Members rosu Posted August 12, 2011 Members Share Posted August 12, 2011 Vreau sa mai adaug o categorie la permis si vreau sa stiu daca o sa-mi schimb permisul, trebuie sa imi fac alta cartela tahograf sau atestat profesional ? Multuemsc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted August 12, 2011 Administrators Share Posted August 12, 2011 Vreau sa mai adaug o categorie la permis si vreau sa stiu daca o sa-mi schimb permisul, trebuie sa imi fac alta cartela tahograf sau atestat profesional ? Multuemsc da trebuie sa schimbi si cartela tahograf(este seria de la permis trecuta acolo), despre atestat eu am din cel vechi ,pe asta nou nu l-am vazut cum arata . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members djred Posted August 12, 2011 Members Share Posted August 12, 2011 si pe certificatul de pregatire profesionala a conducatorului auto, este trecuta seria permisului (ma refer la varianta noua tip card). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coss_35 Posted August 12, 2011 Members Share Posted August 12, 2011 Din momentul cand iti elibereaza noul permis,ai 7 zile la dispozitie sa-ti schimbi cartela sau atestatul fara nici un banut.Daca nu mergi in cele 7 zile scoti banutu.Eu am patit-o si da-ia iti zic.Drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rosu Posted August 16, 2011 Author Members Share Posted August 16, 2011 Multumesc pentru informatie. Drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members samanta002 Posted October 3, 2012 Members Share Posted October 3, 2012 Se plateste si cartela si atestatul colegii.276 lei in total.se face o reducere de 60 lei la cartela.la cj a zis ca s-a platit si pana acum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members zoia zoltan Posted November 3, 2012 Members Share Posted November 3, 2012 Sunt posesor al unei cartele tahograf emisa in 20.01.2012. Am urmatoarea problema: pe data de 30.10 2012 s-a defectat cartela tahograf, motiv pentru care am fost trimis acasa ( din Ungaria) sa rezolv problema. M-am interesat si in drum spre casa am oprit la sediul ARR Deva (pt.ca de ei apartin) . Lucratorul de la ARR i-mi spune urmatorul lucru : ca durata emiterii unei noi cartele tahograf dureaza minim 3 saptamani, sa platesc suma de 215 roni , poze , copii buletin ,permis, etc. Cu alte cuvinte sa-mi fac alt card ca si cum nu as-fi avut niciodata. Cand i-am spus ca pe site scrie altceva , mi-a raspuns: `` nai decat sa ii dai in judecata pe ... care au scris tampenile alea pe site `` . Pana la urma mi-a luat cardul , pt. al trimite la Bucuresti la o verificare sa vada daca nu e defect de ``nascare`` si cu asta am fost scos afara din birou. Va trebui sa sun peste o saptamana sa primesc un raspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts