Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Traseu Cpi marfa


Postări Recomandate

  • Members

a dat cineva proba practica la cpi marfa de curand si poate sa spuna exact in ce consta aceasta proba si ce te pune sa faci?cineva din bucuresti?multumesc

pai prima si prima data te urci in camion, completezi diagrama, dupa care pleci pe traseu. insp de la arr e posibil sa te mai intrebe pe durata conducerii una alta din timpii de conducere, ce inseamna arimare, documentele care tre sa le ai in camion, ce trebuie sa faci daca iti ia foc un pneu etc. de obicei se uita cum schimbi, sa fie acul pe zona verde si chestii de astea. la urma te pune sa scoti diagrama din tahograf sa o completezi cu km de la oprire + diferenta de km.

daca nu te ia la intrebari in timpul mersului te ia sigur la urma. o sa incerc sa postez hartiile alea a lor, ca le avea un prieten de al meu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

multumesc mosuvaly pentru informatii,maine dimineata la 8 sunt programat la traseu..sper sa nu fie nicio problema...e cam la fel cum e si cu politistul cand dai examen pt categorie decat ca acum te pune sa scri diagrama si iti pune intrebari...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mie mi s-a parut usor..toata treaba e sa fi atent atat la trafic cat si la nenea de la arr care te sacaie intruna cu intrebarile..pe parcursul traseului iti pune tot felul de intrebari legate de timpi de condus,actele necesare la bordul autovehicului,actele tale,actele de la firma si sa iti dai cu parerea despre o anumita situatie neplacuta aparuta in timpul mersului cum ar fi incendiul sau o explozie la una din roti..in fine nu stiu de ce te mai intreaba asta din moment ce dai proba teoretica si ai la fel..in rest vrea sa vada activitate,sa vada ca nu dormi pe tine la volan si ca nu il duci cu 30km/h ca la mort cum i-a spus unui coleg care a fost inaintea mea..si cam atat,nu cred ca exista respinsi la proba asta  ;D..rostul nu prea il vad e doar o pierdere de timp si bani,parerea mea ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Salutare

Azi am dat si eu proba practica,a fost putin mai complicat in cazul meu.

In urma cu 3-4 zile am avut un accident moto cu victime,victima fiid eu. Un bosorog cu un cazan bun de casat cu numere de bulgaria nu mi-a acordat prioritate intr-un sens giratoriu si a intrat in mine,urmari: o mana fracturata,multiple julitur si  motocicleta destul de avariata. Am fost la spital mi-au pus mana in ghips(sper ca e corect ) si de aici a inceput stresul, ce o sa fac eu la examen, o sa primeasca,nu o sa ma primesc...pana la urma am zis ma duc la examen daca ma primeste de bine daca nu il aman, si asa am ajuns in data de 18.08.2011 momentul in care tr sa dau examenul,eram foarte stresat. Mi-am camulflat mana si am stat ultimul, m-am urcat in masina si am salutat inspectorul arr, am completat o diagrama si nici atunci nu a observat ca am  mana avariata...dupa un scurt dialog  a zis "ok, acum hai sa pornim" plec dupa loc si atunci a vazut, a ramas  ??? si imi zice sa trag pe dreapta. Cred ca a stat 15 min numai sa-mi faca morala,i-am explicat problema si ca am nevoie de atestat pana la urma am cazut la pace si a zis "hai sa iesim pe traseu dar sa te vad cum conduci daca gresesti o sa te pic" Am mers cu o mana si m-am descurcat mai nasol cu semnalizatul. La final am fost declarat admis.

8)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.