Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

SALUT VA SUNAT PE CAREVA CEI CARE ATI TRIMIS ACTELE PRIN CURIER,SAU CEI CARE ATI FOST CU DOSARUL PERSONAL PANA LA TM CAT A DURAT PANA VA SUNAT SA VA DUCETI LA ANGAJARE?

Data viitoare poate scrii fara majuscule, inca vedem destul de bine, avem analizele medicale la zi.Risti sa-ti iei un ban!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salutare colegi,sunt din Focsasni si am rugamintea la cei care vor sa mearga la Timisoara la firma hartl trans pentru a depune dosarele si au locuri libere in masina ,va rog contactati-ma si pe mine la tel 0761357243 multumesc si drumuri bune.astia de la hartl angajeaya fara experienta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Asa e, eu la Norbert(Transcondor) iau salaru fix pe tara in fiecare luna. 1050 lei brut. Si deconturile in plus.

An nou fericit tuturor.

ouch :-o numai 1050??

pfui, sa mai ziceti ca la Hartl sunt salarii mici... banuiesc ca nu primesti nimic in plus daca ai de munca in plus... sau..?

eu acum am un job, nu sunt somer, salariu meu in euro ar veni cam 500... dar nu e ce vreau eu, de aia tot la hartl vreau sa ajung \:D/

sa avem un an nou bun si fara incidente pe traseu... si mai ales... sa ajungem toti acoloo unde ne dorim mai mult, adica la hartl :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Salut colegii,am sunat eu astazi la ei si ....mi-au spus ca nu se fac angajari momentan...asa ca ...daca mai afla cineva ceva....sa ne anunte si pe noi astiai ai amarati ,incepatorii !!Bafta !

asa este colegu,momentan nu angajeaja.eu lucrez la hartl si am vb cu persoana care se ocupa de angajari pt un prieten si am primit acelas raspuns.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare colegii,m-ar interesa o situatie,daca stie cineva sa-mi dea un raspuns ..In cazul in care cunosti pe cineva care deja lucreaza la ei si este titular,ar fi vreo sansa ca respectivul sa te ia cu el pe masina ??? tu ca si sofer b..normal.. drumuri bune si sa speram ca ne v-or lua astia pe noi ...amaratii astia fara experienta!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut la toata lumea eu am pe cineva care lucreaza la hartl e bine fata de alte firme

mi a promis ca o sa ma angajeze si pe mine acolo daca fac permisu si atestatul si cardul tahograf am si facut, acum ce sa vezi nu pot sa merg :(( ca nu am card de sanatate ptruca nu am lucrat ultimi 5 ani cu acte sa platesc cns :(( si trebue sa platesc din mana cam 40 mill si dupa cie stie daca ma mai ia.........nu se poate fara card? stie cineva ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegul,esti in eroare,si eu vreau tot pentru hartl,nici eu nu sunt asigurat am avut posibilitatea sa fac atat pe braila dar si pe tulcea cardul de sanatate.am fost vineri la braila acolo imi cereau 6 luni din urma si tot anul 2014,cate 47 lei lunar.am mers la tulcea si acolo ptr cardul european nu iti cerea nimic din urma doar 2014,adivca mai exact 564 ron tot 47 pe luna,am platit cum mi-au spus la fisc ,ma duc cu chitanta si aia de la birou imi spune ca mergea si doar jumate de an sa platesc,desi cu 0 ora inainte la informati la casa de asigurari a zis ca neaparat un an.acum in 10 zile lucratoare cica sa vin sa il iau de la ei ca ei nu il trimit prin posta si daca nu vin ei il trimit la bucuresti si adio card trebuie mers la bucuresti.oricum ei nu stiu pe ce lume traiesc,dar nicidecum nu trebuie sa platesti 5 ani din urma

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.