Members Seba Posted November 6, 2011 Members Share Posted November 6, 2011 Salutare tuturor, m-am decis, m-am intors la transport international, doar ca sunt un Iveco daily de 3,5to cu prelata si e aproape cat un camion de 7,5 la gabarite. Ce bine stiti la o asa masina o incarcatura pe masura, bineneteles ca are sarcina utila de 1to dar sunt incarcat cu cel putin 2 to ! Sunt foarte recunoscator daca mi-ati da niste indicatii cu privire la cantarele din Austria Germania Franta unde sunt bagate si cele de 3,5to . Am auzit ca e un cantar nou pt 3,5to in Austria la wels nord sensul spre Romania ... Sunt interesat de indicatii concrete, daca se poate chiar punct pe harta google mpas ca sa stiu exact cum pot ocolii aceste "obstacole" ! Asta 1. si 2. referitor la vignete ... stiu ca pe Ungaria trebuie, Austria, Slovenia, Italia la porti, franta la porti, Germania numa peste 7,5 sau 12 to, dar pt Olanda, Belgia Slovak, Polonia, Danemarka, Swedia, Norvegia, Spania ? Daca ar mai fii ceva la ce sa fiu foarte atent pe drum astep sa ma sfatuti, au trecut ceva ani de cand nu am mai facut asta ! Multumesc foarte mult de ajutorul acordat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Seba Posted November 10, 2011 Author Members Share Posted November 10, 2011 95 de vizualizari si nici macar un raspuns, nimeni nu stie ? Daca pe un forum e greu sa scrie un coleg, ce sa mai ai pretentia sa opreasca sa iti dea o cheie, multumesc tuturor celor 95 de user . Bine pa ! P.S. Admin am rugamintea sa inchizi topicul ! Mulstumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danucu1 Posted November 10, 2011 Members Share Posted November 10, 2011 nu te descuraja colegu.poate ca toti ce care au vizualizat nu stiu un raspuns concret.multa rabdare.drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihai_cms Posted November 10, 2011 Members Share Posted November 10, 2011 colegule daca tu crezi ca se inchide forumul pentru un pacalici ca tine care inca nu ti-a disparut mucii de pe 3,5 si 7 tone in fata unora care au vechime mai mare decat varsta ta esti fraier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Seba Posted November 11, 2011 Author Members Share Posted November 11, 2011 Doamne fereste-ma, colegule am rugat sa inchida topicul, nu forumul, dar tu nu prea cunosti termenii. Discutia e inutila cu tine, cotroleaza-ti vocabularul. Dar ma rog, tu ai vechime probabil, esti destept! P.S. Pune mana pe cartea de Romana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sandu1967 Posted November 11, 2011 Members Share Posted November 11, 2011 cu atitudinea asta o sa iti fie cam greu sa iesi pe extern Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted November 11, 2011 Members Share Posted November 11, 2011 Seba, fara suparare, roaga-l pe seful tau sa-ti spuna unde ai cantare fiindca pentru el incarci masina peste tonaj. Noi poate te informam gresit si vei fi amendat, deci ar cam fi datoria sefului sa-si sfarme creierii pe acest subiect. Ca un mic sfat, te poate scoate oricand politia de pe autostrada sa te duca la un cantar, de ce fugi nu scapi! Drumuri bune si bafta maxima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted November 11, 2011 Members Share Posted November 11, 2011 Referitor la plata taxei de autostrada in Spania se face tot la porti. Drumuri bune si bafta maxima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Seba Posted November 11, 2011 Author Members Share Posted November 11, 2011 Multumesc, da, datoria sefului este sa faca multe, stim prea bine cum sta treaba, datoria lor este sa ne inteleaga ca masina dupa 700.000 km nu mai consuma cat zice cartea dar cu toatea astea da consum mai mic decat cartea etc ... Multumesc inca o data ! @sandu1967 ce atitudine am ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andrey22 Posted November 11, 2011 Members Share Posted November 11, 2011 salut.si eu sint incepator pe international,dar lasa ca te descurci tu ca in baza la cei mai vechi in meserie doar putini sint baieti buni si te vor ajuta,nu le da atenti la cele ce spun,si ma rog ce atitudine trebui sa ai sa faci international.BAFTA,DRUMURI BUNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted November 11, 2011 EX Staff Share Posted November 11, 2011 Daca nu terminati cu ironia si replicile rautacioase,va inchid topicul si va suspend imediat .Clar ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts