Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

impacam si capra si varza vecinului,dar cu a mea cum ramine?


TODOREL

Postări Recomandate

  • Members

Colegii asta face parte din educatie si mai mult e o problema pur romaneasca te uiti la toti prin parcari stau impreuna se cauta si mai mult ,se ajuta .Eu in doi ani de comunitate pot sa va spun ca am intilnit si colegi cu care am putut sta la taifas dar procentual luat au fost maxim 20% din citi am intilnit.Asta e, eu cind am vazut camioane ro am cautat intodeauna sa stau de vorba ,dar la mine nu a prea venit nimeni 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Servus tuturor! Istoria! Istoria o spune. Neamul romanesc , pe langa multele bune ce le are , are multe defecte genetice! Romanul e inventiv, frumos, inimos ,etc ......dar si las, hot, vanzator de semeni ! Sa fiu iertat , insa nu spun eu asta! Istoria o spune ! Decebal , a pierit tradat , Mihai Viteazul la fel si altii , si altii ! Totdeauna tradarea a lovit de la romani! Romanul nu are demnitate, romanul cand ajunge la ciolan uita de unde a plecat. Romanul este inteligent , de aceea apleaca capul pana trece pericolul apropiat , apoi musca mana celui ce-l hraneste, si exemplele  pot continua desfasurate intr-o biblioteca universitara. Iata o imagine despre romani exprimata de un roman adevarat :,,Tara minora , tara de secaturi". Pacat! Gena acestui popor este defecta! Nu mai divaghez pe subiectul acesta . Am o scarba colosala fata de caracterul romanului! Paradoxal , sunt roman da nu-s asa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pai nu se poate altfel colegule, astia suntem noi. niste curve. ne facem de kk pentru cativa centi... vreti sa va dau si exemple? si daca vedem un coleg la nevoie, ne facem ca nu mai stim sa vb romaneste, nu suntem romani. ce sa zic... sa ne fie rusine! nu pentru ca suntem romani. pentru ca nu avem grija de copacul din ochiul nostru si ne uitam dupa scobitoarea din ochiul colegului de alaturi. rusine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

exemplu concret> era 6 dim , eram in udine, italia si asteptam sa se faca ora 7 sa descarc. aveam camion cu nr de italia. langa mine parcheaza o dubita de 3,5t din care se dau jos vorbind romaneste 2 baieti . pe la 7 ma duk la unul dintre ei si-l intreb< IN ROMANESTE> unde e biroul ca sa depun actele iar el imi raspunde in ITALIANA MOLDOVENEASCA ca nu stie si sa ma duc sa intreb pe altcineva. Aceeasi chestie am patito si la firma unde FEMEIE DE SERVICI o intrebam in ROMANA si ea imi raspundea in ITALIANA !!!!! 

      DE CE OAMENI BUNI???? DE CE??????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Astia sint unii care au scapat de coada vaci in ro si au ajuns sa spele rahatul straiinilor .nu fiti suparati cum nu sint nici eu numai ca eu nu tac si le fac pomelnicul in romaneste si sa vezi cum invata sa vorbeasca ,,ce ma injuri ma " ,raspuns ,,acum ti-ai amintit sau ai invatat-o pe loc ".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

NU suntem uniti,suntem lasi,ipocriti si ne vindem uni pe ceilalti.

Suntem asa un popor de genul “lasa-ma sa te las”, definitia data de Ana Blandiana ca am fi un popor vegetal mi se pare cea mai aproape de adevar.

Si Cioran era dezamagit de pasivitatea si lehamitea romanilor, dar la el e scuzabil deoarece era un pesimist profund, dar cu toate astea, nu poti sa nu te regasesti in frazele sale

Asa ca nu pot crede ca se va schimba ceva in viitor, nu cred ca va aparea un adevarat iubitor de patrie care sa poate conduce minunatul popor, nu cred ca va fi mai bine dar nu cred nici ca va fi mai rau. Mai rau decat pe vremea lui Ceausescu nu are cum sa fie si am rabdat si asta. Cu stoicism. Asa ca inchei cu vorbele Marthei Bibescu:  In  Romania,nimic nu are  importanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.