Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

astept parerea voastra despre aliniatul 34, cel cu perioada de activitate zilnic


Gongy

Postări Recomandate

  • Administrators

Proiectul de modificare a regulamentului 3821 din 1985:

Articolul 2 Definiții

23. În sensul prezentului regulament, se aplică definițiile prevăzute la articolul 4 din Regulamentul (CE) nr. 561/2006.

24. Pe lângă definițiile menționate la alineatul (1), în sensul prezentului regulament se înțelege prin:

34, „perioadă de activitate zilnică” înseamnă perioada care cuprinde timpul de conducere, alte perioade de lucru, perioadele de disponibilitate, pauzele de muncă și perioadele de repaus și care nu depășește nouă ore.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Personal cred ca e o eroare de editare , si ma refer doar la ,,  ....... si  care nu depaseste 9 ore ,,  ??? ??? hai sa fim seriosi ... crede vreunu` ca  o sa ni se ,, ofere ,, doar 9 h de SERVICIU , SI CARE SA MAI CUPRINDA SI PAUZE DE REPAUS ??? ,, ?? ?? ??  daca in prezent nu  sunt suficiente cele 13 /15 h  de serviciu ......nu cred ca ,, patronatelor ,, o sa le convina asta  ;) ;) 

Pe langa asta ...daca aceste perioade nu depasesc 9 h , si o pauza normala e de minim 11 h  calculati si dumneavoastra  , da cu minus  ;D ;D , cand sa mai conduci sau sa mai faci ceva  hi hi hi ..

cred ca au vrut sa zica asa ,  „perioadă de activitate zilnică” înseamnă perioada care cuprinde timpul de conducere, alte perioade de lucru, perioadele de disponibilitate si pauzele de muncă  care nu depășesc nouă ore.  e logic , dupa inceperea activitatii zilnice  ( a serviciului )  pana in momentul in care nu se aduna o pauza de minim 9 h , acea pauza nu se considera pauza zilnica  si nici nu incheie LEGAL ,, ziua de munca ,,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

nu e nicidecum o greseala de editare colegii! un contract de munca asta cuprinde 9 ore de munca pe zi in care este cuprins toate activitatile pauza incarcat condus etc. ca legea ne permite noua sa lucram 13/15 trebuie sa fim platiti pentru orele de diferenta , dar contractele nationale asta cuprinde. 9 ore de munca pe zi! nu va mai lasati pacaliti de cei ce zic ca 9 ore de condus trebuie pe zi sau etc. contractele de munca is facute in baza acestor ore zilnice.. cel putin asa e in italia .. scuzatima daca am scris aiurea si nu is de inteles 100% dar scriu din mers si nu ma pot gandi la multe lucruri deodata:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.