Members b93lfk Posted November 9, 2009 Members Share Posted November 9, 2009 am inteles ca cei de la dumgas se ocupa si cu o scoala de calificare sau de perfectionare ca sofer pe tir sau ceva de genu asta . am inteles ca costa undeva la 650 E care se achita in timp de 1 an iar inca un an ai contract cu ei . deci in total ca vrei sau ca nu vrei trebe sa stai 2 ani legat de ei . vreau sa stiu daca mai exista undeva o scoala sau ceva asemanator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted November 9, 2009 Members Share Posted November 9, 2009 Am fost la dumagas sa fac cursul care-l cer si ... am plecat la fel cum m-am dus. Au chemat vreo 40 de oameni si acolo au zis ca trebuie sa ramana doar 20 ... 20 trimitandu-i inapoi acasa urmand ca ei sa revina la cursul urmator din urmatoarea luna (asta dovedeste seriozitatea). La telefon mi s-a zis ca e vba de intern, urmand ca in weekenduri sa mai dau pe acasa, acolo mi-au spus ca defapt e pe extern (Craiova - Turcia) si dupa o cursa cu un sofer mai vechi, sa plecam singuri. Se ducea vorba printre soferi ca e criza mare la motorina si la salar, platind orice stricaciune si imputandu-ti diferite chestii ca sa-ti ia din salar. Asta zicea cineva pe un alt forum ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted November 11, 2009 Author Members Share Posted November 11, 2009 da nu a fost nimeni acolo sa ne zica si noua despre ce este vorba mai concret . adica durata unde te cazeaza si ce se face la aceste cursuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted November 25, 2009 Author Members Share Posted November 25, 2009 m-am dus la curs la dumagaz si as avea nevoie de cateva sfaturi pt ca daca fac cursul la ei sunt nevoit sa semnez un contract pe 2 ani de zile(timp in care imi opresc 720 euro contravaloarea cursului).ei au camioane reno magnum si premium de 420 si 440 cai putere, si au zis ca ne dau un consum de 25 litri pe suta de km plus 0,4 l la tona de incarcatura.mie acest consum mi se pare cam mic si nu stiu daca o sa ma incadrez in el.diurna este de 1200 lei vechi pe km si daca faci peste 9000 iti da 2500 lei pe km iar pe extern 8 euro pe suta de km.voi cata motorina primiti la suta si cata diurna pe km? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted November 25, 2009 VIP Share Posted November 25, 2009 Eu zic ca ii foarte greu sa te incadrezi in acel consum pe tara. afara mai merge da aici unde traficul ii cum ii ......si drumurile....nu stiu ce sa zic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CrisVV Posted November 27, 2009 Members Share Posted November 27, 2009 m-am dus la curs la dumagaz si as avea nevoie de cateva sfaturi pt ca daca fac cursul la ei sunt nevoit sa semnez un contract pe 2 ani de zile(timp in care imi opresc 720 euro contravaloarea cursului).ei au camioane reno magnum si premium de 420 si 440 cai putere, si au zis ca ne dau un consum de 25 litri pe suta de km plus 0,4 l la tona de incarcatura.mie acest consum mi se pare cam mic si nu stiu daca o sa ma incadrez in el.diurna este de 1200 lei vechi pe km si daca faci peste 9000 iti da 2500 lei pe km iar pe extern 8 euro pe suta de km.voi cata motorina primiti la suta si cata diurna pe km? Eu iau 10 euro la suta, consum de 25 cu 0.5, pe comunitate.Si eu zic ca nu te incadrezi cu consumul ala in tara.Poate cu Renault'ul Premium... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted November 29, 2009 Members Share Posted November 29, 2009 m-am dus la curs la dumagaz si as avea nevoie de cateva sfaturi pt ca daca fac cursul la ei sunt nevoit sa semnez un contract pe 2 ani de zile(timp in care imi opresc 720 euro contravaloarea cursului).ei au camioane reno magnum si premium de 420 si 440 cai putere, si au zis ca ne dau un consum de 25 litri pe suta de km plus 0,4 l la tona de incarcatura.mie acest consum mi se pare cam mic si nu stiu daca o sa ma incadrez in el.diurna este de 1200 lei vechi pe km si daca faci peste 9000 iti da 2500 lei pe km iar pe extern 8 euro pe suta de km.voi cata motorina primiti la suta si cata diurna pe km? 25 cu 0,4 iti ajunge numai afara. Nu e dat un comnsum separat pt. RO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted November 29, 2009 Administrators Share Posted November 29, 2009 Eu am 27 cu 0,5 la Volvo si pe tara 28 cu 0,5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CrisVV Posted November 29, 2009 Members Share Posted November 29, 2009 Eu am 27 cu 0,5 la Volvo si pe tara 28 cu 0,5. Fain consum ai, Calin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted November 29, 2009 Author Members Share Posted November 29, 2009 m-am dus la curs la dumagaz si as avea nevoie de cateva sfaturi pt ca daca fac cursul la ei sunt nevoit sa semnez un contract pe 2 ani de zile(timp in care imi opresc 720 euro contravaloarea cursului).ei au camioane reno magnum si premium de 420 si 440 cai putere, si au zis ca ne dau un consum de 25 litri pe suta de km plus 0,4 l la tona de incarcatura.mie acest consum mi se pare cam mic si nu stiu daca o sa ma incadrez in el.diurna este de 1200 lei vechi pe km si daca faci peste 9000 iti da 2500 lei pe km iar pe extern 8 euro pe suta de km.voi cata motorina primiti la suta si cata diurna pe km? 25 cu 0,4 iti ajunge numai afara. Nu e dat un comnsum separat pt. RO? defapt asta este pe ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts