Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

BAROTRANS Timisoara


Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • Members

DA colegule....eu sunt angajat la ei ...sunt in clubul din garajul din ROOSENDAAL si bantuiam pe net cand am vazut postul tau...deci....se lucreaza pe comunitate 2 luni... acasa 2 saptamani... dus si adus cu microbuzele firmei...La angajare nu se da proba de lucru, se merge pe idea ca nu minti , dar daca nu te descurci  dupa o saptamana vi acasa...curse de franta cel mai des ...nu este chiar asa de stresant , dar nici usor....se merge singur....salar la inceput 10 eu la suta sau 46 eu pe zi ...(apoi 11 sau 47 )...cursele bune unde se castiga bine de regula sunt luate de cei vechi...la inceput esti jumper si sari de pe un camion pe altul...daca esti descurcaret si bun  intri in conflict cu unii din cei vechi care nu prea concep ca vine unul nou si face treaba la fel de bine ca ei...De sarbatorile de iarna toata lumea acasa ..(.cu mici exceptii cum ar fi eu , acuma este craciunul si eu sunt in garajul din olanda , dar am fost intrebat daca vreau sa stau la lucru de sarbatori)

sa nu uit ...trebuie sa stii ceva engleza sau franceza,sau germana,... este un singur dispecer roman...si doi olandezi....tragi remorcile lor de Bakker sau altele de la alte firme.

Ai noroc ca e seara de Craciun, sunt singur si ma plictisesc acuma si am chef sa-ti spun mai multe....Cu unele exceptii colectivul de aici e super... dar cum spuneam sunt vreo cativa mai vechi care nu accepta ideea ca vine unul nou si face treaba mai bine ca ei  si atunci incep sa te barfeasca laTimisoara, dar nu trebuie bagati in seama ...la Timisoara angajarile le face Florina ...o doamna f amabila ....are numarul de tel pe net...(cauti cu gogu pe net Barotrans sau Hjbakker)...

Daca te mai si recomanda cineva e si mai bine...sunt si chestii mai rele ,dar e Craciunul si nu vreau sa barfesc...

In concluzie ....nu e nici foarte bine ....dar nici foarte rau....eu sunt de peste 6 luni la ei si pe o scala de la 1 la 10 le dau nota 8

Ce sa mai zic...masini bune....conditii bune...daca ai o problema personala si trebuie sa pleci mai repede acasa, sau ceri ceva bani in avans, se cam rezolva...in rest vino si o sa vezi

Daca te vei angaja la ei , cand vii in Roosendaal intreaba cine a lucrat de Craciun si sigur o sa ma gasesti....hai ca sunt curios sa vad daca te voi vedea vreodata ...ceau ma duc sa mananc.... BAFTA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Salut colegii ! Si eu vin la sfarsitul saptamanii la garaj. Am fost sunat azi dimineata de catre Eugen de la Baro. Relatarile de mai sus sunt adevarate, deoarece am intalnit colegi de la Baro pe la Amiens si pe la Zeebrugge. Dupa discutiile cu ei am hotarat sa iau si eu legatura cu ei si se pare ca raspunsul lor e favorabil pentru mine. Sa ne vedem sanatosi! Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna colegii , da este ok la Baro trans ,este o firma serioasa ,se da banii la timp, daca ai o problema urgenta si trebuie sa pleci acasa se rezolva ,cursele sint ok ,nu e stres prea mare,a fost mai rau o perioada cind a fost un dispecer roman (Cristian) si au plecat mai multi soferi printre care si eu ,in principiu dintre firmele din Ro ce lucreaza pe Comunitate este printre cele mai serioase ,deci daca puteti mergeti ,succes ! Drumuri bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegii

ceva informatii mai detaliate se poate?

ce se cere?ce se ofera?

curse mai lungi?mai scurte?grupaje?coletarie?

se platesc inc.-desc.?

week-end-ul se plateste?

orice alta informatie este binevenita pentru toti colegii care citesc postarile noastre.

Respecte.Radu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare colegii ,am revenit, si hai sa incerc sa va ajut cu niste info despre BaroTrans Timisoara .In mare se face Olanda - Franta dar daca prinzi pe un contract poate ca vei face Olanda - Anglia sau Olanda - Spania deci cursele in principiu sint ok ,se fac km undeva la 12000-13000 km pe luna ,se lucreaza 6 saptamani cu 2 acasa ,microbuzul firmei se foloseste pt transporttul soferilor RO-HO si HO-RO,se lucreaza si in echipaje daca vreti , colegii de la Roosendaal din Olanda sint ok de treaba (cu mici execptii)  :) ,dispecerii incearca pe cit posibil sa aduca soferii aproximativ o data pe luna la baza(garaj) sa isi spele hainele pt ca acolo au si masini de spalat,clubul soferilor,dusuri,bucatarie ,din punctul asta de vedere sint foarte bine organizati pt confortul soferilor ,DE APRECIAT !!!  ,nu se lucreaza la consum dar nici nu se fura(daca unii mai practica asa ceva) deci sint dispozitive electronice si se vede tot ,sfatul meu e sa munciti cinstit ca doar asa puteti prinde vechime in aceasta firma, pe care ia prins cu furatul ia dat afara urgent si asta e un lucru f bun.In rest ce sa va mai zic ,un lucru important e ca se cere engleza,olandeza sau germana sa poti colabora cu dispecerii. La sfirsitul lunii se ia undeva la 1200-1300 euro + salariul in lei 7 milioane jumate ,sint foarte seriosi cu banii (mai rar asa ceva in aceste zile) deci e o firma ok si din punctul asta de vedere .Acum este un singur minus pe care eu l-am considerat ,fapt pt care am si plecat de la ei in urma cu 2-3 luni ,cind ajungi sa lucrezi la Baro trans esti "JUMPER" ,schimbi camioanele la 2 saptamani pina ce prinzi vechime in firma ,unii au ajuns titulari dupa 6 luni altii 7 luni altii un an deci pina devii titular practic trebuie sa schimbi camionul tot la doua saptamani (uneori mai des) , cind colegii pleaca acasa in concediu tu ai schimbi ,cind vin inapoi tu sari in alt camion ,asta  cred ca este singurul minus al firmaei Barotrans in rest totul e ok. Sper ca ati putut sa va faceti o idee despre firma .Va doresc succes colegii ,si daca puteti sa va modelati (conformati) acestor conditii nu ezitati sa mergeti ca in rest toate sint bune la Barotrans.Drumuri bune! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cu respecte,exista vreun coleg care lucreaza la Baro sa accepte pe cineva inceptator,eu am discutat la firma,si mi-a spus ca daca are cine sa ma ia in echipaj sunt dispusi sa angajeze,daca da va rog lasati un numar de telefon.Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.