Jump to content

Salvata de un sofer de tir


clau46

Recommended Posts

 • Members

In Brasov la o biserica o fetita de numai sase saptamani era pe punctul da a ramane fara viata din cauza preotului incostient care a bagat-o in cristelnita fara sa-i tina mana pe nasuc si gurita,parintii l-au rugat pe preot sa nu o bage in apa si cu capul dar acesta nu a ascultat,iar fetita a inghitit apa si nu tipa ca oricare copil si cand au vrut parintii sa o imbrace au canstatat ca fetita nu mai respira si disperati oamenii au strigat spre preot ca i-au inecat fetita.Spre norocul lor un sofer de tir care era in biserica la un alt botez,avand cunostinte de prim ajutor,i-a acordat fetitei primul ajutor facandui respiratie gura la gura si fetita a inceput sa scuipe apa inghitita.preotul a fost acuzat de ucidere din culpa si alti preoti au zis ca nu a procedat corect cu fetita.deci si soferii de tir sunt buni la ceva.Bravo pentru curajul lui.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • Members

aceste fapte de omenie nu se vad pentru ca dobitocii de reporteri si preaiscusitele reporterite nu vad decit faptele rele ale camionagiilor dar pe cele bune nu le dad:oare cati asazis soferi cu turismele au omorit oameni pe treceri de pietoni?de ce oare iscusitele reporterite=clarinetiste dau pe post cu infloriturile de rigoare un accident provocat de un camionagiu,cind vor fi in stare sa faca doar o saptamina ceea c e face un camionagiu atunci au dreptul de a vorbi si a judeca pe altii

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

    Bravo colegului ! Banuiesc ca erau multe persoane prezente in acel loc ! Trebuie sa ai oua sa fi sofer profesionist . Pariez ca majoritatea celor prezenti.... dormeau pe ei. Daca ar sti "lumea" prin cite trece un sofer profesionist , si la cite trebuie sa faca fata, ar avea mai mult respect fata de aceasta profesie.. ! De aceea macar intre noi sa ne respectam !!!

  Tot respectul meu pentru astfel de colegi !

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 weeks later...
 • Members

Se tot vorbeste de RESPECT! RESPECTUL SE CASTIGA,SE IMPUNE,in nici un caz nu se cerseste!!! Atata timp cat vor exista neaveniti,care nu au nici o treaba cu aceasta profesie si ales o doar pentru ca au vazut o modalitate de a castiga un ban[dupa parerea lor,mai usor],care cauta sa compenseze lipsa de profesionalism prin alte mijloace[a se citi pupin.......isti],nu vom castiga acest respect!!!!! Pentru ca patronul,oricat de bun ai fi,daca nu ii canti in struna,nu esti bun. Fabrica de soferi lucreaza,problema e ca nu scoate produse de calitate.Ar fi multe de spus,dar nu e timp si de fapt ceea ce conteza este sa fii OM!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.