Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

solutie de lipit

imperrio88

Recommended Posts

• Members

am o mare rugaminte la colegii care stiu....cum sa lipesc vasul de expansiune la un actros....am incercat diverse solutii ,,garantate" au tinut 2-3 luni si iar am inceput sa pierd antigel........rog moderatorul care considera ca sunt offtopic sa il mute unde crede de cuviinta...multumesc celor care ma pot ajuta

• Members

am o mare rugaminte la colegii care stiu....cum sa lipesc vasul de expansiune la un actros....am incercat diverse solutii ,,garantate" au tinut 2-3 luni si iar am inceput sa pierd antigel........rog moderatorul care considera ca sunt offtopic sa il mute unde crede de cuviinta...multumesc celor care ma pot ajuta

Salut ! . Tot la Actros am o prb aseamanatoare ...dar la radiator ...exact sub vasul de expansiune ..din cauza ca sa slabit .. vasul de expansiune a ros radiatorul ... am gasit o gaura  de 2cm lungime si cam 1cm latime ... l am lipit cu POXIPOL .. am pus 2-3 straturi subtiri pana am considerat ca i de ajuns  ....merg de ceva timp asa  ... pana in prezent nici o prb  ...  inainte de a aplica solutia  ... am frecat cu smirghel zona gauri sa poata avea aderenta mai buna ...am degresat bine  .. si dupa am aplicat POXIPOL'ul !  ;)  M ai exista o solutie de la BIZON .. e ceva mai scumpa  ...sunt doua seringi lipite (doua soluti ..exact  ca la POXIPOL .. dar trebuie lasat 24h pt a se intari .. solutia asta am folosit o tot la un radiator dar pe parte metalica a radiatorului ... de 6 luni  ..pana in prezent  n am mai avut prb ... ) . Sper sa ti fie de ajutor!!!1

DRUMURI BUNE!!!  ;)

• Members

multumesc pericool...cand am citit ce ai postat aveam senzatia ca imi vad masina mea...exact aceasi prb am avut si eu cu radiatorul....din fericire vad ca tine...la mine vasul de plastic care de fapt nu este un plastic seamana dar nu e...acolo e buba la mine...si nu te baa prea mult pe ce ai facut acolo....in 6 luni de zile incepe sa curga din nou....sunt patit...stiu ce vb.....si solutia de la bizon e folosita ...si multe altele........tin sa zicem 4-5 luni apoi...isi da drumul