Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

VAN DE POEL


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

SALUTARE COLEGI ! CINE IMI  POATE DA SI MIE MAI MULTE DETALI DESPRE FIRMA DIN BELGIA SUNT INCEPATOR SI AM AUZIT CA SE ANGAJAZA SOFERI IN ECHIPAJ EU AM LUCRAT NUMAI PE CAMIOANE DE 12 TONE PANA ACUM SI NICIODATA PE COMUNITATE AM TOATE ACTELE NECESARE SI MULT GURAJ SI AMBITIE      MULTUMESC COLEGII SI ASTEPT OPINIILE VOASTRE!!!!  DRUMURI BUNE!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

salutare stimati colegi!    ce pot sa va spun despre aceasta firma e ca am si eu un fost coleg ce a lucrat cu mine in tara si acum este la ei.situatia sta in felul urmator.trebuie sa stii o limba straina la nivel de conversatie franceza sau engleza.se lucreaza in echipaj,se sta 2 luni plecat si 2 saptamini acasa sau cum vrei poti sta mai mult.salariul este fix contract de munca pe cehia undeva la 370 euro diurna pe zi este de 42 euro si faci un fel de coletarie poti avea si 6-7 descarcari pe un transport.bine asta nu e o regula dar media asta e.ai ore fixe de descarcare deci te poti incadra sa le faci pe toate ca de obicei ti-le grupeaza prin zona respectiva.daca vrei sa mergi la ei trebuie sa cunosti pe cineva de acolo si iti trebuie caracterizare de la ultimul loc de munca sau un nr.de tel.pentru ca vor suna sa intrebe de tine.deci trebuie sa fii bazat putin pe tine.si fac angajari cam de 2 ori pe an.trebuie sa ai pe cineva acolo.eu am sunat de atitea ori la ei de m-am saturat si  te cam duc cu presul.ce sa zic....bafta!daca mai aud noutati am sa va scriu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

e o firma de transport si logistica cu camioane pt romani inmatriculate pe bratislava / asa cum a zis un coleg se lucreaza in echipaj  / au  atat vagoane cat si tandemuri / masini in stare buna  / plata e la zi  / la o luna plina in jur de 1800e .sediu e in intre anvers si liege la harenhout.  conditiile sunt acceptabile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Era bine la Van de Poel,dar au adus o romanca la birou care a stricat tot,o persoana slugarnica , paracioasa si lingusitoare care lupta efectiv pe toate caile sa produca neplaceri soferilor romani.Faci munca istovitoare,de obicei ai curse cu 3 pana la 7/8 descarcari cu ore fixe de livrare,soferii incarca/descarca marfa si de multe ori o trage cu transpaletul pana la clienti unde nu ai acces cu camionul si in timpul asta ""experta"" in transporturi te streseaza cu mesaje gen:De ce dureaza asa mult descarcarea ?,Orele pe CMR ,Cand credeti ca ajungeti la urmatorul client? .Se plateste 45 pana la 50 euro pe zi calendaristica,dar nu ai timp sa mananci pt ca nu te lasa,pauzele se fac in timpul incarcarilor/descarcarilor si nu ai decat sa mananci din mers sau deloc pana faci pauza de 9 ore.Angajare in Slovacia ,uneori schimbi si 3 semiremorci pe zi.Salariu de angajare este 350 euro pe luna.Se lucreaza 8 saptamani si 2 saptamani pauza.Succes tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
  • Members

Salut!! pentru colegii care m-au intrebat si pentru cei interesati: la Van de Poel se lucreaza 8 sapt cu 2! se plateste avionul dus intors, 100e daca vii cu masina personala plus 50 e pentru fiecare coleg adus in masina/tur!! Salariull este 50e/zi(diurna) plus 320(salariul de baza)! Actele sunt pe Slovacia! Munca consta in transport in UE, in special Franta! Se fac livrari la magazine aflate in centre comerciale! Se lucreaza mult cu transpaletul  :D ! Au capuri tractor sau tandemuri! Sincer, e munca!! Se mai fac si "romanisme" gen:depasiri de program, lucru cu cardul scos, impuneri de a ramane la munca de Sarbatori, (chiar daca ai cel putin minimul de 8 saptamani, fara o retributie suplimenatara!)! Multe se datoreaza unui dispecer roman care "l-a invatat" pe patron cum sa lucreze cu romani! Asadar, una peste alta, banutii sunt ok, se plateste la timp, dar nu sfatuiesc pe nimeni sa vina, mai ales pe cei cu experienta in TIR!! Doar in caz de ultima varianta!!!!!! P.S. : nu angajeaza fara recomandare!!! Multa bafta si DRUMURI BUNE!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Vizitator Anonymous

AM INTALNIT COLEGI IN ITALIA DE LA VAN DE POEL SI ERAU F. MULTUMITI. AS VREA SA INCERC LA EI DAR NU CUNOSC PE NIMENI ,NICI CU ENGLEZA NU STAU PREA BINE.AM AUZIT CA AU O DISPECERA [CLAUDIA] A FOST PE LA DUMAGAS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

da colegu erau foarte multumiti pentru ca probabil erau din gasca ei care i cotizeaza in fiecare luna cand intra banii. daca nu dai bani nu prea pupi garaju te fugareste la 50-60km sa faci weekend-ul, iti da curse si cu 6-7 descarcari( asta la tandem pt. ca la cap tractor poti sa cuplezi si decuplezi si 15 remorci intr-o zi) descarcari si incarcari cu cardu scos . ea taie si spanzura pentru ca a ajuns mare sefa la planing cand era o amarata de dispecera nu-i auzeai ciocu. lo mai adus si pe un  dispecer de pe la edy unu sergiu( mare prostan si ala )  da din cate am auzit lo si dat afara. daca nu ar fi fost lingaii care isi impart salariu cu ea, ar fi fost data afara demult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

PAI SI UNDE SA MERG COLEGULE CA DE ITALIA MI SA RUPT NUMAI DE JEGURI AM AVUT PARTE````````. ASA SANTEM NOI POPOR DE CURVE SI DE LINGAI,NE FACEM PE LA SPATE UNU PE ALTU SI JEGURILE PROFITA. 

te rog sa folosesti un limbaj decent , nici tu nu ai citit regulamentul ???  pe viitor te sfatuiesc sa utilizezi minuscule !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.