Members BTU Posted November 4, 2009 Members Share Posted November 4, 2009 Ce parere aveti despre PDA-uri in comparatie cu PNA-urile? De exemplu eu,care nu lucrez ca sofer,ar fi mai util sa-mi cumpar un PDA pe care-l pot folosi ca telefon,gps,camera foto etc sau mai bine as lua un PNA numai pentru navigatie?Tinand cont ca merg in concediu prin tara o data sau de doua ori pe an. Intreb pentru ca nu stiu care din ele e mai bun pentru navigatie.Ma gandesc sa nu fie dezavantajat PDA-ul din cauza ca are mai multe functii si sa ma trezesc ca face ruta cu greseli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted November 4, 2009 Administrators Share Posted November 4, 2009 Pai depinde pentru ce vrei sa folosesti nu numai pt navigatie. Pe PDA poti pune mai multe si daca are camera incorporata si GSM e mai bine. Sistemul de lucru e la fel numai sa aiba procesorul cat mai mare si memoria de lucru. Daca folosesti numai pt navigatie e mai bine PNA ca e si mai ieftin. Si sincer pentru folosirea de 2-3 ori pe an a navigatiei eu nu mi-as lua deloc sau as lua un PNA ieftin (200 max 300 RON). Acuma depinde de tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted November 4, 2009 Author Members Share Posted November 4, 2009 Eu ma gandeam ca daca e sa-mi schimb telefonul,am gasit solutia pentru telefon si GPS,plus ca poate ma angajez pe camion si o sa-mi foloseasca navigatia,asta daca are setari si pentru camioane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts