Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

astept parerea voastra despre aliniatul 34, cel cu perioada de activitate zilnic


Gongy

Recommended Posts

  • Administrators

Proiectul de modificare a regulamentului 3821 din 1985:

Articolul 2 Definiții

23. În sensul prezentului regulament, se aplică definițiile prevăzute la articolul 4 din Regulamentul (CE) nr. 561/2006.

24. Pe lângă definițiile menționate la alineatul (1), în sensul prezentului regulament se înțelege prin:

34, „perioadă de activitate zilnică” înseamnă perioada care cuprinde timpul de conducere, alte perioade de lucru, perioadele de disponibilitate, pauzele de muncă și perioadele de repaus și care nu depășește nouă ore.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Personal cred ca e o eroare de editare , si ma refer doar la ,,  ....... si  care nu depaseste 9 ore ,,  ??? ??? hai sa fim seriosi ... crede vreunu` ca  o sa ni se ,, ofere ,, doar 9 h de SERVICIU , SI CARE SA MAI CUPRINDA SI PAUZE DE REPAUS ??? ,, ?? ?? ??  daca in prezent nu  sunt suficiente cele 13 /15 h  de serviciu ......nu cred ca ,, patronatelor ,, o sa le convina asta  ;) ;) 

Pe langa asta ...daca aceste perioade nu depasesc 9 h , si o pauza normala e de minim 11 h  calculati si dumneavoastra  , da cu minus  ;D ;D , cand sa mai conduci sau sa mai faci ceva  hi hi hi ..

cred ca au vrut sa zica asa ,  „perioadă de activitate zilnică” înseamnă perioada care cuprinde timpul de conducere, alte perioade de lucru, perioadele de disponibilitate si pauzele de muncă  care nu depășesc nouă ore.  e logic , dupa inceperea activitatii zilnice  ( a serviciului )  pana in momentul in care nu se aduna o pauza de minim 9 h , acea pauza nu se considera pauza zilnica  si nici nu incheie LEGAL ,, ziua de munca ,,

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Members

nu e nicidecum o greseala de editare colegii! un contract de munca asta cuprinde 9 ore de munca pe zi in care este cuprins toate activitatile pauza incarcat condus etc. ca legea ne permite noua sa lucram 13/15 trebuie sa fim platiti pentru orele de diferenta , dar contractele nationale asta cuprinde. 9 ore de munca pe zi! nu va mai lasati pacaliti de cei ce zic ca 9 ore de condus trebuie pe zi sau etc. contractele de munca is facute in baza acestor ore zilnice.. cel putin asa e in italia .. scuzatima daca am scris aiurea si nu is de inteles 100% dar scriu din mers si nu ma pot gandi la multe lucruri deodata:))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.