Members Driver-ul Posted November 10, 2011 Members Share Posted November 10, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/arad/Fara_blocaje_pe_DN7-TIR-urile_nu_mai_au_voie_sa_stationeze_pe_maginea_drumului-in_zilele_cand_traficul_e_inchis_in_Ungaria_0_585541480.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted November 11, 2011 Members Share Posted November 11, 2011 Servus tuturor! Parcari? Pentru toate tirurile in drum spre frontiera? Parcari in Romania pe traseul Bucuresti - Nadlac ?Daca ma putea ajuta cu informatii despre locatii cu parcari in care sa gasesti loc cand trebuie si mai ales civilizat! Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted November 11, 2011 Author Members Share Posted November 11, 2011 Pe Valea Muresului sunt cateva parcari destul de civilizate iar intre Arad si Nadlac se mai gasesc cateva parcari la fel de civilizate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 82sas Posted November 11, 2011 Members Share Posted November 11, 2011 Colegii, eu nu ma pot lauda cu multe curse in partea de vest a tarii dar am venit din strainatate cu camionul catre bucuresti si pot sa zic ca am gasit destule parcari decente de-a lungul drumului dar, ce-i drept cu plata. Acum, in legatura cu interzicerea stationarii pe drumurile nationale , mi-se pare o idee buna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts