Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

impacam si capra si varza vecinului,dar cu a mea cum ramine?


TODOREL

Recommended Posts

 • Members

.....colegutii va respect pe toti,dar sincer nu inteleg de ce oare cind noi soferii romani trecem peste granita devenim altii?

nu inteleg,poloneziii sunt uniti,bulgarii de la kim johansen sun uniti,noi suntem cea mai de ris rasa,de ce?

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Colegii asta face parte din educatie si mai mult e o problema pur romaneasca te uiti la toti prin parcari stau impreuna se cauta si mai mult ,se ajuta .Eu in doi ani de comunitate pot sa va spun ca am intilnit si colegi cu care am putut sta la taifas dar procentual luat au fost maxim 20% din citi am intilnit.Asta e, eu cind am vazut camioane ro am cautat intodeauna sa stau de vorba ,dar la mine nu a prea venit nimeni 

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Servus tuturor! Istoria! Istoria o spune. Neamul romanesc , pe langa multele bune ce le are , are multe defecte genetice! Romanul e inventiv, frumos, inimos ,etc ......dar si las, hot, vanzator de semeni ! Sa fiu iertat , insa nu spun eu asta! Istoria o spune ! Decebal , a pierit tradat , Mihai Viteazul la fel si altii , si altii ! Totdeauna tradarea a lovit de la romani! Romanul nu are demnitate, romanul cand ajunge la ciolan uita de unde a plecat. Romanul este inteligent , de aceea apleaca capul pana trece pericolul apropiat , apoi musca mana celui ce-l hraneste, si exemplele  pot continua desfasurate intr-o biblioteca universitara. Iata o imagine despre romani exprimata de un roman adevarat :,,Tara minora , tara de secaturi". Pacat! Gena acestui popor este defecta! Nu mai divaghez pe subiectul acesta . Am o scarba colosala fata de caracterul romanului! Paradoxal , sunt roman da nu-s asa!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

pai nu se poate altfel colegule, astia suntem noi. niste curve. ne facem de kk pentru cativa centi... vreti sa va dau si exemple? si daca vedem un coleg la nevoie, ne facem ca nu mai stim sa vb romaneste, nu suntem romani. ce sa zic... sa ne fie rusine! nu pentru ca suntem romani. pentru ca nu avem grija de copacul din ochiul nostru si ne uitam dupa scobitoarea din ochiul colegului de alaturi. rusine!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

exemplu concret> era 6 dim , eram in udine, italia si asteptam sa se faca ora 7 sa descarc. aveam camion cu nr de italia. langa mine parcheaza o dubita de 3,5t din care se dau jos vorbind romaneste 2 baieti . pe la 7 ma duk la unul dintre ei si-l intreb< IN ROMANESTE> unde e biroul ca sa depun actele iar el imi raspunde in ITALIANA MOLDOVENEASCA ca nu stie si sa ma duc sa intreb pe altcineva. Aceeasi chestie am patito si la firma unde FEMEIE DE SERVICI o intrebam in ROMANA si ea imi raspundea in ITALIANA !!!!! 

      DE CE OAMENI BUNI???? DE CE??????

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Astia sint unii care au scapat de coada vaci in ro si au ajuns sa spele rahatul straiinilor .nu fiti suparati cum nu sint nici eu numai ca eu nu tac si le fac pomelnicul in romaneste si sa vezi cum invata sa vorbeasca ,,ce ma injuri ma " ,raspuns ,,acum ti-ai amintit sau ai invatat-o pe loc ".

Link to comment
Share on other sites

 • Members

NU suntem uniti,suntem lasi,ipocriti si ne vindem uni pe ceilalti.

Suntem asa un popor de genul “lasa-ma sa te las”, definitia data de Ana Blandiana ca am fi un popor vegetal mi se pare cea mai aproape de adevar.

Si Cioran era dezamagit de pasivitatea si lehamitea romanilor, dar la el e scuzabil deoarece era un pesimist profund, dar cu toate astea, nu poti sa nu te regasesti in frazele sale

Asa ca nu pot crede ca se va schimba ceva in viitor, nu cred ca va aparea un adevarat iubitor de patrie care sa poate conduce minunatul popor, nu cred ca va fi mai bine dar nu cred nici ca va fi mai rau. Mai rau decat pe vremea lui Ceausescu nu are cum sa fie si am rabdat si asta. Cu stoicism. Asa ca inchei cu vorbele Marthei Bibescu:  In  Romania,nimic nu are  importanta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.