Members skimmere Posted November 8, 2011 Members Share Posted November 8, 2011 Sunt nou aici si am intrat pe acest forum deoarece am sofat camioane dar m-am lasat de ele,am permis ,b-c-e din 1999 am 31 ani si actual conduc un furgon personal carand cauciucuri.Stiind care e situatia pe drumuri merita un sfat,o idee in plus nu strica! Cel mai mult imi place sa conduc noaptea ca ajung mai repede la destinatie si asta datorita tiristilor! multumesc si va doresc la toti sa fiti la timp acasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusdafxf Posted November 8, 2011 Members Share Posted November 8, 2011 bine ai venit.. cred ca ai vrut sa spui ca circuli mai mult noaptea deoarece sint mai putine camioane pe sosea.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members skimmere Posted November 8, 2011 Author Members Share Posted November 8, 2011 da asa! si e mai liber ,fara radare! fac galati-ajud-bv-sibiu-arad-wiena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members charlie Posted November 8, 2011 Members Share Posted November 8, 2011 Salut.Nu ajungi mai repede unde tr nu din cauza tiristilor,ci din cauza celor care trebuiau sa construiasca autostrazile dar ei au facut altceva cu banii nostri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members skimmere Posted November 8, 2011 Author Members Share Posted November 8, 2011 nu, eu m-am referit ca datorita lor adica in sensul ca e liber uneori sau chiar cand nu este libera soseaua, noroc de statie si daca nu o ai te tii pusca dupa ei ca ai siguranta ...ca ei comunica si asta e un atu in plus la drum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clau46 Posted November 8, 2011 Members Share Posted November 8, 2011 salutare,bine ai venit,asa este de multe ori e mai frumos sa circuli noaptea ca nu prea sunt controale,dar camioane sunt ca si ele circula nonstop,dar cu mai mare prudenta ca noaptea te mai fura somnu.drumuri bune sa aveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts