Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Recensamintul nu se poate incheia


costy67

Postări Recomandate

  • Members

Recensământul nu se poate încheia, fiindcă nu s-a întors recenzorul de la Florin Piersic

Institutul Național de Statistică nu poate centraliza datele de la recensământ din cauză că Florin Piersic încă îl ține de vorbă pe recenzorul care l-a vizitat. Persoana desemnată să meargă acasă la Florin Piersic a plecat vineri spre locuința actorului și n-a ieșit nici acum din casă. Cel mai probabil el este constrâns să asculte povestirile interminabile ale actorului, care ar plictisi până și pe cel mai binedispus om din lume.

Coșmarul recenzorului a început când i-a adresat lui Florin Piersic o întrebare aparent inofensivă: „Când v-ați născut?” Actorul a preluat imediat discuția: „Când m-am născut eu eram la o filmare, cu Marga Barbu și cu prietenul meu Ion Besoiu, marele Ion Besoiu, te salut Ioane, te pup mă.” Din acel moment totul a fost pierdut pentru recenzor. El a mai apucat doar să dea un sms celor dragi: „Am nimerit la Florin Piersic, nu știu dacă mai scap de aici. Vă iubesc pe toți.”

Vecinii l-ar fi putut salva pe recenzor, dar nu au avut curajul să intervină de teamă să nu fie și ei prinși în discuție. Pompierii încearcă acum să spargă ușa ca să-l scoată de acolo pe recenzor, însă șansele să-l găsească viu sunt minime. Vecinii spun că de-a lungul timpului sute de musafiri au murit de plictiseală în casa lui Florin Piersic.

Se pare că recenzorul prizonier este victima unei farse morbide a colegilor săi recenzori, care știau exact cine stă la acea adresă și l-au trimis pe colegul lor fix în gura lupului. „Nu credeam că va fi ținut așa de mult de vorbă”, ne spune unul dintre colegii victimei. „Când a plecat mâncase bine, era și odihnit... Acum e important ca el să se hidrateze și să lupte psihic contra plictiselii, să se gândească la ceva plăcut, vesel, dacă vrea să aibă vreo șansă.”  :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.