Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sc Timasato srl Bacau


claudiu tg mures

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 332
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Members

adica ti-au spus ceva de genul ca nu ai destula experienta mai pe romaneste,sa inteleg?astia is dezastru adica firma iti face oferta de munca,guvernul iti da LMO favorabil si ambasada iti da refuz de viza ca nu ai destula experienta sau nu o poti dovedii,ce idioti,eu ti-as recomanda sa mai aplici o data poate sa mai completezi cumva cu mai multe acte si poate ai noroc sa iti proceseze alt consul dosarul mai ingaduitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sa înţeleg ca la 2 ani de experienţă care o am nu merită sa incerc?

Engleză ştiu destul de bine.

Am făcut câteva teste de pe net si ştiu cam de 7 fara sa ma pregătesc

Poate spuneţi si voi cu ce experienţă aţi plecat.

Sa avem si noi o idee

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

experienta am destula, la ielts am iesit pe general cu 4, am contactat o firma de avocati care la randul lor au trimis email la ambasada cerand explicatii si carora le-au raspuns ca mi-au refuzat viza pe motiv ca ei cred ca nu ma mai intorc din canada la sfarsit de contract( de parca cineva pleaca la munca in canada pe aceeasi bani ca si in europa cu gandul sa se intoarca inapoi)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

da,nici nu stiu ce sa zic,imi pare rau ca ai patit asta,eu am plecat impreuna cu sotia nu le-am dat nici o explicatie daca ma mai intorc sau nu,nici nu mi-au cerut vreun act sa dovedesc ca am legaturi stranse cu Romania gen casa,terenuri sau mai stiu eu ce,sotiei i-au pus viza pe 6 luni de vizitator,cand am aterizat la calgary pe aeroport la imigrari au intrebat-o daca vrea si ea sa lucreze in canada si ea a zis ca da bineinteles era la mintea cocosului si i-a dat pe loc permis de munca(open work permit) valabil tot atata timp ca si al meu respectiv 2 ani cu posibilitate de prelungire pentru inca 2 ani.l-am intrebat pe tipul de la imigrari cum de i-au oferit si ei permis de munca si mi-a zis ca data fiind situatia actuala in provincia Alberta cum ca e nevoie mare de soferi de cursa lunga sotiile soferilor care vin cu permise de munca primesc si ele automat drept de munca am ramas perplex,nu ne-am asteptat deloc la asa ceva si nu pot sa iti spun cat de bucurosi am iesit din aeroport. p.s. chiar e nevoie de soferi aici sunt pline ziarele de anunturi pt soferi cum era prins spania acum 7 8 ani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu am aplicat la roma pt ca sunt rezident aici din 99 nu ma asteptam sa iau refuz asa ca a fost un dus cu apa rece. acum incerc sa iau viza de sua,(mi-afacut varamea invitatie) dupa care merg la ambasada in rom si incerc din nou. nu am pus la dosar actele de la casa din rom, si am specificat ca vin singur,m-am gandit ca e mai bine sa vin singur la inceput pt ca am un baiat de 2 ani si nevastamea sta cu el nu poate munci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Habar nu am ce sa zic,eu am trecut asa de la inceput pentru ca nu aveam de gand sa plec fara nevasta-mea am stat destul despartiti cu lunile cat am lucrat pe comunitate si am zis ca daca reusim sa plecam impreuna plecam daca nu,nu.dar tu cand ai completat formularele ai completat si family information?adica le-ai spus ca esti casatorit si ai copil,nu?totusi daca ai luat legatura cu o firma de avocatura mai ales daca ei sunt specializati in probleme de emigrare ar putea sa te sfatuiasca mai bine decat mine,eu cred totusi ca am avut noroc cu caru nu neaparat ca am facut ceva diferit de altii care au aplicat la fel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

oho e prea mult,eu zic sa mai faci o data aplicatia e 150 de dolari nu e asa mult si vezi ce iti zic,LMO-ul nu mai conteaza in momentul cand tu ai aplicat pt permisul de munca,ce iti zice acolo ca e valabil pana in noiembrie aia inseamna ca pana atunci tu trebuie sa aplici pentru work permit,de acolo incolo poate sa dureze si doi ani pana iti dau astia permisul de munca,LMO-ul meu spre exemplu a expirat in iulie si eu am zburat la inceputul lui septembrie aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

nu cred ca ma mai asteapta astia de la firma( in mod sigur nu se ma incurca cu romani), cand mi-au obtinut lmo m-au sunat si mi-au zis ,ai lmo te urci in avion si cand aterizezi iti da drept de munca(cred ca sunt primul rom cu care au avut de a face altfel nu se explica).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

nasol,intradevar daca nu aveai nevoie de viza plecai in canada si aplicai aici direct pt permisu de munca mergea mult mai repede,am impresia gresita sau noi am vorbit la telefon mai in primavara ca tin minte ceva de faza asta ca ti-au zis ca ai lmo-ul te urci avion si gata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

da eu sunt, a durat ceva pana am facut rost de toate actele, si s-a lungit treaba cu ielts ,speram ca la inceputul lui oct sa fiu in canada, dar............ acum incerc sa iau viza de sua , mi-am facut deja prog , cu invitatie de la varamea , dupa care aplic din nou, sau m-am gandit sa ma urc in avion sa merg in sua iar de acolo direct in granita cu canada, poate cine stie........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.