Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Incepatori iasi c ce


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 58
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 11 months later...
  • Members

eu unul sunt de parere ca profesorul (instructorul) e important. asa ca am cautat si am gasit pe situl politiei romane un "clasament" al instructorilor dupa promovabilitatea elevilor elevilor. si asa am ajuns sa fac scoala la Jordache. Nea Dinu (cred ca inca e acolo) un om special, nu prea 'sociabil', dar profesionist. Tot respectul pentru el. Cu Jordache am facut D-ul. e simpatic, sociabil, vorbaret, te incurajeaza, are placerea de a te invata, iti lasa si libertate de "exprimare". nu pot spune ca stiu cum sunt alti instructori, cu exceptia celor "repartizati" de scoala de atestate, dar nu am facut cu ei decat 1 sedinta, asa ca nu comentez in cunostinta de cauza. insa daca ar fi sa o iau de la capat, tot la Jordache as merge, numai ca as cere, daca s-ar putea, sa fac cateva ore pe camion cu Jordache, si ultimele 3-4 sedinte cu Nea Dinu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • Members
Sa conduci un camion nu e greu. La prima vedere vazand cat de mare este iti faci diferite impresii. Dupa ce te vei obisnuii cu gabaritul iti va fi la fel de usor de condus ca si masinile pe care le-ai enumerat tu mai sus. Treptele cum stiai si tu difera de la camion la camion,si in scris degeaba iti explica cineva daca nu vezi tu cum se face( dar acesta va fi primul lucru pe care il vei invata la scoala de soferi) nu intelegi nimic. Jumatatile...daca esti gol le folosesti doar la vitezele mari(6,7,8),daca esti incarcat le iei frumos pe rand. Iar cele 7 "sedinte" de care spuneai tu,se numesc ore de condus,si stiam ca sunt 30 la numar. Cat despre condusul camionului ce vei invata la scoala de soferi va fi doar ca sa iti faci o idee despre ce se intampla. Sa conduci cu adevarat vei invata atunci cand vei face curse.. Bafta!

Buna seara colegul mi'a placut ce ai scris si te felicit pt.asta daca ai ales drumul asta sa devii sofer pentru camioane e o meserie frumoasa si daca ai inclinatie iti va fii usor pe viitor ..sincer eu tot ce am invatat pina acum am invatat singur si din auzite de la cei cu experenta sincer iti zic chiar trebuie sa fii facut pt meseria asta am colegi care sunt soferi dar nu o fac cu pasiune ,ci doar pt. bani si din cauza asta cunduc camioanele pe care lucreaza stresati si tot timpul panicati putin de ce se intipla in jurul lor se vede de la o posta la fel ca si la turisme cine este sofer si cine nu doar aruncind o privire la pozitia de condus in trafic..Dar asta mai putin conteaza fiecar face meseria cum poate si cum sa obisnuit..Sa revenim totusi la subiectul tau Ieu sunt tot din iasi si in 6 saptamini vin acasa si as vrea sa ne gasim la o cafea si iti explic live cum sta treab cu soferia si la ce sa te astepti de la ia seara buna :ymhug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

TI-ai mai gasit doru de munca. Imi caut si eu de ceva timp dar degeaba.Anul asta am facut si cat D pentru persoane si tot nu a aparut nimic la orizont.Experienta pe camion nu am, dar am condus dube, am facut tara dar degeaba, nimeni nu te angajeaza daca nu ai experienta.Imi place meseria de sofer dar se pare ca trebuie sa o las pe dreapta, pt ca nimeni nu are nevoie de incepatori.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.