Members b93lfk Posted November 23, 2009 Members Share Posted November 23, 2009 cateva sfaturi de la cei care au laptopul cu ei in cabina atat in tara cat si afara . Ce este mai rentabil ? Modem de la cine ? Preturi si ofertele ? Si dac afara ai pe sosele wirless si daca da in ce tari si in ce zone ? Multumim si imi cer scuze cu atatea intrebari puse da tre sa stim si noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted November 23, 2009 VIP Share Posted November 23, 2009 In romania am inteles ca cei de la RDS au telefon mobil cu care prinzi internet,Calin are asa ceva si el ar putea sa ne dea mai multe informati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted November 23, 2009 Author Members Share Posted November 23, 2009 pentru cei cu laptopuri sau pda care au wirless va rog sa dati un ochi aici sa vedeti unde sunt hotspotsuri moca adica wirless gartis http://free-hotspot.groopli.com/index.php?...793〈=en acum lam gasit si eu . da continuati si cu oferte sau ideei mai bune va rog chiar si parerile sunt bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted November 25, 2009 Members Share Posted November 25, 2009 pentru cei cu laptopuri sau pda care au wirless va rog sa dati un ochi aici sa vedeti unde sunt hotspotsuri moca adica wirless gartis http://free-hotspot.groopli.com/index.php?...793〈=en acum lam gasit si eu . da continuati si cu oferte sau ideei mai bune va rog chiar si parerile sunt bune Linkul nu merge, te rog sa remediezi problema . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CrisVV Posted November 25, 2009 Members Share Posted November 25, 2009 Colega, pe tara merge Vodafone sau Orange, dar nu risca sa iesi cu el pe afara, ca te omoara roaming'ul.Cel mai bine pe dincolo, cauti cate un "hotspot", le gasesti in special prin parcarile mari, care au si AutoGrill...sunt multe si parolate, pe care daca stii cum, poti intra, dureaza vreo 15 minute toata operatiunea, dar asta e alta poveste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted November 25, 2009 Author Members Share Posted November 25, 2009 ba da tavy merge am verificat acum si merge doar ca tre sa dai sus unde scrie find si maresti harta pana unde vrei u si iti da tot ce ai nevoie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted November 29, 2009 Author Members Share Posted November 29, 2009 am gasit cv ce merge 100% in toata lumea un program care se instaleaza in laptop , te ajuta sa gasesti o retea buna si cu vit mare http://www.wefi.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CrisVV Posted November 29, 2009 Members Share Posted November 29, 2009 am gasit cv ce merge 100% in toata lumea un program care se instaleaza in laptop , te ajuta sa gasesti o retea buna si cu vit mare http://www.wefi.com/ Daca e parolata o sa mearga cu programul asta? mersi pt link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted November 29, 2009 Administrators Share Posted November 29, 2009 Eu pe Romania am stick de la RDS si sunt multumit de el si la pret. 10 RON pe luna. Si pe afara pe WI-FI unde gasesc gratuit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danyeltrans Posted January 11, 2011 Members Share Posted January 11, 2011 in UK am cumparat un router wirels si pt 3 gb pe luna plateam 15 lire (trafic, download ...)se incarca cartela ca si un pre`pay. Sunt in ro si merge dar nu mi-am facut cont la ei ca sa pot plati online . foloseste reteaua 3D si merge oriunde ai 3D . este de la firma 3mobile . bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted January 11, 2011 Members Share Posted January 11, 2011 Cam suspect ce spui tu...roaming gratuit!!!??Sau inca mai ai ceva credit? Pe ce retea se conecteaza in Ro?Merge doar 3G sau si pe GPRS si EDGE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian_73 Posted February 8, 2011 Members Share Posted February 8, 2011 salut colegi! eu folosesc,pt ca merg numai germania-danemarca,stick-ul de la aldi,chiar e oferta acum,40e,iar in danemarca,oister 70 e dar e super bun.cel de germania nu e asa stralucit dar in lipsa de altceva,e bun si asta. am inteles de la alti colegi ca wodafone merge brici in germania dar e si un pic mai scump.reincarcarea pt cele doua costa,15 e germania,30 e danemarca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted February 9, 2011 Members Share Posted February 9, 2011 pe germania luati O2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 2, 2011 Members Share Posted March 2, 2011 da pe germania e bun o2 care se poate cumpara de la real se poate incarca si ditr un cont bancar deschis in ro e 30e pe luna da se poate incarca si pt o ora sau o zi . in franta nu recomand modem de boygtelecom trebuie sa aveti cont bancar in franta k sa l alimentati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted March 5, 2011 Members Share Posted March 5, 2011 specificati va rog daca il poate cumpara orice turist sau doar cei care au rezidenta cum e in Italia de ex,unde nu-ti activeaza sim-urile fara codici fiscali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Cu amplificatorul wifi puteti receptiona semnale si de la 10 km! Dupa cum probabil stiti Wifi gratis e in toate McDonald's-urile, Burger King, etc. , in parcurile sau centrele oraselor (hotspot-uri), hoteluri, cafenele etc. Problema e ca nu poti sa parchezi cu camionul indeajuns de aproape de aceste locatii. Daca cineva este interesat de acest amplificator va pot da mai multe detalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BUreBIsta Posted October 31, 2011 Members Share Posted October 31, 2011 Creat de: kszabo « : Azi la 00:42:44 » Inserează un citat Cu amplificatorul wifi puteti receptiona semnale si de la 10 km! Dupa cum probabil stiti Wifi gratis e in toate McDonald's-urile, Burger King, etc. , in parcurile sau centrele oraselor (hotspot-uri), hoteluri, cafenele etc. Problema e ca nu poti sa parchezi cu camionul indeajuns de aproape de aceste locatii. Daca cineva este interesat de acest amplificator va pot da mai multe detalii. Salut!Eu sint iteresat de acest amplificator!Sincer il caut de vreo 2 ani dar am ramas fara speranta!Imi poti da mai multe detalii, te rog!merci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted December 9, 2011 Members Share Posted December 9, 2011 si eu vreau amplificator pt wi-fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted December 10, 2011 Administrators Share Posted December 10, 2011 nu cumva e adaptor wi-fi ?? : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted December 10, 2011 Members Share Posted December 10, 2011 nu cumva e adaptor wi-fi ?? : pai amplificator/adaptor, tot acolo e. important sa prinzi conexiune buna, cum spunea un coleg mai sus: nu poti parca langa McDonald's si de aceea avem nevoie de adaptor;) Drumuri bune si sanatate!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 COLEGII ,in ITALIA cum pot sa am internet daca nu stau acolo?? unii spun ca exista oferte de la TIM si ca nu iti trebuie rezidenta acolo-- cum mai este acum?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 I-ati un stick de internet de la Vodafone eu il folosesc fara probleme si abonamentul ma costa in jur de 40 de lei pe luna . O seara placuta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 de unde din italia sau din romania?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi979 Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 pe austria,italia si anglia folosesc internet de la reteaua 3mobile,m-a costat initial 55 euro,activarea a facut-o tipul ce vindea in magazin.incarcarea se poate face si de pe un cont bancar,in cazul meu la unicredit , minim 10 euro care ajung aproximativ o luna.normal ca nu ma pot apuca sa descarc filme etc dar o folosesc de cateva luni bune si-s destul de multumit.acoperire aproape in toata zona,in tarile mentionate mai sus.se pot trimite si sms-uri in reteaua de telefonie.de pe aplicatia ce se instaleaza pe laptop sau folosind un telefon mobil.mai nou am gasit o aplicatie,ce se instaleaza pe telefon,cu care se poate intra pe yahoo messenger si partea interesanta,se poate suna de pe mobil pe yahoo messenger.folosind internetul,bineinteles.o sa o probez si afara,momentan sunt in concediu.sper ca sa faca mai putin trafic decat folosind laptopul,ceea ce ar fi ideal.nimbuzz se numeste aplicatia,eu o folosesc pe un telefon nokia,symbian.posibil sa mearga si pe alte terminale mobile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soferik30 Posted February 14, 2012 Members Share Posted February 14, 2012 ultima oferta d pe piata:modem de la WIND:dai 59 de euro pe stick si ai trei luni gratuit internet nelimitat in italia,dupa alea trei luni e 20 d euro pe luna tot nelimitat.sactiveaza in 24 d ore,se ia cu pasaportu de la grand affi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts