Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

masini adevarate !


Gongy

Postări Recomandate

  • 1 month later...
  • Administrators

masinile ARO nu erau fiabile deloc...

dar probabil daca ar fi avut noroc ca Dacia sa fi fost cumparate de Nissan sau ceva, s-ar mai fi produs si astazi:D

da ? nici macar ARO 240 pe benzina ???

asta ca sa nu zic de M461 ???

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
Vizitator Anonymous

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Un sport utility vehicle (expresie engleză cu traducerea: „vehicul sportiv-utilitar”), prescurtat SUV, este un autoturism ce îmbină spațiul util al unui break cu capacități pentru teren accidentat. Majoritatea SUV-urilor au o formă de break, compartimentele pentru pasageri și bagaje fiind combinate. SUV-urile mari au în general 3 rânduri de scaune și 7 locuri în total, iar cele mici au în general 5 locuri.

De obicei SUV-urile au tracțiune 4x4 și deși unele dintre ele au și capacități pentru terenuri grele, SUV-urile nu sunt vehicule off-road.

SUV-urile și-au schimbat caracterul de-a lungul anilor, cele din prezent încercând să ofere o conducere care seamănă mai mult cu cea a berlinelor, și mai puțin cu a autoturismelor destinate tuturor tipurilor de teren. Au câștigat astfel calități pentru drum, dar nu mai sunt recomandate pentru ieșiri pe drumuri neamenajate sau pentru tractat.

Unele SUV-uri sunt mai apropiate de mașinile de stradă prin masă, comportament rutier și consum, și sunt clasificate ca SUV-uri crossover.

Masinile alea erau veritabile OFFROADERE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

ginoxxx am vazut multi de bani gata le dadea tatasu un q7 si se credeau soferi de off-road ca intrau prin balti pe strada.Cand mai mergem prin padure la un gratar cu prieteni si familia i vedeam si radeam de ei.Pan intr-o zi cand erau cu Toyota Land curiser v8 ,vw touare, bmw x6 etc. si a venit unu mai sarac cu LADA NIVA si cel cu lada scot cea capu pe geam si radea in hohote de x6 ca la nici 3cm de noroi patina.Cel cu LADA NIVA(fara suspensie reglabila,navigatieiele,etc cum aveau cei cu masinile "tari") i-a scos pe toti din sant-uri si din balti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

eu spun doar ca x5,x6,q5,q7 sunt suv-uri nu offroad...deci nu au ce cauta in offroad...e adevarat ca se descurca si ele un prin offroad dar nu sunt pentru asa ceva. iar lada niva e ca si ims-ul...se urca si pe perete. iar masinile offroad nu prea au sisteme complicate pe ele. eu am fost in offroad cu un prieten cu un suzuki samurai putin modificat si iti spun ca masina aia acum e doar pentru offroad, imediat ce o pui pe asfalt iti vine sa te dai jos din ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Tata Gongy mare dreptate ai....masini adevarate....a avut si tata un 243 nou nout cand eram eu un pusti cam pana in 10 ani si faceam tranfagarasan-ul cu ea mergeam si in bran de multe ori ...mi-am adus aminte de niste momente frumoase .....marea majoritate a drumurilor avea si remorca dupa ea.....si mergea de rupea ....faina masina...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.