Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

de la distributie la TIR . Se poate?


Recommended Posts

  • Members

salut .Am 37 ani si de vreo 8 lucrez in distributie la o firma de panificatie. am inceput cu o dacie papuc,apoi un doblo, ducato, master etc.deci de jos cum s-ar zice. vara asta mi-am luat C si E si ma bate gindul sa plec pe camion.momentan  sant in focul atestatelor dar ma framinta intrebarea daca e momentul sa-mi caut un alt loc de munca akm cand am totusi un 10 mil. salariu, program zilnic de vreo 8 ore de lucru ,vechime continua in aceasta firma de 8 ani unde ma bucur de respect si apreciere?Experienta mea in ceea ce priveste camionul e un pic mai mare de zero adik in afara de scoala pe el nu pusesem mina nici pe clanta de la usa. sincer am in jur de 1 mil. de km. parcursi cred si cat. B de vreo 18 ani. UN SFAT SINCER ,NU RAUTATI ASTEPT DE LA COLEGI.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

curaj ca nu musca, nimeni nu s-a nascut invata pe camioane din astea mari ! deja stii cu ce se papa meseria asta, asa ca mai ramane doar sa fii atent la gabarit, o sa-ti trebuiasca spatiu mai mare pentru manevre !

in legatura cu respectul si aprecierea, o sa fie aceeasi situatie ca atunci cand ai inceput la firma la care lucrezu acum !

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

SAL COLEGU,

CREZI CA VREUNUL DINTRE NOI AM ''ZBURAT'' CU CAMIONUL DIN PRIMA ASA? TOTI AM LUATO CU INCEPUTUL (UAU CE MARE ESTE, AOLEO NU SE MAI TERMINA IN OGLINZI, SEMIREMORCA ASTA ARE NABADAI,  PARCA MA DEPASESTE CAND VIREZ,  ??? ETC...) SI CEI CARE AM IMBRATISAT IDEEA SI MESERIA ACEASTA IN ACEST TIMP, SUNTEM CRED EU DESTUL DE IMPLINITI. ASA CA MULTA BAFTA SI DAI INAINTE.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

salutare,toata lumea a facut scoala de soferi ca si tine si parerea mea ca orice sofer inainte de a ajunge pe camion mare(TIR) a trecut prin distributie pt a invata mai bine tainele meseriei si de a prinde putina experienta,si eu am 4 ani pe distributia carnii di care 3 ani sofer pe 6,5 tone,si eu am renuntat si vreau pe ceva mai mare,cu putin curaj si bunavointa se poate,nimeni nu s-a nascut invatat.asa ca si tu ar trebuii sa incerci ceva,mai ales ca ai facut C E,multa bafta la toata lumea si drumuri bune sa aveti...

Link to comment
Share on other sites

  • Members

am luat si CPI marfa ,proba teoretica. astazi. a fost relativ usor. chestionar online cu 40 intrebari din care am facut 35 corecte. subiecte deschise in numar de 30 din care am facut 26 si 6 studii de caz rezolvate toate. peste 10 zile am proba practica adik. traseu. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.