Members VIRGIL TIMIS Posted November 28, 2011 Members Share Posted November 28, 2011 vand bluethoot gps pentru laptop stare buna eu nu pot merge cu laptopu deschis ca ami ocupa jumatate de parbriz este functional eu l-am folosit cu AUTOMAPA 6 are acumulator intern dar poate fi folosit direct de la laptop nu trebuie acumulatori sau alte acareturi pret 90 lei nimic mai mult sau mai putin .eu am vrut sa renunt la gps mic pt el dar m-am inselat de dimensiunea mare a laptopului .Recomand pt camion mare predare personala in TIMISOARA SAU PE EXTERN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted December 1, 2011 Author Members Share Posted December 1, 2011 da chiar nu doreste nimeni sa aiba o harta cat display la laptop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted December 1, 2011 Members Share Posted December 1, 2011 Imi spui te rog frumos mai multe detalii....sau ce model este mai exact caci o sa caut eu pe net.Ma cam intereseaza un gps receiver din asta dar mai degraba pe USB nu prin Bluetooth.Se poate sa trec prin timisoara sapt ce vine si ne-am putea intalni sa facem tranzactia.Merge si cu AutoRoute? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted December 1, 2011 Members Share Posted December 1, 2011 Colegilor odata ce merge cu un program de GPS inseamna ca e compatibil cu oricare care se pot instala pe un laptop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted December 1, 2011 Members Share Posted December 1, 2011 Colegilor odata ce merge cu un program de GPS inseamna ca e compatibil cu oricare care se pot instala pe un laptop Colegu'.Softul AutoRoute nu e compatibil cu toate gps receiverele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted December 1, 2011 Author Members Share Posted December 1, 2011 colegule are si prin bluethoot si prin cablu usb acumulatoru intern se incarca de la laptop prin usb merge la automapa firma e holux til dau probat inti dau si automapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted December 2, 2011 Moderators Share Posted December 2, 2011 Colegilor odata ce merge cu un program de GPS inseamna ca e compatibil cu oricare care se pot instala pe un laptop Nu prea cred. Sunt softuri si antene care accepta doar anumite protocoale de comunicare si porturi pentru a putea lucra. E bine ca suntem multilateral dezvoltati dar nu trebuie sa dezinformam. Eu zic sa se posteze si specificatiile jucariilor atunci cand se vand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted December 2, 2011 Author Members Share Posted December 2, 2011 vrei specificati intri si pe google si vezi tot ce vrei sa stii despre un produs ...........eu am verificat produsu al dau cu tot cu harta numai personal nu vad de ce te bagi in seama daca vroiam sa fraieresc pe cineva cum crezi nu o faceam in acest stil eu in primu rand am un D-ZEU tu nu ai ca vad ca ma judeci fara sa ma cunosti .atata timp cand vand produsu al probez in fata lui ai instalez harta nu vad care e problema ................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted December 2, 2011 Moderators Share Posted December 2, 2011 vrei specificati intri si pe google si vezi tot ce vrei sa stii despre un produs ...........eu am verificat produsu al dau cu tot cu harta numai personal nu vad de ce te bagi in seama daca vroiam sa fraieresc pe cineva cum crezi nu o faceam in acest stil eu in primu rand am un D-ZEU tu nu ai ca vad ca ma judeci fara sa ma cunosti .atata timp cand vand produsu al probez in fata lui ai instalez harta nu vad care e problema ................ Nu-ti raspundeam tie in primul rand. Eu cred ca nu te-am acuzat de nimic . Nu te cunosc intradevar si cred ca nici nu ma "bag in seama". Am spus doar ca ar trebui sa dai specificatiile sau cel putin modelu jucariei. Cat despre specificatii pe GOOGLE am tastat specificatii pentru "GPS ul lui VIRGIL TIMIS" si nu stiu ce sa aleg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted December 2, 2011 Author Members Share Posted December 2, 2011 daca citesti mai bine acest anunt ai sa gasesti si modelu si tot ce vrei sa stii ....insa trebuie sa citesti ............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Speedy Gonzales Posted December 2, 2011 Members Share Posted December 2, 2011 asta e ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted December 3, 2011 Author Members Share Posted December 3, 2011 asta este gps holux gr 230 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members crystyan_57 Posted March 13, 2012 Members Share Posted March 13, 2012 colegu mai este valabil anuntu si ce pret are ? u de unde esti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted March 13, 2012 Author Members Share Posted March 13, 2012 sant din timisoara si fac curse ro-h-it-f pret este 100 ron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members crystyan_57 Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 cam mult colegule io sunt din ploiesti cum am putea face sa il cumpar daca mai lasi si tu nitel la pret ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted March 15, 2012 Author Members Share Posted March 15, 2012 am eu fata de bisnitar,te inseli,nu ami cere de mancare ,al vand sa ajut pe cineva dar nu este obligatoriu sa fie cumparat,eu nu pot folosi laptopu in mers ca e mica cutia de chibrite ,,,,,,,,,,cauta in alta,sau pt tine ati pot face oferta al las de la 150 ron la 120 ati convine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members georgica Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 virgile pana acum il dadeai cu 90 de ron,apoi pretul a crescut la 150 de ron ,acum lasi la 120,chiar ca e bisnita ce faci tu...daca vezi ca e lumea interesata cresti pretul? bafta la vanzare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radupeica Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 @virgil timis suna la 0722 686 687 Radu sau lasa nr de contact Respecte.Radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lkw_daniel Posted March 31, 2012 Members Share Posted March 31, 2012 am eu fata de bisnitar,te inseli,nu ami cere de mancare ,al vand sa ajut pe cineva dar nu este obligatoriu sa fie cumparat,eu nu pot folosi laptopu in mers ca e mica cutia de chibrite ,,,,,,,,,,cauta in alta,sau pt tine ati pot face oferta al las de la 150 ron la 120 ati convine ,,,,,,daca se mai intereseaza careva de el il lasi de la 200 ron la 150 ron hi hiii ,,,,,,,,,pe u,n umbli virgil timis,,,?parca mii dor de commenturile tale,,,!!!prin franta cred ca esti,,,!!!acolo unde visezi sa faci curse cred,,,!!!vezi ca au amenzi mari francezi la radare,atentie la viteza,,!!!,,ha haaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts