Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Salvata de un sofer de tir


clau46

Postări Recomandate

  • Members

In Brasov la o biserica o fetita de numai sase saptamani era pe punctul da a ramane fara viata din cauza preotului incostient care a bagat-o in cristelnita fara sa-i tina mana pe nasuc si gurita,parintii l-au rugat pe preot sa nu o bage in apa si cu capul dar acesta nu a ascultat,iar fetita a inghitit apa si nu tipa ca oricare copil si cand au vrut parintii sa o imbrace au canstatat ca fetita nu mai respira si disperati oamenii au strigat spre preot ca i-au inecat fetita.Spre norocul lor un sofer de tir care era in biserica la un alt botez,avand cunostinte de prim ajutor,i-a acordat fetitei primul ajutor facandui respiratie gura la gura si fetita a inceput sa scuipe apa inghitita.preotul a fost acuzat de ucidere din culpa si alti preoti au zis ca nu a procedat corect cu fetita.deci si soferii de tir sunt buni la ceva.Bravo pentru curajul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

aceste fapte de omenie nu se vad pentru ca dobitocii de reporteri si preaiscusitele reporterite nu vad decit faptele rele ale camionagiilor dar pe cele bune nu le dad:oare cati asazis soferi cu turismele au omorit oameni pe treceri de pietoni?de ce oare iscusitele reporterite=clarinetiste dau pe post cu infloriturile de rigoare un accident provocat de un camionagiu,cind vor fi in stare sa faca doar o saptamina ceea c e face un camionagiu atunci au dreptul de a vorbi si a judeca pe altii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

    Bravo colegului ! Banuiesc ca erau multe persoane prezente in acel loc ! Trebuie sa ai oua sa fi sofer profesionist . Pariez ca majoritatea celor prezenti.... dormeau pe ei. Daca ar sti "lumea" prin cite trece un sofer profesionist , si la cite trebuie sa faca fata, ar avea mai mult respect fata de aceasta profesie.. ! De aceea macar intre noi sa ne respectam !!!

  Tot respectul meu pentru astfel de colegi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • Members

Se tot vorbeste de RESPECT! RESPECTUL SE CASTIGA,SE IMPUNE,in nici un caz nu se cerseste!!! Atata timp cat vor exista neaveniti,care nu au nici o treaba cu aceasta profesie si ales o doar pentru ca au vazut o modalitate de a castiga un ban[dupa parerea lor,mai usor],care cauta sa compenseze lipsa de profesionalism prin alte mijloace[a se citi pupin.......isti],nu vom castiga acest respect!!!!! Pentru ca patronul,oricat de bun ai fi,daca nu ii canti in struna,nu esti bun. Fabrica de soferi lucreaza,problema e ca nu scoate produse de calitate.Ar fi multe de spus,dar nu e timp si de fapt ceea ce conteza este sa fii OM!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.