Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Nou venit


Postări Recomandate

  • Members

Salut colegi si bine v-am gasit.Urmaresc acest forum de cateva luni bune si m-am hotarat sa devin si eu membru (cu drepturi depline :D)al acestui forum .Ce pot spune despre mine ca am 40 ani :'(locuiesc in Spania ,sunt sofer (amator din 92)si profesionist din 2009:C si E din 2011 aprilie si sunt in cautarea unui loc de munca ca sofer de trailer aici in Spania dar slabe sanse :-[

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

sal..m-am facut si eu un cont pe acest site deoarece sper sa ma ajute si pe mine cineva cu cateva sfaturi..am lucrat la un service cam 6-7 ani..patronul fiind chiar fratele meu..in acest timp am plecat de la el de vre-o 2-3 ori cate o luna..ma injura de fata cu toata lumea,se purta cu mine ca si cum as fi ultimul om..ma punea sa plec cu un gip si o platforma la accidente..sa duc masini prin toata tara pe riscul meu.chiar daca nu aveam categoriile.C si E...etc..toate astea pe un salariu de 1000 de ron.in luna august am decis sa plec de la el de tot..am facut scoala de soferi .am luat cu brio toate examenele ptr categoriile C si E.am luat si atestatele.mai precis CPI si ADR.si dori si eu cateva sfaturi cum sa incep.vreau sa gasesc de lucru pe un camion ceva.nu neeaparat pe TIR..si as vrea sa stiu cateva sfaturi de la colegii mai experimentati..in luna martie devin tatic ptr prima data..si vreai sa-i ofer o viata mai buna ca a mea...multumesc si multa stima ptr toti colegi..si toti membrii acestui site..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut claudiu , este bine ca iti spui ceea ce ai simtit pe pielea ta , nu conteaza ca e frate sau cum zicea un coleg mai sus ca il barfeai , ei rahat asta nui barfa.. eu iti dau urmatoru sfat.. sa incerci la edy dunca waberes firme de genu asta.. si sa ii minti la inceput daca te intreaba de experienta sa le zici ca ai mai lucrat ca ai mai fost ajutor etc. chestii de genu asta ca daca le spui de la inceput ca nu ai experienta nu te va lua nimeni!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Daca se merita..ce intrebarea e asta? Daca vrei le faci,daca nu...asta este. In viata nimic nu se merita,dar totul trebuie facut. Deci daca vrei sa le faci nu astepta sa iti spuna cineva,"da ma se merita",niciodata nu sti cand te poti folosi de aceste categorii. Si daca stai sa te gandesti,acestea categorii le faci odata si le ai toata viata....asa ca te las pe tine sa tragi concluzia de aici ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din punctul meu de vedere e o intrebare foarte justificata. De ce? Pentru ca eu sa fac aceste doua categorii, trebuie sa fac un efort financiar foarte mare, si tot citind aici, sunt doua tabere: multumitii si nemultumitii. Ultima categorie e predominanta. Dupa ce fac cele doua categorii, urmeaza atestatele. Alti bani. Am un copilas frumos si as vrea sa aiba un viitor frumos. Prin aceasta meserie eu vad o sansa pentru el sa aiba un viitor, sa fie scolarizat cum trebuie. Deci cred ca voi incerca...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.