Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Un coleg pentru o informatie ? :)


Seba

Recommended Posts

  • Members

Salutare tuturor, m-am decis, m-am intors la transport international, doar ca sunt un Iveco daily de 3,5to cu prelata si e aproape cat un camion de 7,5 la gabarite. Ce bine stiti la o asa masina o incarcatura pe masura, bineneteles ca are sarcina utila de 1to dar sunt incarcat cu cel putin 2 to ! Sunt foarte recunoscator daca mi-ati da niste indicatii cu privire la cantarele din Austria Germania Franta unde sunt bagate si cele de 3,5to . Am auzit ca e un cantar nou pt 3,5to in Austria la wels nord sensul spre Romania ... Sunt interesat de indicatii concrete, daca se poate chiar punct pe harta google mpas ca sa stiu exact cum pot ocolii aceste "obstacole" ! Asta 1. si 2. referitor la vignete ... stiu ca pe Ungaria trebuie, Austria, Slovenia, Italia la porti, franta la porti, Germania numa peste 7,5 sau 12 to, dar pt Olanda, Belgia Slovak, Polonia, Danemarka, Swedia, Norvegia, Spania ? Daca ar mai fii ceva la ce sa fiu foarte atent pe drum astep sa ma sfatuti, au trecut ceva ani de cand nu am mai facut asta ! Multumesc foarte mult de ajutorul acordat ! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Members

95 de vizualizari si nici macar un raspuns, nimeni nu stie ? Daca pe un forum e greu sa scrie un coleg, ce sa mai ai pretentia sa opreasca sa iti dea o cheie, multumesc tuturor celor 95 de user . Bine pa !

P.S. Admin am rugamintea sa inchizi topicul !

Mulstumesc !

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Doamne fereste-ma, colegule am rugat sa inchida topicul, nu forumul, dar tu nu prea cunosti termenii. Discutia e inutila cu tine, cotroleaza-ti vocabularul. Dar ma rog, tu ai vechime probabil, esti destept!

P.S. Pune mana pe cartea de Romana.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Seba, fara suparare, roaga-l pe seful tau sa-ti spuna unde ai cantare fiindca pentru el incarci masina peste tonaj. Noi poate te informam gresit si vei fi amendat, deci ar cam fi datoria sefului sa-si sfarme creierii pe acest subiect. Ca un mic sfat, te poate scoate oricand politia de pe autostrada sa te duca la un cantar, de ce fugi nu scapi! Drumuri bune si bafta maxima!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Multumesc, da, datoria sefului este sa faca multe, stim prea bine cum sta treaba, datoria lor este sa ne inteleaga ca masina dupa 700.000 km nu mai consuma cat zice cartea dar cu toatea astea da consum mai mic decat cartea etc ... :) Multumesc inca o data !

@sandu1967 ce atitudine am ?

Link to comment
Share on other sites

  • Members

salut.si eu sint incepator pe international,dar lasa ca te descurci tu ca in baza la cei mai vechi in meserie doar putini sint baieti buni si te vor ajuta,nu le da atenti la cele ce spun,si ma rog ce atitudine trebui sa ai sa faci international.BAFTA,DRUMURI BUNE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.