Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 91
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Members

tot ce poti sa-mi spui adi pt ca aveam o promisiune de la cineva care a muncit acolo si acum se trage inapoi spunand ca nu angajeaza.  vroiam sa stiu daca fac angajari si cu cine se poate lua legatura(responsabilul nu-l gasesc niciodata sau nu m-il dau la tel) vroiam sa stiu daca au si soferi romani si daca este obligatoriu cqc italian sau este bun si atestatul roman. iti multumesc anticipat .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

sal eu cam 2 luni am carat la ei mancare de caini si pisici si sa sti ca sunt romani acolo dar ceea ce stiu sigur e ca ai nevoie de documente de italia,au filiale in polonia si slovacia.e o firma bunicica di punct de vedere al banilor la program nu stiu daca sunt ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members

saluatare tuturor

eu lucrez la ei de doua saptamani

sunt venit printro firma din bucuresti cu un salariu fix de 1600 de euro......acum astept sa vina 15 ianuarie sa vad daca intra banii

la program e ok  nu trebuia cqc italian ci doar sa stii sa vb in italiana

ba sifonule,te-ai dus la codognotto sa dai cu ciocul la fel ca la ARCESE?am auzit ca ti au facut vint aia,meseriasule ce esti.RUSINICA sa-ti FIE!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dodo...ai putea sa dai ceva mai multe detalii,nr de telf,pers contact....eu am asteptat vreo 4 zile la ei la Salgareda sa incarc ceva(asta in urma cu 2 ani...undeva aproape de locatia de laga A4,nu mai retin localitatea dar era foarte aproape max 2-3km,acolo aveau si ceva birouri,o cladire intreaga,vreo 2-3 hale de spalat camioanele si ceva ...in fine...am gasit un broscar..rupea bine romana dar spunea ca nu i-au romani,,,aveau f f f multi sloveni si polonezi...parea o firma organizata,am ramas ceva timp cu gandul la ei...numai volvo am vazut pe acolo...)...multam daca revii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

salutare . da ne-ar interesa un nr de tel  sa vedem cum o reusim .sunt incepator si poate oi prinde si eu un loc pe undeva . sanatate multa la toata lumea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu am trimis un cv prin ianuarie la filiala de la timisoara iar ieri ma.u sunat ca au nevoie pentru filiala din Slovacia si au trimis un mail cu actele de care am nevoie .Domnul cu care am vorbit zicea ca se plateste cu 350 euro salar fix pe slovacia plus diurna de 45 euro pe zi (E  bine zic eu) ,dar eu am gasit de lucru si nu am putut sa plec.Despre firma nu stiu mai nimic dar stiu ca e mare ca vad multe camioane de la ei pe drumuri.Sper ca am fost de ajutor si va doresc drumuri bune la toti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegii,am trimis si eu un CV la firma codognotto si m-ar interesa sa aflu,dupa ce te accepta, cat timp astepti pana suna ei sa megi la lucru ?drumuri bune tuturor

Buna ziua,

ma numesc Cristian Negru, sunt administrator la Codognotto Romania SRL din Timisoara si o sa incerc sa va raspund la intrebare.

De regula, dupa ce primim actele solicitate, pe care noi le trimitem spre verificare la filiala care angajeaza, in acest caz cea din Slovacia, in maxim 24 de ore avem confirmarea sau nu.

Odata confirmat, soferul trebuie sa plece in Slovacia cat mai repede (max 3 zile, depinde de sofer), unde se va semna contractul si se va face instructajul (camion, sistem monitorizare, etc.) dupa care este trimis cu un microbuz in Italia la Treviso de unde ia camionul si pleaca in cursa.

In momentul de fata am acoperit necesarul de soferi pe filiala din Slovacia.  Urmatoarea perioada de angajari va fi peste circa 3 saptamani. Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa postati si voi incerca sa va  raspund.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Prietene Cristian am si eu o intrebare normala pentru un sofer care vrea sa munceasca si sa fie si platit.De ce nu face-ti angajarea pe Romania daca tot sunteti filiala si trebuie ca sa cautati voi soferi sa ii dati mai departe in Slovacia si de acolo in Italia???

Am lucrat si eu ca si alti colegi la firme (ex.Galassini)care fac contractul pe romania si lucrezi pe Italia,de ce este trambalajul acesta si nu te duci direct la Trevisio ?Nu cumva se face contract  pe Slovacia ca sa lucrezi degeaba???Adica cand te duci sa iei banii a disparut firma ca astia din Romania te trimit in Slovacia iar aia in Italia??

Imi pare rau sa o spun dar pare a teapa curata.Va inteleg sa luati comision ,sa gasiti soferi mai creduli si platiti mai putin dar fiti macar corecti si nu ii plimbati ca vorba aia "se plimba ca tiganul cu cortul".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.