Members bondaru76 Posted July 23, 2011 Members Share Posted July 23, 2011 Pozele se pun in galerie,sau la rubrica de prezentare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted July 23, 2011 Administrators Share Posted July 23, 2011 daca tot ai deschis un subiect aici , da-ne si cateva informatii despre aceasta firma . multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bondaru76 Posted July 23, 2011 Author Members Share Posted July 23, 2011 O FIRMA DE PALAVRAGIU,CA EU FAC CA DREG.....ETC NU LUATI IN SEAMA VRAJALA ASTA INFECTA CA MINE SI CA ALTII. AM LUCRAT LA EL IN SUEDIA LA JONKOPING SI ARE SALARII RESTANTE DIN MARTIE 2011-IULIE 2011 LA MAI MULTI SOFERII. CU BANI NOSTRII A CUMPARAT MITSUBISHI L200 IN RATE,MOTO HARLEY,SA MUTAT IN AP 3 CAMERE,SI PE DEASUPRA A AVUT SI OBRAZNICIA SA DEA AVANS 10000E LA SCANIA DIN IMAGINE. FRATILOR NU MERGETI CA VETI AJUNGE CA MINE SI CA CEILALTI 4 COLEGI BANI PIERDUTI IN TOTAL PINA IN PREZENT PESTE 15000E..... A T E N T I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( te rog sa scrii fara caps lock ( litere mari ) si atentie la limbajul folosit . multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bondaru76 Posted July 23, 2011 Author Members Share Posted July 23, 2011 mesaj pt mario bandit- daca nu-ti place ce scriu despre realitatea mea ,a colegilor mei si e problema ta. si nu-mi pasa daca iti place sau nu ce povestesc din cele intimpinate de mine si colegii mei cu doar 150e pe luna doar cu banii de salariu si promisiuni ca intra salariul cui nu-i place sau se simte cu musca pe cacuila sa nu citeasca.by Oricine este liber sa citeasca,insa ai grija la modul de exprimare si formatare a textului, scrie doar cu minuscule,si "ATENTIE " la ortografie si punctuatie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bondaru76 Posted July 23, 2011 Author Members Share Posted July 23, 2011 cea mai mare teapa din tara vii in suedia si te alegi cu munca si salarii restante cam 3 luni,munca de geaba. vezi sectiunea forum -despre firmele de transport nu puneti botu la vrajala asta e o mare teapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu credeti ca are camioane ,vrea sa cumpere o firma de transport cu multe camioane...etc are o scanie si vrea sa mai ia.....dar astea le ia din salariile noastre restante...etc. astept pareri pe forum si in functie de timpul care il am va povestesc ce am demarat cu organele abilitate in suedia si la ce demersuri am ajuns. a zis ca nu are sa ne dea banii,dupa ce muncim din martie pina pe 20 iulie 2011 :'( > > > > > > :( :( > > > :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted July 23, 2011 Administrators Share Posted July 23, 2011 domnule bondaru76 , forumul are niste reguli care trebuiesc respectate , nu scriu de dragul de a scrie , te rog frumos sa te conformezi regulamentului !!! iti inteleg supararea si situatia limita in care te aflii atat tu cat si colegii tai , poti sa ne prezinti problemele aparute si demersurile pe care o sa le realizati , precum si situatia ,,firmei ,, ( daca poate fii numita firma ) dar te rog sa-ti revizuiesti limbajul si comportamentul ps : reguli forum : http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewtopic.php?t=2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kmk transport Posted February 1, 2014 Members Share Posted February 1, 2014 Va salut! V-as ruga ca inainte de a afisa aceste informatii (total eronate)din partea unor asa zisi "soferi" sa contactati firma åt detalii. Desi unele informatii sunt confidentiale,odata manifestat interesul unui reprezentant (administrator) al acestui forum, va asigur ca vom pune la dispozitia dvs documente care infirma total unele declaratii ce au aparut pe forumul www.soferii.ro Va dorim sa aveti parte de drumuri bune,respect in trafic si va rugam stimati soferi sa dati dovada de cinste si profesionalism,pt ca stim foarte bine cu totii cat de greu ne este tuturor sa supravietuim in aceasta bransa mai ales cand se strecoara fel si fel de "soferi" care ne fac meseria de rusine. De noi depinde sa-i concuram prin profesionalism si corectitudine. Cu respect, Andrei Botez administrator KMK TRANSPORT SRL GALATI ROMÅNIA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iordache Posted February 1, 2014 Members Share Posted February 1, 2014 domnule ..(cu d mic) administrator de la kmk ,este o vorba veche din popor;,,cainele nu pleaca niciodata de la usa macelerie!! Asa ca acei soferi care au postat aici pe forum au postat ca 1) nu au primit salariile si diurna!! 2) Sa nu mai pateasca si atii colegi ce au patit ei la Jonkoping Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusdafxf Posted February 1, 2014 Members Share Posted February 1, 2014 Vorbe si iar vorbe,asteptam si dovezi ca nu sant doar simple vorbe,plus ca un proverb spune ca nu este foc fara fum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cabbie99 Posted February 1, 2014 Members Share Posted February 1, 2014 D-le Botez,va asiguram de intreaga noastra consideratie daca ati urca pe forum documentele justificative cu care dealtfel v-ati discrimina.Dealtfel ati fi si primul patron care ar da dovada de transparenta si profesionalism. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted February 2, 2014 Moderators Share Posted February 2, 2014 interventia reprezentantului firmei vine la o distanta de aproximativ 3 ani... foarte tardiva..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts