Members Victor_Bolonyi Posted May 4, 2012 Members Share Posted May 4, 2012 Saptamana care vine trimit si eu dosaru, sper sa ma cheme ca nu mai am rabdare......stau din decembrie tot cautand de lucru :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted May 4, 2012 Members Share Posted May 4, 2012 E cam trist stiind ca doar la "Hartl" ai sanse ca incepator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members laur92vs Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 sal colegi stie cnv cum sta treaba la hartl cu adevarat ca vad ca au refuzat cati colegi a mai fost cnv chemat care a trimis dosaru la ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 sal colegi stie cnv cum sta treaba la hartl cu adevarat ca vad ca au refuzat cati colegi a mai fost cnv chemat care a trimis dosaru la ei Ar fi bine sa te dai jos din pat,sa te speli pe fata,sa recitesti ce ai scris apoi sa ne traduci si noua. Asemenea exprimare si punctuatie nu merita niciun fel de raspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Ai dreptate Guvis cu ce ai scris Dar totusi cred ca tu ai "grupa sanguina" si nu "gupa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members calinush Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 sal cei care au fost sunati sa mearga la timisoara au trebuit sa mearga pe la Somaj ? ce trebuie sa ceri de la somaj nr de fax ?.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Cine a facut dosarul pt Hartl, cat a platit in total pt intocmirea lui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gafton adrian Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 eu in mare fac asa un calcul de fata : -card european de sanatate a costa 540 de roni (cazul meu , am postat acum citeva zile bune in acest topik) -avize psihologice + adeverinta medicala astea sunt in jur de 320 de ron depinde de cum se descurca fiecare -cazierul ceva gen 15 roni cu tot cu timbre -pasaport 240 roni precizez ca restul le avem deja permis atestate certificat si restul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danii Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 salut adrian te rog dezvolta si mi-e cum pot intra in posesia cardului european ,in cazul me-u nu am lucrat deloc pe cartea de munca in romania doar afara in spania 9anii unde trebuie sa merg,ce trebuie sa platesc.multumesc mult astept raspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Cand am citit ce trebuie pt dosarul de angajare, m-a luat durerea de cap. Ai scris ca avizul psihologic si cel medical costa o gramada. Aceste avize nu sunt aceleasi cu cele pe care le faci cand incepi scoala de soferi? E foarte lung si costisitor drumul pana te pui la un volan de camion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members groza radu-mihai Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 hai ma ca eu am 33 de ani si tot m-au chemat la ei sa ma duc de 3 ori intr-o luna cum am trimis dosarul dar intre timp am gasit altceva si nu m-am dus (da au fost insitenti) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Acolo unde te-ai dus, tot asa multe hartii ai facut? Te-au angajat ca si incepator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members groza radu-mihai Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Am B-ul din 2000 sunt din CJ am facut tara asta cu 3.5 de mi-au sarit capacele lucrat in telecomunicatiii anul trecut in Ianuaria am luat CED-ul si am spus ca schimb profesia si acum conduc o amarata de raba (de persoane LA pt cunascatori) si m-am saturat sa nu ma aud io cu mine in cabina dar merge treaba cred ca ma duc la Arcese sa vad ce fac luni la interviu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Mult succes!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Radu, te-au sunat sa mergi luni la interviu la Arcese? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ggkeent Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Colegi am si eu o antrebare . Cand ancepi la HARTLTRANS ROMANIA am anteles ca prima luna se da niste bani . Stie cineva e adevarat SI mar anteresa cat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members groza radu-mihai Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 da ma duc luni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Trimisesem si eu CV si asteptam sa ma sune, de aia te-am intrebat. Probabil au multe CV primite deja de la colegi cu experienta. Multa bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted May 7, 2012 Members Share Posted May 7, 2012 Hai ma colegule M@nuel nu fi trist. Vei vedea ca vei avea si tu un loc. Mult succes si tie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gafton adrian Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 salut adrian te rog dezvolta si mi-e cum pot intra in posesia cardului european ,in cazul me-u nu am lucrat deloc pe cartea de munca in romania doar afara in spania 9anii unde trebuie sa merg,ce trebuie sa platesc.multumesc mult astept raspuns. sallut ! initial trebuie sa mergi la trezorerie cu 5 timbre fiscale de 2lei fiecare sa ridici o adeverenta de venit impozapil pe ultimii 5 ani ;cu aceasta adeverinta mergi la CNAS sii faci contract de asigurare pentru ca nu ai si ca vrei pentru card european dar ai spui lu" aia mama nu am lucrat deloc de 9 ani si am fost si la trezorerie si am luat aedeverinta vreau sa fac contract platesc pe loc te costa 540 ron dupa ce iti face contract te trimite la casa cu o chitanta ,,,dupa ce o platesti intrebi tot la CNAS unde e biroul de eliberare card european acolo cu copia dupe prima pagina acontractului de asigurat si copie dupa buletin te pune sa completezi o cerere unde pui adresa unde trebuie sa iti vina cardul ...si att e vorba ca in 7 zile sa il ai dar cica sunt mereu intarzieri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gafton adrian Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 atentie winis ..eu din cite am inteles fisa aia medicala nu este aceeasi fisa medicala de angajare comuna sau nu stiu cum sa zic ..vor fisa medicala de siguranta rutiera ,,care aici in brasov se face doar la spitalul CFR din cate am inteles eu la medicina munci nu e oo fisa medicala comuna care o faci si pentru scoala de soferi cit daca mai ai psihologicele de la scoala de soferi alea sunt valabile 3 ani asa ca sunt bune daca nu psihologicul din cite stiu costa doar vreo 50 sau 60 de lei daia eu am rugat un colegut de mai sus care a fost chemat sa posteze si el frate exact asa cu punct si virgula ce a pus el in doasarel..sa stim si noi !! dar ..din pacate nu a aparut nimik postare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gafton adrian Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 Trimisesem si eu CV si asteptam sa ma sune, de aia te-am intrebat. Probabil au multe CV primite deja de la colegi cu experienta. Multa bafta! colegule daca te uiti la anunt spun clar nu vor cu experienta scrie clar candidatul indeal e cel fara experienta doar pentru afara ... asta imi cam da de gindid potin dar cine se mai uita sa vina cardu sa trimit si eu dosar acum fii si u optimis ca poate o fii bine!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Pojar Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 Am depus si eu dosaru de vreo 2 saptamani si ieri m-au sunat cei de la hartltrans au spus ca vineri in 11 e plecarea in austria , sper sa fie bine totul incepe de undeva de-o fi bine de-o fi rau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members GEORGE88 Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 Colegu Pojar , spune-mi si mie te rog cum ai facut inainte sa trimiti dosarul. Ai trimis intai CV pe mail la dna/d-ra Camelia ? sau intai ai sunat? Te intreb ptr ca am si eu doasarul aproape gata ( l-am facut din informatiile de aici de pe forum) , si acum vreo 3 sapt. am sunat la timisoara , mi s-a zis ca nu fac angajari , iar azi am trim Cv pe mail si nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gafton adrian Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 george au am trimis pe mail sii mi-au raspuns asteapta dupa citeva zile daca nu mai trimite odata dar iti va raspunde .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts