Members joonyflorin Posted December 13, 2011 Members Share Posted December 13, 2011 salut cer si eu ajutor de la soferii cu experienta.Am 30 de ani lucrez pe un iveco euro 5 (cap de tir +saua bascula),momentan nu mai are firma de lucru,asa ca somez pe banii mei.Nu poate sa ma ajute nimeni cu ul loc de munca la o firma ceva,ca fara o intrare am vazut ca n-am nici o sansa.Va multumesc si drumuri bune sa aveti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted January 1, 2012 Members Share Posted January 1, 2012 salut cer si eu ajutor de la soferii cu experienta.Am 30 de ani lucrez pe un iveco euro 5 (cap de tir +saua bascula),momentan nu mai are firma de lucru,asa ca somez pe banii mei.Nu poate sa ma ajute nimeni cu ul loc de munca la o firma ceva,ca fara o intrare am vazut ca n-am nici o sansa.Va multumesc si drumuri bune sa aveti vezi anunturile ! Cam greu cu treaba. Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts