Members marius96 Posted October 25, 2011 Members Share Posted October 25, 2011 a-nu-se confunda cu firma maes din oradea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members agent007tm Posted February 6, 2018 Members Share Posted February 6, 2018 Salut , am lucrat la ei , masinile au buton ( înlocuiește vechiul magnet) si iti este sugerat des de boss sa il folosesti ca sa ajungi la incarcari / descarcari , razboi si tensiune intre slovaci si romani , masinile sunt bune , se lucreaza pe frig , se intampla cind descarcarea nr.1 este in capatul trailerului si trebuie sa descarci tot trailerul ( descarcarea 2 , 3, 4 , 5 ) sa ajungi sa descarci ceea ce trebuia incarcat normal prima din spate :))) . La bani sunt seriosi , dar te muncesc pentru banutii care ii primesti mult mai mult decat ar trebui. O nota intre firmele de transport as spune 6.5 din 10 , acum fiecare decide pentru el .Bafta la toti ! Ps. Am lucrat la ei acum cativa ani , poate sau mai schimbat treburile in bine , nu stiu ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tudosa Dan Posted March 13, 2018 Members Share Posted March 13, 2018 Nu sa schimbat nimic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts