Administrators CALIN Posted November 14, 2011 Administrators Share Posted November 14, 2011 Noua centura de la Cluj Napoca este o adevarata proba de foc pentru motoarele si franele autocamioanelor ce circula pe ea. Nu stiu cine a proiectat-o dar mai bine bea o bere in restaurant decat sa o faca cum a facut-o. Halal minte de roman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Metic Posted November 26, 2011 Members Share Posted November 26, 2011 Subscriu . Am ghinionul sa trec de 2 ori pe saptamana pe ea , dimineata trec in jurul orei 4 , 5 si tot timpul e ceata si soseaua e umeda . Am niste emotii de numa , is curios cum va fi cand incepe iarna calumea cu zapada si temperaturi sub - 10 grade . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clau46 Posted November 26, 2011 Members Share Posted November 26, 2011 salutare colegi,am avut onoarea sa trec si eu saptamana trecuta pe ea de doua ori,tur retur si pot sa zic ca e de cosmar,urci de te saturi si cand cobori ai mari emotii sa nu pleci la pascut si am prins si ceata mare,iar la iesirea spre Cluj inainte de a urca podul este un sens giratoriu care nu este marcat cu indicatoare bine,iti indica spre Cluj intr-o directie si te trezesti ca esti pe camp si nu am patirt doar eu ca mai erau masini care nu stiau incotro e Cluju,nasoala rau e concluzia mea,drumuri bune la toti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SAFTIUC ADRIAN Posted November 27, 2011 Members Share Posted November 27, 2011 Am crezut ca numai eu am probleme pe ea dar vad ca si alti colegi sunt in aceiasi situatie. De departe cea mai periculpoasa parte mi se pare ultima coborare spre Cluj unde dupa vreo 2-3km de coborare urmeaza o curba cam de 90grade. Foarte prost conceputa. Este construita pentru a scoate traficul greu din oras, dar pana la urma se pare ca ne va scoate pe noi la iarba verde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted November 28, 2011 Members Share Posted November 28, 2011 dar eu va intreb: mai este drum in Romania care sa nu fie periculos/plin de gropi/in constructie/reparatie? etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted November 28, 2011 Members Share Posted November 28, 2011 Eu sunt din Cluj si pot spune ca am nesansa de a fi nevoit sa trec pe acolo saptamanal cel putin de 2 ori.Rampa aceea cu inclinatie 14% e infernala.Si multe curbe periculoase si e destul de prost indicata pentru cei care nu sunt din Cluj....eu le stiu dar mai vad altii care se pierd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cpopa28 Posted December 28, 2011 Members Share Posted December 28, 2011 santem o tarade nebuni,nici pe 7 in germania nu sant penti ca si in romania si pe autostrada arad timisoara au gasit sa faca penti, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members xay11 Posted January 1, 2012 Members Share Posted January 1, 2012 cei care proiecteaza drumurile cunosc camioanele cam cum cunosc eu avioanele si atunci ce poti astepta de la ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members R_driver_F Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 Mi-am taiat un cauciuc acolo intr-o blestemata de line de tramvai, nu eram cu camion eram cu un spriter. Dar atentie totusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clau46 Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 colegu R_driver_F este vorba de centura noua de la Valcele la aeroport nu de varianta prin manastur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members R_driver_F Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 da mi-am dat seama mai apoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 De ce oare am ajuns in halul acesta?Cu drumuri proaste si multe altele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Pop dorin Posted June 27, 2012 Members Share Posted June 27, 2012 Decit prin Gheorgheni,mai bine pe asta noua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristi_1993 Posted July 12, 2012 Members Share Posted July 12, 2012 Subscriu . Am ghinionul sa trec de 2 ori pe saptamana pe ea , dimineata trec in jurul orei 4 , 5 si tot timpul e ceata si soseaua e umeda . Am niste emotii de numa , is curios cum va fi cand incepe iarna calumea cu zapada si temperaturi sub - 10 grade . atuncia eu zic sa-ti cauti o ruta ocolitoare pentru orice eventualitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members suciu Posted February 26, 2013 Members Share Posted February 26, 2013 Am trecut si eu de multe ,pe centura ocolitoare de la Valcele spre Apahida.....sunt ,deja,portiuni din carosabil care aluneca,degeaba le tot repara,este potiunea in lucru...care are asa gropi mari..un risc foarte mare sa-ti rupi suspensiile s-au sa rastorni marfa ..iar pantele[subscriu colegilor]..supun motorul la un greu efort..!!rasuflu usurat de fiecare data dupa ce am trecut....1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts