Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Doi jandarmi francezi, batuti mar de mai multi romani !!!


GICONE

Postări Recomandate

  • Members

- Doi jandarmi francezi din serviciul de control trafic din Luc-en-Provence (provincia Var, Franta) au fost batuti, in noaptea de miercuri spre joi, cu bare de fier de catre mai multi soferi de camioane din Romania, surprinsi in timp ce furau combustibil de pe autostrada A8.

Potrivit autoritatilor franceze, cei doi jandarmi au fost batuti atat de rau, incat au ajuns la spital cu multiple probleme: unul s-a ales cu traumatisme craniene grave si plagi adanci, iar al doilea cu o fractura la una dintre maini, relateaza agentia de presa AFP, citata de Le Figaro.

Soferii romani, in numar de trei, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani, au fost surprinsi de jandarmi in timp ce incercau sa fure, cu ajutorul unei pompe electrice, carburant din vehiculele stationate intr-o zona pazita de jandarmi.

SURSA:

http://www.ziare.com/diaspora/romani-franta/doi-jandarmi-francezi-batuti-mar-de-mai-multi-romani-1138456

    < ASTEA NU SUNT COLEGII NOSTRII SUNT DOAR IMPOSTORII CARE NE MANINCA PIINEA !!!  VOR URMA REPRESALII CRUNTE CA SI ASA NU NE IUBESC EI PREA MULT SI CEI CARE AU SA SUFERE VOR FII CEI CORECTI SI NECAJITI !!!>

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pacat,iar ne-am stricat imaginea,lumea nu zice ca aaaia sunt niste hoti ordinari ci toti romanii sunt asa

heeelooo colegu....stiai tu cumva ca aveam o alta imagine in afara de..hotii,sclavi,banditi,asa cum ne fac francezii???/....mama lor....si ca sa si argumentez asta....am luat o amenda ptr depasire de program in anglia,iar a doua zi la frejurs ma oprit cap de creta francez mi-a luat cardu la control a vazut infractiunea,si tinea cu tot dinadinsul sa ma amendeze si el inca odata,dar conform legilor europene daca primesti o amenda in oricare din tarile comunitare nimeni nu mai are voie sa te amendeze ptr aceiasi infractiune sau o alta inclusa in aceea amenda...iar rasistu ala,fata de tomberon,care arata mai tigan decat tiganii,un jeg de om,un infect..asaaa....nu sa lasat pana nu m-ia aratat cat am de platit,iar norocu meu a fost ca a vazut un coleg de al lui si ia spus ca nu are voie sa ma amendeze,oamenii buni a avut discutii contradictorii cu colegu lui aproape 30 de minute si pana nu a venit ala cu legea si ia puso in fata nu sa lasat saracu ala,mi-a dat voie sa plec,credetima mai avea putin sa isi bage unghia in gat ca nu ma amendat...iar parerea mea jandarmii francezi sunt niste ordinari. ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

in opinia mea tot jeguri sunt......cu politia mai scapi cum scapi,dar cu aia...vai de capu meu..te opreste iti cer actele si cand vad ce nationalitate ai,nu te iarta,sa zici saru-mana si bogdaproste daca scapi cu minim 500 amenda....asa legal...sau poate tu nu ai avut de aface cu ei...nici nu iti doresc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru cei care incalca legea,organele de control,indiferent de tara unde isi fac meseria sunt ,,niste jegosi".Eu nu sunt de acord cu afirmatia respectiva.Respectati legea si o sa fiti respectati.Eu am fost controlat pe marea majoritate a statelor U.E. si nu am avut probleme din 2003 de cind ma plimb cu T.I.R.ul prin U.E.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Un comportament perfect normal.Nu mi se pare o stire senzationala.Lipsa de educatie in primul rand,ideea de a FURA de la vecinu,lipsa banilor , poate patronul nu a platit soferii si ei au hotarat ca asa trebuie sa procedeze ca sa aiba si ei un ban de sarbatori , lipsa de profesionalism , adica logic aia nu erau soferi profesionisti,erau doar hoti,pur si simplu.Si trebuie sa recunoastem ca nu avem o imagine prea buna in lume,Medicii zic eu si copii olimpici ne mai ridica stacheta,in rest numai de rau.Atata timp cat vor exista stirile senzational,crime ,violuri,accidente,atata timp cat noi ca popor suntem crescuti si educati in acest fel,sa furam ,sa facem rau,sa ne comportam in acest fel, nu cred ca avem o sansa.Niciodata nu o sa  se schimbe nimic in Romania,niciodata,Suna pesimist dar asta este..

RESPECTATI LEGEA !!!!

Drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

.......Este trist ce sa intimplat,,,mai trist si mai rau este faptul ca,cred ca  stiu si cine sant respectivi asa zisi soferi....(nu 100%),,dar dupa modul cum a spus colegul ei sant,,,,chiar se laudau fata de omul la care vindeau motorina ca daca sant prinsi ei sar cu rangile si tot scapa..(asta ma face sa cred ca sant ei...trebuie sa spun ca sant din R-Valcea...au un volvo...pompa este montata pe cutia de viteze si are un debit foarte mare...la cum se laudau ei..cica pana face motorul aer  te-a golit.Opereaza in jur de ora 2-3 noaptea si nu conteaza pt ei ce natie esti...conteaza doar cata motorina pot lua de la tine,,din ce stiu eu motorina o vinde in doua locuri....Irun la un asa zis patron roman tot din Valcea (George)..poate multi il stiti care  lucrati pe Spania si la Khell.

....uneori intra cu voi in vorba si va cheama la dus sau cafea,restaorant ca platesc ei,,,,inutil sa va spun ca masa tot voi o veti plati si ca veti constata ca motorul se opreste inainte de a pleca din loc,,,ce urmeaza nici nu vreau sa ma gandesc.

...si apropo...tot din ce discutau ei,,,ziceau ca nu se baga la rezervoarele cu antifurt,,,cica alea fac zgomot si nu se risca sa il deschida

    Pe mine nu mau furat afara,,,ma ferit doamne doamne,,,in schimb am fost facut de motorina la Fagaras,,,,asta e.....hotul gresala asteapta.

  Drumuri bune .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

        Ce merita traficantii astia de ...dudeee !!!! Ei se vad baieti descurcareti . Se mandresc cu "smecheria" lor. Chiar merita linsati jegosii astia. Ar fi fost bine sa fie liber la vinat astfel de smecherici , sa ai dreptul sa le rupi manutele fara sa te bage la parnaie... !Sau macar sa-i scoti un ochisor (pentru a i-l inlocui cu o camera cu infrarosii) sa poata sa vada noaptea cand iese la ...servici !

  Drumuri bune tuturor !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

poate ne poti da mai multe amanunte !!! ce culoare are cabina de volvo, ce nr au de inmatriculare, ce culoare are prelata si daca scrie ceva pe ea, ce nr are remorca???  Cum arata asa zisul sofer si banuiesc ca sunt 2 pe cabina ! Si pe unde crezi ca actioneaza??? 

          MULTUMIM !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

imi e rusine cu ai nostri ca numai una si una fac si ne-au facut de rusine peste tot si cei care suntem corecti uneori tragem ponoasele celor ce se cred stiu eu ce mari zmei.ne au facut de ras in toata lumea pacat ca noi romani adevarati nu suntem nici vagabonzi nici smecheri nici betivani nici hoti  :-[

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • Members

RUSINE!!!UNII DINTRE NOI,TRAIESC LA NIVELUL SOCIETATII DE GROTA!NU SE GANDESC LA FAPTUL CA CEILALTI SUFERA.AS PROPUNE CA ASTFEL DE FAPTE SA FIE TRECUTE IN CAZIER,IAR FIECARE PATRON SA TINA CONT DE ACESTIA SI ARR-UL SA NU LE MAI DEA ATESTATE NICIODATA!MI-E SILA DE ACESTE ANIMALE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.