Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Cursa ocazionala de persoane ....!???O fi asa?


toader

Postări Recomandate

  • Members

De curand un inspector ARR de la Braila a cerut ca inaintea plecarii intro cursa ocazionala sa fie anuntata la ARR . si un alt inspector ARR de la Vaslui a cerut soferului sa-i demonstreze ca in ultimile 9 ore a fost in perioada de odihna .avand pentru  ultimile 29 de zile formular de activitate ,specificand faptul ca a condus un vehicul exceptat de la reg.561/2006 sau AETR. (conducand un autobuz  local) .  Stie cineva de asa ceva ? si daca da, unde scrie acest lucru?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

citat:

vt880 [30.Oct.11- 13:13 ]: In conformitate cu ART. 38, litera v din OMTCT nr. 1892/2006 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea transporturilor rutiere si a activitatilor conexe acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, operatorii de transport care efectueaza operatiuni de transport rutier de persoane, au obligatia sã transmitã anterior efectuãrii transportului, prin completarea unui formular electronic disponibil pe site-ul acesteia, datele solicitate referitoare la transportul rutier public de persoane prin servicii ocazionale. Serviciul de raportari online este diponibil pe site-ul Autoritatii Rutiere Romane – ARR Pentru utilizarea serviciului de raportari online, este necesara crearea unui cont si cererea unei chei de acces. Raportarea transportului rutier public de persoane prin servicii ocazionale, se va face cu minim 30 de minute inainte de efectuarea transportului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...
  • Members

Si eu am primit aceeasi amenda pt. necompletarea fisei de activitate. Cica trebuie sa-i demonstrezi cum a stat masina in orele acelea in care nu ai condus si pt. necontinuitatea diagramei. Mentionez ca eu fac transport in cont propriu si am avut toate actele in regula. Regula e valabila pt. toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.