Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

Cine se pricepe la pauzele in echipaj,sa-mi raspunda si mie va rog!

Guest Anonymous

Daca fac pauza de 24 de luni pana marti sa zicem,asta inseamna ca saptamana urmatoare,luni,trebuie sa intru in 45,corect? Dar daca pana saptamana urmatoare am mai facut un 24,cum se procedeaza?sau mai e obligatoriu sa fac minim 45? raspunde-ti-mi si mie v  

2 members have voted

1. 1. Daca fac pauza de 24 de luni pana marti sa zicem,asta inseamna ca saptamana urmatoare,luni,trebuie sa intru in 45,corect? Dar daca pana saptamana urmatoare am mai facut un 24,cum se procedeaza?sau mai e obligatoriu sa fac minim 45? raspunde-ti-mi si mie v

• Pauza saptamanala.
      1
    • Pauza in echipaj si solo.
      1

Recommended Posts

Guest Anonymous

Daca fac pauza de 24 de luni pana marti sa zicem,asta inseamna ca saptamana urmatoare,luni,trebuie sa intru in 45,corect? Dar daca pana saptamana urmatoare am mai facut un 24,cum se procedeaza?sau mai e obligatoriu sa fac minim 45? raspunde-ti-mi si mie va rog.

• 2 weeks later...
  • Moderators

Pe parcursul a 2 saptamini consecutive trebuie sa ai cel putin 2 perioade de odihna saptaminala normala [min 45 h] sau o perioada de odihna saptaminala normala [45h] si una saptaminala redusa de cel putin 24 h.Asta inseamna ca tu in oricare 2 saptamini luate trebuie sa ai minimum o data 24 h si o data 45h.Pentru a intelege corect daca in saptamina 1 ai repaus 24 h in saptamina 2 trebuie neaparat sa ai minim 45 ore legate,nu se pune daca sunt fractionate,repausul e repaus.Urmatorul calcul il faci pe saptamina 2 si 3 si tot asa mai departe,adica intotdeauna legi ultimele 2 saptamini intre ele.sper sa ma fi facut inteles ca sa nu ai probleme cu pauza saptaminala,bafta