Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

Adrian,  începător fiind,  recunosc ca nu vorbesc din experiența. Normal ca as prefera repausul de 45 la hotel, dar uite ca nu știu amănunte de practibilitate cum sa ajungi la hotel, unde sa parchezi camionul. ..Oricum am da-o,  pentru mine oferta Hartl pentru începători lasă mult de dorit. Foarte putini bani. Sunt și alte firme care dau sansa începătorilor sa pornească în aceasta frumoasa meserie cum o văd eu. Și cu o oferta banoasa ceva mai buna. 

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Am fost 2 luni la aceasta firma si cred ca, daca as vrea sa  scriu, as scrie o carte! Chiar zilele trecute am facut un an de cand m-am intors! ideea e sa nu va faceti prea multe planuri, fiindca nimic nu e ceea ce pare.

Mi-aduc aminte cand vorbeau de Vomp, dusuri, wcuri, masini de spalat, conditii de vis! Stati linistiti! Eu am invatat pentru prima data sa ma spal o data pe saptamina, contracost. Cine vrea sa ma intrebe orice legat de firma asta, poate sa ma intrebe in privat.

M-am dus foarte.entuziasmat si plin de dorinta de a muncii. Si am plecat cu coada intre picioare. M-am oprit in Belgia si am plecat singur acasa.

Am venit la Vomp, am condus toata noaptea sa ajung acolo. Am plecat direct la ora 5 in cursa cu soferul meu principal, in Italia! Eram. asa cum sunteti toti, superentuziasmat, si dornic sa arat ce pot. Prima oara cand am ajuns la volan, a fost o binecuvantare pentru mine. m-am simtit bine, si mi-am vazut de treaba! Nu pot sa spun ca , cineva a avut ceva sa-mi reproseze! a fost ok!  

In primele 2 saptamini, cu mine la schimb, principalul a facut peste 10.000 km...dupa 3 zile eu am ramas fara paine!

Am mers inca 2 zile si am stat asa. peste 2 zile i-am zis ca am nevoie de paine! raspunsul: numai de painea ta nu am eu nevoie acum!

Raspunsul meu: in cazul asta ciand imi vine randul la condus, eu nu mai misc camionul! rezultatul, directia magazin.

Am rezolvat-o!

Tema este HARTL....am unit comentariile ca sa nu il sterg pe ultimul...daca doresti faci un alt subiect cu cealalta firma..cauti sa nu fie deschis vreun subiect prima data..apoi daca nu este il deschizi tu si comentezi

ps= sper ca discutai de hartl in primul..si nu de o alta firma...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Salut colegii,sunt din Pitești și am decis sa încep și eu în aceasta meserie.Dupa ce m-am interesat mai bine și am citit zeci de pagini pe acest forum m-am hotărât sa încerc la Hartl Crew.Am sunat și mi s-a dat o lista de acte ce îmi sunt necesare :).Știe vreun coleg sa îmi spună după ce depun dosarul în cat timp pot începe lucrul??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Vad ca nu prea mai intra nimeni pe acest topic...dar oricum,am sunat și am aflat singur raspunsul :D.pentru cei interesați sa știți ca pasaportul și cardul de sănătate european nu mai sunt obligatorii...mie au omis sa îmi spună de aceea mai trebuie sa aștept încă 2 săptămâni pentru ca am apucat sa depun actele de pașaport și card... :rolleyes: 

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.