Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

Renault Magnum pentru echipa de F1 ING Renault


CALIN

Recommended Posts

  • Administrators

ren.jpg

        16 Renault Magnum 500 CP de ultima generatie, echipate cu tehnologie de ultima ora, au fost livrate echipei F1 ING Renault. Misiunea lor: sa asigure suportul logistic si sa contribuie la promovarea echipei franceze pe durata evenimentelor Grands Prix de F1.

Ca si in trecut, doua marci de prestigiu ruleaza impreuna pentru a proiecta imaginea celei mai inalte performante. Sa pornim !

Onoarea e doar pentru cei care merita. Ultima versiune a "navei amiral" din flota Renault Trucks isi inaugureza cariera asa cum trebuie, printr-o operatiune de prestigiu. O flota de 16 noi Renault Magnum de 500 CP se alatura echpei de curse F1 ING Renault, condusa in acest sezon de dublul campion (2005 si 2006), spaniolul Fernando Alonso si de pilotul brazilian Nelson Piquet.

        Sunt primele vehicule livrate din noua gama. Sunt dotate cu optiuni, sunt carenate, au jante de aluminiu si sunt echipate cu semiremorci complete. Ultimul val de licrari a avut loc la mijlocul lui august, chiar inainte de Marele Premiu al europei de la Valencia (Spania) unde Stefano Chmielewski, Presedintele Renault Trucks, a inmanat personal cheile lui Flavio Briatore, Directorul echipei franceze.

O parte a parcului este afectata transportului de monoposturi, de piese de schimb, de sasiuri si caroserii, de motoare (10) si de piese pentru motoare.

Ansamblul materialului este transportat in conditii optime, protejat in plase, cutii… toate in culorile echipei.

Alte camioane sunt incarcate cu materiale destinate instalarii standului sau sunt rezervate suportului tehnic, echipei, birourilor si serviciilor de catering.

Odata terminata cariera in F1, vehiculele Magnum se intorc pe circuitul … distributiei clasice, dotate cu sasiele originale si carenajele speciale. Doar inscriptionarea speciala va fi inlaturata.

Sursa  :  renault-trucks.ro

ren1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.