Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Angajare, conditii si probe


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

Salutare la toti colegii.

Propun ca in acest topic sa scriem tot ce stim ca trebuie sa faca un sofer pentru angajare la diferite firme de trensport.

De exemplu pe mine ma intereseaza de firma AQUILA. Care-s conditiile de angajare, ce acte se cer pentru angajare, ce probe se dau si eventual o adresa, un numar de telefon a unei persoane competente din companie care poate sa-mi ofere niste raspunsuri.

Daca mai sunt si alti colegi in postura mea si ar dorii sa stie despre alte companii aceste lucruri poate sa scrie in speranta ca se va gasii cineva binevoitor ca sa ne raspunda.

Va rog sa nu poluati topicul cu alte remarci la adresele firmelor. Chiar daca sunteti bine intentionati nu vreau sa devina un topic despre conditiile salariale sau corectitudinea firmelor despre care se va discuta.

Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Se pare ca se munceste din greu la Aquila. Nimeni nu are timp sa stea in parcare ca sa dea un raspuns de 3 randuri. Asta e bine.

Drumuri bune si spor la bani colegilor de la Aquila.

Secretosilor :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Vizitator Anonymous

sal. mai baieti ce sa va zic lucrez la ei de peste un an de zile firma e ok sunt cinstiti cu banii se respecta programul dar singurul dezavantaj ca se sta pe comunitate cam 2 lunii cu 2 sapt acasa. nu dati atentie mesajelor de genu ca se opresc banii pe motorina si chestii destea la motorina daca nu bagi mana nu platesti. proba consta in examinare teoretica si interviu plus proba de lucru

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
Vizitator Anonymous

spuneti ma fratilor pe bune nu povesti ca ne e plin podu de povesti. zii de ce iti promite marea cu sarea si la sfarsit ti-o da "sus"

eu stiu ca de curand si-a dat demisia domnul esvet. mai departe nu stiu multe....daca tot stiti ceva ziceti pe fata ca asa pot spune si eu ca e lapte si miere dar nu-s in cunostinta de cauza...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegi, Aquila angajeaza Non Stop , numai ca acum in ultima perioada mai exact din 08-02-2012 mai nou la Aquila trebuie sa se mearga pe nationale. am colegi care nu au primit diurna din luna ianuarie...eu sunt acasa din februarie dupa data de 02 inainte cum ajungeam din cursa imi facea decontul si la 2 zile incasam banii acum dintr-o data trebuie sa ma programez dupa 15 si imi vine randul peste o sapt sa iau banii daca am noroc .. acum o luna am asteptat 3 sapt sa imi intre diurna, eu sincer caut sa schimb locul de munca din cauza noii directiuni.CA firma A fost ok pana in ianuarie ce inseamna ok ... conditii de lucuru, modalitate de plata , si neintarzierea baniilor  colegul care spune ca a stat 2 luni .. probabil a fost mai norocos eu nu am stat niciodata 2 luni ..  mai mult da , deoarce nu au fost suficienti soferi  sa poata inlocuii pe cei dua comunitate... si multe alte chestii .. nu vreau sa te sperii iti doresc succes si poate cine stie o sa ne intalin si face 2 face pe traseu . daca vrei nr de telefon iti pot lasa .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

colegilor haideti sa nu creem inca un topic despre aquila. l-am deschis pentru toti colegii care vor sa se angajeze undeva si nu stiu conditiile de angajare.

doar intamplarea a facut sa fie vorba despre aquila. putea sa fie vorba de transmec, sau van de poel, care asa de idioti sunt incat iti cer recomandare de la alt sofer...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

as dori si eu dac stiti firme din bucuresti care angajeaza soferi profesionisti fara experienta va multumesc mult am facut scoal in 2011 dar am luat permisu in ian 2012 pt ca am fost plecat la munca in afara,ma descurc cu engleza la nivel de incepator  multumesc mult drumuri bune :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Sincer sa fiu sa zicem ca nu am destula experienta...am fost la unul din interviurile de la Aquila la care am fost selectat sa ma prezin in IASI la unul din punctele lor...interviul a fost scurt deoarece ...eu sunt un om cam dint-o bucatata,imi place sa fiu scurt si direct...dupa primile cuvinte adresate de la angajator la angajat mi-am dat seama ca nu sunt asa de seriosi avand in vedere ca pe langa mine am mai vazut o multime de soferi mai experimentati si fara experienta si al fiecare in parte promitea cu totul alceva....si tot asa....iar camionul pt proba o tr sa il asteptam 3 ore sa vina....iar atunci am plecat!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

interviul la aquila este de ras.o pitip.te intreaba tot f de magarii care nu au nici o leg cu serv.prob.este un fel de amanta si tr sa ia si ea  un ban.ceilalti membrii din ''juriu''zici k au facut ocolul pamantuli si te intreaba,atentie!!!!!! cum sa aj la o adresa pe NATIONALE.dupa care vine un'' instructor'',te pune sa faci o parcare apoi cei ce TRBUIE sa ia ex.il ia. restul vin sapt.viitoare ca si asa nu au de munca.

te rog sa scrii in un format normal , evita prescurtarile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am lucrat la JCL cu un coleg care a lucrat la Aquilla;de ce nu spune nimeni despre spaga care trebuie data la dispecer ca sa ai curse?  de ce nu se spune ca mai peste tot salariu e platit in functie de km parcursi? vi se pare normal sa alergati disperati pentru a scoate bani? sau trebuie sacautati voi curse si contracte?! Mai nou, majoritatea angajatorilor te pun sa semnezi ca respecti normele,dar dupa, prin spate, iti spune ,, eu o sa-ti spun sa depasesti sau sa pui... , dar n-o sa scriu,,  Si daca nu faci cum vrea el,te da afara, nu te plateste si-ti mai cauta si daune!  Scriu motivat toate acestea! am schimbat in acest an al 3-lea loc de munca tocmai din aceste motive1  Treziti-va ,,colegilor,,  trebuie sa facem ceva: adica sa incercam sa-i demascam cu probe pe acesti mizerabili si sa li se inchida firmele  .pentru ca din cauza lor,multi dintre noi au avut accidente grave in urma oboselii,stressului;ba unii s-au sinucis chiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.