Jump to content

CONTESTATIE !!!!


Recommended Posts

 • Administrators

Salut , deschid acest subiect cu privire la actiunile mele in calitate de moderator , contestate de anumiti colegi !!!

Intai de toate vreau sa va reamintesc regulile forumului :

1) Folositi functia Cautare inainte de a posta o intrebare, poate deja s-a mai discutat despre acel lucru.

2) Titlul subiectului trebuie sa faca referire exact la problema/intrebarea pe care o aveti (nu salut, help, plz, cititi, am nevoie).

3) Continutul mesajului trebuie sa fie cat mai usor de inteles (fara excese/repetari de genul "plz plz plz plz.." "va rooooooo..og", etc), incercati sa folositi semnele de punctuatie corespunzatoare (nu va sfiiti sa le folositi, nu fac rau nimanui ).

4) Codurile sau portiunile de cod trebuiesc puse intre tagurile de CODE.

5) Puteti posta link (insa numai pentru a da un exemplu NU pentru a face reclama).

6) Nu abuzati de smileuri , culori marimi.

7) Nu faceti exces de CAPS LOCK.

8 ) Nu postati doar de dragul de a posta, sau de a mari numarul de posturi, nu conteaza cantitatea, ci calitatea.

9) Nu jigniti/atacati verbal alti useri ai forumului.

10) Nu faceti DOUBLE POSTING.

11) Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.

12) Tampenia si idiotenia prin posturi sunt interzise ! Orice dovada de acestea doua va fi sanctionata.

13) Mesajele postate devin proprietate comuna si nu pot fi sterse la cerere.

14) Nu puneti numere de telefon in mesajele postate pe forum.

15) Nu aveti voie cu mai mult de un cont. Daca sunteti prinsi ban 30 zile si unu dintre conturi va fi sters.

16) Nu postati reclame fara acordul administratorului.  (CALIN)

1) Colegul ciprianswe e nemultumit ca nu e lasat sa recurga la jigniri si ofense aduse colegului dan ludus, si ca i sa atras atentia cu privire la acestea !!

In subiectul EWALS  cei doi recurg la atacuri personale si jigniri , incalcand asfel punctul 9 din regulament , transformand subiectul in ,, un duel ,, urmand alta cale decat cea a subiectului !!

Consider ca am actuat corect , respectand punctul 9 din regulament , cand am facut apel la bunul simt si respect

INTREBARE LA CARE CER UN RASPUNS DE LA DAN LUDUS SI CIPRIAN : UNDE VRETI SA AJUNGETI CU DIVERGENTELE VOASTRE ???

http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewtopic.php?p=31112#p31112

2 ) colegul burebista in subiectul CENTRUM ORADEA (etc) aduce unui coleg injurii  (la care nu dau numele ca sa nu se ajunga iara la cearta ) si tot dumnealui se simte neindreptatit !!

D-le........!Stau si citesc foarte rar postarile la despre H.Essers .Dar de fiecare data cind il citesc vad aceasi mancare de c....t despre care TU incerci sa EXPLICI !Pt mine lucrurile stau cam asa  :1 ori esti vre-nu mancator de c....t din birourile BH Essers (ceva probabi) ,ori 2 esti depasit de problemele celor angajati H.Essers(aproape sigur) ,ori 3 ai avut o copilarie zdrunginata si cauti sa te bagi in seama sub orice pretext(atai sigur)!Sfat de la coleg la coleg :NU MANCA C...T CA AI IMPUTIT TOT FORUMUL CU PROSTIILE CARE LE SPUI!!!!!!Drumuri bune !!

Consider ca am actionat conform punctului 9 din regulament !!

Ca sa imi justific actiunea , nu pot lasa un mesaj cu ofense / infurii sau atacuri personale din cauza ca in primul rand cand cineva face asfel ,, declaratii,, - persoana ,, lezata ,, raspunde cu aceasi moneda , ajungand de la simple cuvinte , la pomelnice si balci ca la usa cortului , si in al doilea rand consider o lipsa totala de respect fata de noi , ceilanti utilizatori ai forumului !!!

Tot aici , colegul cristibu , zice :

.pt mario.....jos cenzura.. ca actiunile voastre ne alimenteaza ura...bye

cand i sa atrs atentia asupra :

cristibu , te rog fara ironii si comentarii aiurea , gen :,,va salut cu un sg deget..stiti voi care este ala.,, sau ,,..iar pt cei de la birouri care au de comentat la asta le transmit multa m..e!!!...,,  , nu isi au locul aici . 

E frumos domnule cristibu ???

http://www.soferii.ro/Forum/index.php?topic=288.150

3 ) La subiectul norbert angajeaza soferi , colegul sergiu_deva pune o intrebare de unde porneste o divergenta intre  , soso  si heineken la care se aluatura si mad_driver trecand de la tema principala la atacuri personale !! Facand apel la buna credinta si respect din acelasi motiv , adica a nu se ajunge la pomelnice ,si pentru a nu trece de la o  simpla divergenta si ,,prietenie ,, la ceva mai grav am decis  blocarea subiectului pana la linistirea spiritelor !!! mai bine sa previi decat sa combati !!!

In continuare cateva mesaje postate de unii din colegi , pe care dorec sa le postez aici pentru a vedea si dumnevoastra , stimati colegi de forum ...de ce trebuie sa actuez in calitate de moderator !!

Re: Angajare, conditii si probe de către vlahopol Detalii  Ignoraţi  Deschide

« Ultima Raportare: August 18, 2011, 00:53:13 »

« Raportat De: mario@bandit »

pustiulica, cauta alte firme! nu fi idiot, ca sa nu te fac  altfel! cauta si tu o firma serioasa!

Re: Contrans Denmark de către miki23 Detalii  Ignoraţi  Deschide

« Ultima Raportare: August 09, 2011, 10:36:18 »

« Raportat De: danutztgv16 »

CIPRI  copilul  asta  e  un  retardat  care  niciodata  nu  a  iesit  din  comuna  lui  dar  in  schimb  jigneste,si  vad  ca  mai  sunt  si alti  libidinosi  care  il  sustin .NU MA  DAU  EU  MARE  SOFER  NU  MAM  DAT  NICIODATA  DAR  AM  SI  EU  CATEVA  ZECI DE  MIi  PE  INTERNATIONAL  SI  NU POT PERMITE  UNUI  MUCIOS  SASI  BATA  JOC DE  NOII,indiferent  ca  lucrezi  pe  tractor sau  pe  bascula  mancam  cu  toti  aceiasi  paine,DAR  VAD  CA  SUNT  UNI  GHERTOI  CARE  DEJA  SE  VAD  MARI  SOFERI  CA  BAGA  EI  IN  RAMPA  SAU  MAI  NUSTIU  CE .Ba  baiete  sa  bagi  un  tir  in  rampa  nui  mare  inginerie  se  invata  dar  iti  spun  cu  toata sinceritatea  cred  ca  tu  esti  un  martalog  de  birou  care  nici macar  nu  sti  ce  e  ala  tir  si  in  schimb  te  iei  la  tranta  cu noi,asta  e  ultima  data  cand  mai  dau  atentie la  asemenea  copii  aflati  la  pubertate

Re: Gheorghe Vlase testeaza Scania R730 de către miki23 Detalii  Ignoraţi  Deschide

« Ultima Raportare: August 09, 2011, 00:55:07 »

« Raportat De: mario@bandit »

Din  cate am  auzit  Vlase  ata  e  un  bulangiu

Re: Pareri despre firma-suceava logistic. de către guvis Detalii  Ignoraţi  Deschide

« Ultima Raportare: August 02, 2011, 02:15:14 »

« Raportat De: mario@bandit »

Bai pubela proasta,daca tu esti ala care se arunca in fantana ca asa spune sefu macar ai decenta sa te abtii si nu-ti mai da aere de vedeta.Fa tu mii de km cu magnet si siguranta scoasa.Daca ai 5 incarcari si 4 descarcari in 1000km cum ai reusi tu sa iei bani?Cioban esti tu ca nu stii sa scrii!

Este frumos domnilor ???

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Da destul de urat. Tind sa cred ca majoritatea "urarilor de bine" se datoreaza faptului ca unii dintre colegi au intrat pe site fiind,obositi sau stresati si citind ceva ce nu le convine le-a sarit putin porumbelul pe gura. Ofensele,si injuriile nu sunt prea directe ceea ce mai atenueaza din "lovitura" , oricum urat din partea colegilor care recurg la astfel de fapte.

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Acum e randul meu sa ridic un semnal de alarma !!!

Dupa cum se observa in ultimul timp prin subiecte se simte un aer ,, vagabontesc ,,- ironic si cu un ton agresiv  , la care invit toti menbrii la un moment de reflexiune ,  iar pentru cei care doresc sa deschida un subiect  ,sa raspunda la un subiect , cer sfaturi sau  informatii , etc , sa actueze in conformitate cu regulamentul iar afirmatiile facute sa fie argumentate !!!

Nu mai tolerez nici-o urma de cinism , marlanie , rautate si injurii directe sau indirecte .

Candva am facut o promisiune catre un administrator , si am datoria morala de a-mi respecta promisiunea !!

                                                                                      Cu tot respectul . Mihai Gheorghe

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Acum e randul meu sa ridic un semnal de alarma !!!

..................................................................................

Candva am facut o promisiune catre un adminsitrator , si am datoria morala de a-mi respecta promisiunea !!

                                                                                      Cu tot respectul . Mihai Gheorghe

Foarte corect

In mod normal ar trebuii sa aflam informații, sa ne ajutam  nu sa ne înjuram.

Cu respect , Bogdan Istratescu

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Dragii mei, părerea mea este că un moderator trebuie foarte rar să-şi justifice acţiunile, pentru că el nu a fost ales moderator doar aşa de florile mărului.

De asemenea, mai cred că pe un forum atât de activ ar trebui ca moderatorii să şteargă în mod indiscutabil de prin posturi cuvintele jignitoare la adresa oricui şi să nu permită dezvoltarea posturilor în care utilizatorii se ceartă.

În fine, sunt convins că fiecare utilizator crede că face un bine în felul său şi că nimeni de pe Pământ nu greşeşte într-un asemenea hal încât să i de dea în cap. Bucuraţi-vă de ceea ce avem, bucuraţi-vă că acest forum este atât de bine folosit de oameni deosebiţi, cu zeci de ani experienţă.

Vă mulţumesc!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Administrators

Revin asupra subiectului !!!

Pentru domnul  kr13t14n care se declara nemultumit !!

Profit de acesta ocazie , si te invit sa vizitezi regulile forumului !!!

1 ) Mi-ai editat postul pentru folosirea mai mult sau mai puţin explicită a unor cuvinte vulgare. ''Ok'' şi îmi cer scuze pentru asta. (dacă te interesează DE CE am folosit acele cuvinte, reia topicul şi compară profilele, vei înţelege singur). DAR, în acelaşi timp cu ştergerea unor cuvinte vulgare, ai pus o întrebare la o concluzie de-a mea, concluzie la care ajunsesem DUPĂ ce am studiat tot topicul şi verificat postările userului vizat. Ori asta, cum să-ţi spun... nu e treaba ta. (de moderator)  Vrei explicaţii despre concluziile mele, foloseşte-te de userul tău obişnuit şi public, să vadă toată lumea ce discutăm. Te deranjează ce am de spus? Te simţi atins de vreuna din concluziile mele? Eşti convins că insinuez ceva la adresa ta?... Fă publice toate astea şi hai să le discutăm. Îţi spun de pe acum că, dacă răspunsul este ''da'' la cele 3 întrebări de mai sus... lasă-te de meserie. Dacă este ''nu'', atunci rămâne doar partea în care te rog să nu fii părtinitor.

Una peste alta, înţeleg că am sărit calul, cel puţin ca exprimare... dar nu te băga în subiectul discuţiei ca moderator. Participă public, ca toata lumea

Nu permit  incalcarea punctului 9 din regulament , e o chestie morala si de bun simt , tu ataci pe cineva care la randul lui se simt lezat ,( si ai sa vezi ca asa o sa fie ) si incepe,,  balciul ,,  scurt si la obiect - mai bine sa previi decat sa combati ... cat despre treaba mea de moderator , si interventia facuta asupra postului dumneavoastra , o consider necesara , tot din perspectiva punctului 9 din regulament !!

Tocmai din dorinta de a nu fii inpartial , actuez in calitate de moderator , nu am de ce sa  implic in divergenta dumnevoastra cu userul respectiv , daca se respecta conditiile , dimpotriva atunci as putea fi catalogat ,, partinuitor ,, tinand apararea membrului / lor respectiv /i, implicandu-ma in cearta !!!! Si unde ajungem ??

Public ca user normal  ( mai sus de postarea dumnevoastra ) mi-am expus parerea personala legata de acest subiect , nu m-am bagat peste nimeni , nu am atacat , nu am jignit , nu m-au interesat restul de parerei sau comentarii facute la subiect in mod direct , desigur citesc cu placere si i-au in calcul  dar  imi rezerv dreptul de a cataloga , contratiu de ceea  ce faci dumneata , prin  cuvinte gen ,, papagali ,, cu putin ,, iz ,, de aroganta !!! Toate cele bune !!!

                                                                                      Multumesc pentru intelegere , Mihai Gheorghe  .

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Da, am înţeles acum.

Nu era doar ''iz de aroganţă'', eram arogant de'a binelea, o recunosc. Mi s-a părut normal să-i răspund cu aceeaşi monedă, devreme ce consideram că userul pe care îl vizam în postul respectiv era la fel de arogant.

Oricum, îmi recunosc gafa, accept mustrările şi pot să vă asigur că am învăţat lecţia.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
 • Members

alin,calin,mario,gongy,leo si ceilalti  ,,,,aveti nervi  de otel si va invidiez,,,,,,,,rezistati la atacuri de persoana,de famile [cazul lui mario],raspunzand verbal si civic,nu va cunosc dar va admir puterea sufleteasca ca rezistati...eu unu nu as rezista,,,,,,,,,poate sant o fire impulsiva,,,,,,,dar voi santeti ca niste calugari,ca IISUS ,care accepta umilinta si raspunde prin dragoste,bunavointa,,,,,,,,,,,,,desi subiectu este vechi vreau sa fie redeschis,sa vada si alti ca nu este usor sa lucrez cu persoane virtuale,care se cred mari si tari dar in realitate sant invers,,,,,,,,,,eu va spun ...bravo voua

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

Cel care e ales moderator e ales in urma citorva cerinte,asa ca nu e nevoie sa ne explici noua de ce il banezi pe un user sau blochezi un subiect,ii explici direct celui in cauza si gata,nu e nevoie de justificari suplimentare ale actiunilor tale.Democratia asta inseamna si ca ce faci tu il deranjeaza pe altul deci atunci trebuie ca tu sa te gindesti sa nu il deranjezi pe celalalt,daca vom gindi asa cind scriem sa vezi ca nu o sa mai fie nevoie de cineva sa isi piarda timpul pentru a face ceva benevol,

[aici nu e vorba de tine,ci de noi,cum ar tebui sa gindim si sa scriem]

ps. succes in continuare mario

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • Members

O noua zi , o noua aventura  .... http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,7728.msg55710.html#msg55710

EDIT 1 )

Eheee stai tu linistit ca inca nu a aparut cine trebuia...sa vezi atunci morala :D.Fie vb intre noi,calitatea acestui forum a scazut drastic...incepand de la posturi sterse de...pana la tot felul de dubiosi care mai de care mai "elevati".

EDIT 2 ) 

liviu ,  postarile sterse sunt cele care incalca regulamentul forumului !! daca iti place un  ,, ambient ,, de usa de cort  , te rog sa--ti crezi un blog unde poti sa-ti asterni in liniste ideiile  , vad ca esti partizanul unor asfel de ,, dialoguri ,, . repet , daca nu ar exista aceste incalcari nici nu ar fi nevoie de interventia moderatorilor !  e destul de logic !!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Eu nu stiu ce te agiti asa...stai calm.Nu cred ca m-ai vazut pe mine ca am promovat discutii care nu isi au locul.Nu cred ca am purtat discutii cu termeni vulgari sau cum vrei sa mai zici tu.Stai calm ca am observat destule de cand sunt pe acest forum...chiar daca nu am zis nimic.Nu te mai impana atat...mi-ai mai dat ban odata...nu cunosc cauza dar, voi cerceta mai atent data viitoare.Te-am salutat din umila noastra Romanie...ca vad ca la unii tarile straine le afecteaza....

Si apropo...sa stii ca tot vroiam sa ma retrag de pe forum,la fel ca multi alti useri,vazand felul in care se implica moderatorii.Sa stii ca toata lumea cunoaste macar 2-3 baieti prin cartier care sa faca cumva ca forumul sa schiopateze o zi doua.Nu e vb de sefie aici...doar de colegialitate...As fi vrut sa fi fost si tu asta iarna prin Buzau,cand spre Braila,spre Bucuresti,si spre Focsani nu se circula,sa fi dus o caserola cu o ciorba fierbinte la colegii care erau pe drum.Doar cu copy---paste din regulamente nu faci nimic.Atat am avut de spus sper sa imi pot sterge contul daca nu deja o sa mi-l sterge-ti voi... ;D ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators
Fie vb intre noi,calitatea acestui forum a scazut drastic...incepand de la posturi sterse de..

  Ti sa dat o explicatie la afirmatia ta , nefondata de alfel , la care am datoria morala de a apara actiunile mele cat si cele ale colegilor mei , facute conform regulamentului intern al forumului ! (pe semne ca nu l-ai citit ) Imi mentin afirmatia cu privire la crearea unui blog , printre multe altele iti poti aminti ceea ai facut in trecut , nu te fa ca nu sti pentru ce ai primit interdictie ! Ofense aduse unui menbru al staff-ului  ! In concluzie ¿¿ Cine strica calitatea forumului ¿¿  .Ps : mai tarzi,  o unesc dialogul nostru la un subiect creat special pentru asfel de contestatii , si pentru a nu strica subiectul colegului chirila ( care-si merita atentia necerara  ) ! O zi buna '

EDIT : liviu Insultarea unui membru staff ! Decembrie 06, 2011 Expirat / dezactivat

Ai fost sau nu ,, pedepsit ,, pe drept ?? sa actuat in conformitate cu regulamentul valabil la acea data ??  DA sau NU ??

 

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Eu cred ca te suferi de ceva prietene,frustrare sau lipsa de recunoastere ,in acceptiunea ta.In primul rand ar trebui sa inveti sa scrii corect gramatical!!Ups..si asta e jignire? Apoi sa faci diferenta dintre un atac la persoana si o discutie in contradictoriu.Si nu in ultimul rand sa folosesti caractere si litere romanesti...stim TOTI ca lucrezi in Spania.....waw te invidiem!!

Daca esti moderator,meritat sau nu,pe un site romanesc respecta limba romana si nu o maltrata in virtutea notei de la bac,care iti trezeste probabil cosmaruri si acum.

Nu vad unde ne-am adus jigniri eu si cu respectivul.A fost o discutie barbateasca care s-a incheiat de la sine  fara sa ne fi atras TU atentia,asa cum pretinzi!!! Nu au fost injuraturi si nici jigniri grosolane.Asa ca exemplul dat ...e doar sa fie acolo,cat mai multe.

Nu uita ca suntem latini...impacarea si pupaturile urmate imediat bataii sunt un lucru firesc la noi.Daca tu crezi ca esti altfel decat majoritatea ,doar pt ca traiesti in Spania e ok.Insa lasa-i pe altii sa fie asa cum sunt!Evident chiar daca lucrurile se mai infierbanta!E ceva rau in asta???Nu toata lumea e la fel...asta face parte pana la urma din frumusetea vietii.

In ultimul rand....ma repet ,insa nu imi amintesc de vreo discutie cu tine legat de postul mentionat de catre dumneata Domnule Gheorge!

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Salut , cu ce sa incep  Ciprian ??

In urma mesajelor de la ewals cargo  la care am facut apel la bunul simt ,  la care TU mi-ai facut morala pe cafenea , ca sa te las in pace,  ,  ca intervin fara rost  si ca sunt abuziv , ca fiecare e liber sa scrie ceea ce vrea  !!  Corect , fiecare e liber a scrie ce vrea ,  (a oferii sau a cere informatii )  dar in limita bunului simt si a regulamentului ( din vremea respectiva si cel prezent ) . Te faci ca nu stii ?? ,, Dialogul  ,, voastru a dus la inchiderea subiectului , si ca in nenumarate randuri nu au adus nimic folositior / constructiv  subiectului sau  a celor interesati !!  ROSTUL ??   Discutie in contradictoriu ??  HA HA !!

Nu sufar de nimic ,, prietene ,,  ba chiar ma incapatanez in respectarea acestor reguli simple , care tin de cei ,, 7 ani de acasa ,,  si respectarea atributiilor !!  Un coleg mai sus se ,, vaita  ,, de calitatea scazuta a forumului ?? Cu asa atitudine si limbaj e de subinteles !! Te rog nu incerca sa te aperi  , atacandu-ma  ....o faci degeaba ....si cu parere de rau , prin o greseala a colegului silviu ( oldtrucker )  nu iti pot arata ceea ce sa intamplat !!  Si da , subiectul a  prins  ,,viata ,, in urma  contestatiilor primite , de la cei carora le-am atras atentia conform regulametului  , printre care esti si tu !!

Ca sa ii dau un raspuns si colegului longbou , am deschis acest subiect pentru a imi motiva actiunile ,  contestate vehement , unde am axplicat ce si cum , cum fac si aici de alfel  . De ce am ales asta ?? Simplu !! .,, TRANSPARENTA ,,  . Cum un moderator avertizeaza asupra unei incalcari , e automat catalogat ca un om rau ,  parsiv , ca ia mita , ca promoveaza anumite persoane dudioase  , injurat si amenintat  ( si cate mai cate ) .

Moderatorii sunt rau intelesi , si aroganta multora dintre cei ce gresesc duc la agravarea situatie , chiar nu  sa inteles ca avem un regulament care trebuie respectat ??   

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Men tu ai o fix...care limbaj...???Da-mi tu un exemplu unde am discutat necivilizat.Hai lasa smecheria deoparte si fii barbat.Pana la urma e un forum al SOFERILOR unde se mai discuta si putin mai acid.Daca era forumul bibliotecarilor te intelegeam.Vezi ca faci cam multe afirmatii la persoane pe care nu le cunosti.Sanatate multa.

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Men tu ai o fix...care limbaj...???Da-mi tu un exemplu unde am discutat necivilizat.Hai lasa smecheria deoparte si fii barbat.Pana la urma e un forum al SOFERILOR unde se mai discuta si putin mai acid.Daca era forumul bibliotecarilor te intelegeam.Vezi ca faci cam multe afirmatii la persoane pe care nu le cunosti.Sanatate multa.

ai o dovada clara pe care ai luat o interdictie , plus ca ti sa explicat ceva aici :

  Ti sa dat o explicatie la afirmatia ta , nefondata de alfel , la care am datoria morala de a apara actiunile mele cat si cele ale colegilor mei , facute conform regulamentului intern al forumului ! (pe semne ca nu l-ai citit ) Imi mentin afirmatia cu privire la crearea unui blog , printre multe altele iti poti aminti ceea ai facut in trecut , nu te fa ca nu sti pentru ce ai primit interdictie ! Ofense aduse unui menbru al staff-ului  ! In concluzie ¿¿ Cine strica calitatea forumului ¿¿  .Ps : mai tarzi,  o unesc dialogul nostru la un subiect creat special pentru asfel de contestatii , si pentru a nu strica subiectul colegului chirila ( care-si merita atentia necerara  ) ! O zi buna '

EDIT : liviu Insultarea unui membru staff ! Decembrie 06, 2011 Expirat / dezactivat

Ai fost sau nu ,, pedepsit ,, pe drept ?? sa actuat in conformitate cu regulamentul valabil la acea data ??  DA sau NU ??

pentru ce ai luat interdictie in  6 decembrie 2011 liviu ??

Link to comment
Share on other sites

 • Members

INSULTĂ s. f. jignire, ofensă, injurie. De ce oare mai ma chinui eu....????Am m-ai spus eu ca te pricepi doar cu copy+paste.Si adevarul ca si esti mare membru staff.Tu te-ai uitat cand te-ai inregistrat tu pe forum si cand m-am inregistrat eu?Blochaza-ma de cate ori vrei tu daca doar asa poti sa-ti dovedesti superioritatea....Aaaa si apropo eu am si acum chatul blocat...probabil intentionat dar nu-i nimic.

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

INSULTĂ s. f. jignire, ofensă, injurie.

atunci nu cred ca asfel de comentarii isi mai au rostul :

Men tu ai o fix...care limbaj...???Da-mi tu un exemplu unde am discutat necivilizat.

.Aaaa si apropo eu am si acum chatul blocat...probabil intentionat dar nu-i nimic.

Probabil ai o eroare de la browser , incearca cu google crome  , il recomand . Noapte buna !!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Ce bun e baiatul asta... ;D.De am fi in tara mai multi asa ca tine sigur s-ar rezolva toate problemele.... ;D Prin ce ai subliniat tu acolo daca imi arati unde ai vazut unul din termenii care i-am specificat eu...dau o bere...o cisterna.    INSULTĂ s. f. jignire, ofensă, injurie.Preluat din DEX.Aici ai gresit si nu vreau nimic altceva decat sa fii mai maleabil.Ca de asta suntem oameni.Toti vb vrute si nevrute.

Link to comment
Share on other sites

 • EX Staff

In atentia userului Liviu, ori renuntati la atitudinea provocatoare  fata de un membru staff, ori voi fii nevoit, conform regulamentului sa va  inchid contul si sa blochez orice tentativa de reintrare a dvs. pe acest site !

Cu stima !

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Spune intai motivele+argumente reale si blocheaza-ma ca si asa m-am saturat de atatea discutii care sa dovedeasca care e seful.Dar ATENTIE intai argumentele,ca sa nu apara surprize dupa aia.Si vezi ca tonul,si felul in care mi te adresezi suna a amenintare,chiar daca esti admin.O zi faina va doresc.

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Spune intai motivele+argumente reale si blocheaza-ma ca si asa m-am saturat de atatea discutii care sa dovedeasca care e seful.Dar ATENTIE intai argumentele,ca sa nu apara surprize dupa aia.Si vezi ca tonul,si felul in care mi te adresezi suna a amenintare,chiar daca esti admin.O zi faina va doresc.

Liviu , te-am rugat ceva , dar vad ca eviti subiectul !! Te rog sa scrii cu mana ta sa vada toata lumea  , de ce ai luat interdictie in data de 6 decembrie 2011 ?Ce ai facut ??  Dupa mai vorbim de chestii morale , si cine strica imaginea forumului !! In loc sa-ti canalizezi atentia in a da un + formului  , vad ca-ti arde de glume !!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.