Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members
colegi stiti cumva cum merg angajariile la hartl?..eu mi-am terminat absolut toate actele solicitate de ei..si am trimis un cv la care am atasat si o scrisoare de intentie prin care le-am specificat ca am absolut toate atestatele..raspunsul lor la mail a fost ,,momentan nu se mai fac angajari reveniti va rog peste 2 sau 3 saptamani''..aud p toata lumea vorbind ca se fac mereu angajari..sa fiu eu oare cel ghinionist..am dat o gramada de bani pt toate actele cerute de ei si akm stau cu ele in sertar..

Colegu nu cred ca esti ghinionist, iar din ce am observat aici pe forum, nu am vazut pe cineva in ultima luna care sa spuna ca a fost sunat pentru angajare. Personal si eu am dosarul depus si sper sa fim sunati in viitorul apropiat. Multa bafta tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si eu am semnat demisia la angajare si nu a avut nici unul din colegi de comentat nimic. Asta este o practica foarte veche si se foloseste in caz ca pleci de la lucru si nu mai dai nici un semn sau firma vrea sa te dea afara din diferite motive ..... refuzi sa intri la rampa pe macnet ori sa cobori de pe tren , faci figuri cu titularul faci pe barosanul si atunci te da afara cu usurinta fara preaviz. Defapt la angajare iti spune sa asculti de titular si tu accepti sa te vezi plecat dar no sa iti spuna nimeni niciodata, tie ca incepator ca o sa se foloseasca macnetul . Eu din cauza macnetului am plecat de la hartl dupa 3 luni de sclavie dar am acumulat cunostintele necesare incat sa plec singur prin europa , cine vrea sa lucreze legal 100 % sa isi deschida propia fima si cu asta am zis tot despre firmele de transport si despre perioada de incepator, drumuri bune fara macnet sa aveti !!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
mare greseala cu semnarea demisiei inainte....ar fi cazul sa nu mai acceptati

Dar intr-un fel e bine colegu deoarece dupa ce prinzi experienta te intorci acasa si apoi poti pleca linistit de la Hartl la alta firma...si nu mai stai pe drumuri sau pe la birourile lor,pentru ca ei n-au respect fata de un sofer >:( (care e OM in primul rand ) Parerea multor soferi de la Hartl e ca daca nu ar fi d-na Camelia la birouri ar fi mai bine organizata firma cu angajatii! Daca vreti sa vedeti o profesoara de chimie agitata si nervoasa intr-o sala de clasa merge-ti la birou la timisoara! :D Dar totusi MULTUMESC celor de la HARTLTRANS...pentru ca daca nu ar fi fost firma asta nu as fi ajuns unde sunt astazi! ;) Sanatate si Doamne ajuta la toti colegii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si in legatura cu depunerea dosarului personal la firma e un lucru bun! Si apoi sa ceara si ceva scoala macar 12 clase,un liceu ceva.....engleza mediu! ;) Pai povesteau colegii incepatori ca au nimerit sa lucreze cu soferi prea incompetenti sa fie deja titulari...Sau cu unul care toata viata a fost cioban la stana si s-a trezit la volanul unui autotren rutier prin Europa! Asta e parerea mea! Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

important e ca te-a costat ai platit acei 220 degeaba pe care o sa ii pierzi .... era OBLIGATIA ANGAJATORULUI SA FACA ASTA , cardul european trebuie achitat pe 6 luni din urma daca nu ai fost angajat si pe 6 luni in avans ...si este valabil 6 luni cam asta e procedura pt cei care nus unt angajat costa in jur de 650 ron iar tu ai platit doar pana la sfarsitul anului ..poate iti si expira pana te suna cei de la Hartl .. subiect inchis abtine-te data viitoare te rog de la comentarii gratuite nefondate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu am fost sunat , cam dupa 3 ,4 luni referitor la intrebarea lui florin.florin , intre timp am muncit pe unde am apucat asta e , am un sfat pentru cei interesati de hart ... incercati sa rezistati si sa deveniti titulari la aceasta firma ,ca e cam greu sa gasesti o firma unde se lucreaza 4,5 saptamani cu 1 acasa , eu am plecat de la carrion dupa 1 an din motivul acesta 2,5 luni cu 2 saptamani acasa si e foarte greu sa gasesti o firmulita chiar si pe bani putini sa vi mai des acasa . drumuri bune fara macnet !!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.