafta ca intr-o sapt.m-au sunat. precizez ca in acea sapt.am trimis 2 dosare ca sa fiu sigur ca ajung. si cand am ajuns la firma, erau undeva la vreo 12 baieti, atatia au chemat atunci, insa va zic ca nu trebuie sa va descurajati, nici sa sunati insistent la ei. Un singur lucru e imp.pe care l-am sesizat eu- fa-ti dosarul corect si complet cu toate actele in regula ( aviz med-sig circ, psiho-sigur.circ, nu alte clinici private ca nu-s valabile, si toate celelalte, tahog, atestat marfuri si ce mai e scris in lista) si pur si simplu asteapta.E bine ca la aprox 2 sapt.sa le mai trimiti inca o data un dosar, ca nu te saracesti sa mai faci niste copii la acte, ca sa le mai improspatezi vraful de dosare care vin non-stop din toata tara. Sunt multi baitani care le mai dau si mesaje, ca de ce nu-i cheama inca, sau chestii de genul asta...oameni, nu faceti chestii de genul asta, ca veti astepta apoi mult si bine. Am un titular de treaba, ma inteleg cu omu, si incerc sa invat de la el, binenteles ca incercam sa ne suportam unul pe altul pt 2 luni intr-o cabina, dar asta tine mult de fiecare. Titularii de aici, tot de jos au pornit si ne inteleg pe noi cei fara exper. ca si ei au fost la fel candva, tot in firma asta. Banutul ti-l iei fara probleme, daca iti vezi de treaba si esti serios, sincer nu se ia nimeni de viata ta, ex: titularul meu are 2 ani aici, si n-a avut nici-o problema cu nimeni, vorba putina si treaba serioasa, oriunde o duci bine. Acum va scriu de la Calais-Franta, ca este net free in parcarea asta de langa vama, cunoscatorii stiu, si totodata vreau sa zic numai adevarul ca toti avem nevoie de un loc de munca, un inceput, si de banuti pentru supravietuire. Treaba e in felul urmator: la HARTL vin foarte multe dosare, si practic ei umbla la ele, doar cand e nevoie, adica aici se pleaca si se vine, cam asta-i mersu. Si pana la urma nu-i ceva rau, iti gasesti ceva mai bun, poti pleca fara probleme, ai acumulat ceva exper.eu zic ca tot e bine. Nu luati in seama comentarii rautacioase, de la unii si de la altii, care poate nici n-au vazut cum e, si vb aiurea, ca mancatori sunt garla. Baieti, aici nu sunt dinozauri care musca din oameni, sunt colegi care muncesc si castiga cu greu un banut. Ce sa va mai zic, ma bag la somnic ca la 03.00 plecam spre Anglia la desc. si e drum lung. Sa dea D-zeu sa le fie la toti bine, si fiecare sa inceapa de undeva cu bine. Drumuri faine sa aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Pai nu trebuie sa convingi pe nimeni... asta cauta aceasta firma.. FARA EXPERIENTA, pentru comunitate!

Daca "timpul iti permite", esti invitatul nostru la "Joita" unde poti avea ocazia de a te evalua profesional..

Multumesc pentru atentie !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.