Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

Asa o sa fac.mai astept un pic ca am un prieten titular care lucreaza la ei,astept sa ajunga el acasa sa vorbeasca cu Camelia cea care se ocupa de angajari din cate am inteles poate sunt sanse mai mari sa plec cu el ca ajutor iar daca nu o sa ma duc la ei cu dosarul..

citeste regulamentul si ferestete sa mai scrii gen chat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutari! Fiti optimisti :) ...sunt colegi care au asteptat si 6 luni pana i-a chemat! Si oricum aceasta firma mereu face angajari...pentru ca majoritatea soferilor stau 4- 5 luni un pic de experienta si pleaca in alta parte! De fapt cand te angajezi acolo la birou iti dau si o foaie in care iti semnezi si demisia in caz ca pleci sau te dau ei afara! Desi nu cred ca e normal!!? Bafta la toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Stiu ca s-au cam suparat sefii de la Timisoara pentru ca mereu le pleaca soferii in special aia care stau cam 6 luni si cand sa ii faca titulari isi dau demisia! Adevarul e ca condusul in echipaj e mult mai obositor mai ales pt cei incepatori! Am auzit ca cei de la timisoara au inceput sa trimita acasa la soferii care au plecat un plic cu o " Decizie de cercetare disciplinara prealabila!" Ce inseamna asta colegii?? Nu vad de ce ar fi necesar odata ce tot ei te obliga sa-ti semnezi demisia la angajare!! Pierdere de timp...oricum sunt multi incepatori care abia asteapta sa ii sune si sa vina sa lucreze la HARTL...care este zic eu o firma buna...o sansa unica pentru incepatori!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu stiu ce ai semnat tu colegu david dar cred ca cu ochii legati nu iti semnezi nici o demisie eu am citit tot ce am semnat cu toate ca a cam scos-o din sarite pe camelia dar eu niciodata nu semnez cu ochii inchisi ca primarul asa ca mi-am stiut drepturile si indatoririle inca de la inceput asa ca pt mn nu a fost nimic dubios totul a fost si e bn asa cum ne-a zis de la inceput ... eu unul sunt multumit de ce am invatat pana acum deci totul depinde de tn cand te angajezi si ce inveti nimeni nu poate sa te invete daca tu nu vri ... hai va salut pe toti si vb lunga saracia o.ului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
colegi stiti cumva cum merg angajariile la hartl?..eu mi-am terminat absolut toate actele solicitate de ei..si am trimis un cv la care am atasat si o scrisoare de intentie prin care le-am specificat ca am absolut toate atestatele..raspunsul lor la mail a fost ,,momentan nu se mai fac angajari reveniti va rog peste 2 sau 3 saptamani''..aud p toata lumea vorbind ca se fac mereu angajari..sa fiu eu oare cel ghinionist..am dat o gramada de bani pt toate actele cerute de ei si akm stau cu ele in sertar..

pai mereu nu inseamna in fiecare zi...

oricum fac mai multe angajari ca orice firma de transport de care am auzit vreodata ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
cum ai depus dosarul..?prin curierat,fax sau ai mers personal la timisoara??

unii tot zic pe aici ca merg personal, dar eu sincer cred ca nu are rost... doar nu e si interviu sau ceva... poti la fel de bine sa il trimiti prin posta (eventual recomandat si cu confirmare de primire) sau prin curier.

iesi mai ieftin si nici nu pierzi timp aiurea ;D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.