Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

de la distributie la TIR . Se poate?


Postări Recomandate

  • Members

salut .Am 37 ani si de vreo 8 lucrez in distributie la o firma de panificatie. am inceput cu o dacie papuc,apoi un doblo, ducato, master etc.deci de jos cum s-ar zice. vara asta mi-am luat C si E si ma bate gindul sa plec pe camion.momentan  sant in focul atestatelor dar ma framinta intrebarea daca e momentul sa-mi caut un alt loc de munca akm cand am totusi un 10 mil. salariu, program zilnic de vreo 8 ore de lucru ,vechime continua in aceasta firma de 8 ani unde ma bucur de respect si apreciere?Experienta mea in ceea ce priveste camionul e un pic mai mare de zero adik in afara de scoala pe el nu pusesem mina nici pe clanta de la usa. sincer am in jur de 1 mil. de km. parcursi cred si cat. B de vreo 18 ani. UN SFAT SINCER ,NU RAUTATI ASTEPT DE LA COLEGI.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

curaj ca nu musca, nimeni nu s-a nascut invata pe camioane din astea mari ! deja stii cu ce se papa meseria asta, asa ca mai ramane doar sa fii atent la gabarit, o sa-ti trebuiasca spatiu mai mare pentru manevre !

in legatura cu respectul si aprecierea, o sa fie aceeasi situatie ca atunci cand ai inceput la firma la care lucrezu acum !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

SAL COLEGU,

CREZI CA VREUNUL DINTRE NOI AM ''ZBURAT'' CU CAMIONUL DIN PRIMA ASA? TOTI AM LUATO CU INCEPUTUL (UAU CE MARE ESTE, AOLEO NU SE MAI TERMINA IN OGLINZI, SEMIREMORCA ASTA ARE NABADAI,  PARCA MA DEPASESTE CAND VIREZ,  ??? ETC...) SI CEI CARE AM IMBRATISAT IDEEA SI MESERIA ACEASTA IN ACEST TIMP, SUNTEM CRED EU DESTUL DE IMPLINITI. ASA CA MULTA BAFTA SI DAI INAINTE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salutare,toata lumea a facut scoala de soferi ca si tine si parerea mea ca orice sofer inainte de a ajunge pe camion mare(TIR) a trecut prin distributie pt a invata mai bine tainele meseriei si de a prinde putina experienta,si eu am 4 ani pe distributia carnii di care 3 ani sofer pe 6,5 tone,si eu am renuntat si vreau pe ceva mai mare,cu putin curaj si bunavointa se poate,nimeni nu s-a nascut invatat.asa ca si tu ar trebuii sa incerci ceva,mai ales ca ai facut C E,multa bafta la toata lumea si drumuri bune sa aveti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am luat si CPI marfa ,proba teoretica. astazi. a fost relativ usor. chestionar online cu 40 intrebari din care am facut 35 corecte. subiecte deschise in numar de 30 din care am facut 26 si 6 studii de caz rezolvate toate. peste 10 zile am proba practica adik. traseu. ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.