Members DafXF Posted December 18, 2011 Members Share Posted December 18, 2011 Dupa spusele celui care a filmat, fara decese VW Touran inmatriculat in Italia, o familie cu un copil de 3-5 ani. Au venit 2 ambulante dintre care una SMURD, relativ tarziu, probabil distanta destul de mare (cred de la Aiud). Politia a venit relativ repede. Soferul leziuni minore la prima vedere, sotia acestuia mi s-a parut ok, fara leziuni vizibile, copilul avea ceva urme de sange, sper ca de la tatal lui/ei. Mi-am lasat numarul de telefon soferului si i-am zis ca voi posta clipul pe trafictube. TIR-ul era inmatriculat in Polonia. Maine seara, cand ma intorc acasa o sa mai uploadez si inca 3-4 min, imediat dupa producerea accidentului. Ca sa nu mi se suprascrie cardul l-am schimbat cu unul de 8 Gb si am pierdut momentul sosirii ambulantelor. Dupa ce am sa ma uit pe log-ul gps o sa va pot spune si viteza aproximativa a TIR-ului pentru ca mergeam la pace in spatele lui. Oricum destul de mare pentru gabaritul si conditiile meteo. Cel cu VW-ul nu avea cum sa evite. Remorca a revenit pe trasa dupa impact. Copilul era in scaun special. Toti aveau centuri. Accident Live Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted December 18, 2011 Members Share Posted December 18, 2011 Dumnezeule A avut viteza prea mare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted December 18, 2011 Administrators Share Posted December 18, 2011 offfffffffffff neadaptarea vitezei la conditiile de drum , franare in curba ( semnalizata cu panouri -curba deosebit de periculoasa ) si ...poc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members steluste2005 Posted December 18, 2011 Members Share Posted December 18, 2011 Asa ceva nu mai poti evita !!!! Poti minimaliza impactul,desi este puti inexplicabil pt mine de regula tractorul nu mai poate lua virajul dar sa derapeze spatele remorci??!! oricum o situatie grea ...neadaptarea vitezei la conditiile de drum si trafic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted December 18, 2011 EX Staff Share Posted December 18, 2011 Asa ceva nu mai poti evita !!!! Poti minimaliza impactul,desi este puti inexplicabil pt mine de regula tractorul nu mai poate lua virajul dar sa derapeze spatele remorci??!! oricum o situatie grea ...neadaptarea vitezei la conditiile de drum si trafic. Pierderea aderentei din cauza drumului alunecos, plus neadaptarea vitezei la conditiile meto ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AugustYn Posted December 26, 2011 Members Share Posted December 26, 2011 neadaptarea vitezei la conditiile de trafic + franarea in curba. am trecut si eu prin asta, doar ca am fost mai norocos. curba era spre stanga, nu spre dreapta, si remorca a inceput sa derapeze spre dreapta, spre exterior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted December 26, 2011 Members Share Posted December 26, 2011 Si aici tot spre exterior a derapat. Tu erai pe sensul opus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Abel Cavaşi Posted December 27, 2011 Members Share Posted December 27, 2011 este puti inexplicabil pt mine de regula tractorul nu mai poate lua virajul dar sa derapeze spatele remorci??!!Presupun că o explicaţie ar fi faptul că s-a deplasat încărcătura în momentul intrării în viraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AugustYn Posted December 27, 2011 Members Share Posted December 27, 2011 unleashed ... nu eram pe sensul opus. directia curbei era exact invers. steluste2005, nu e nimic inexplicabil. soferul a intrat mai tare in curba(se vede ca luat-o si mai larg), si a ciupit frana. poate o defectiune la sistemul abs ... poate a tras doar de retarder, nu de frana, si, cum zice si abel cavasi, poate centrul de greutate al remorcii s-a deplasat spre stanga si a tras remorca in exterior ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members PRESIDENT Posted December 27, 2011 Members Share Posted December 27, 2011 VITEZA, FRANA IN CURBA SI SIGUR ABS-UL NU MERGEA. AM PATIT SI EU DA PARCA NU ASA RAU SAU POATE ASA MI-A FOST NOROCUL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members unidnormal Posted January 10, 2012 Members Share Posted January 10, 2012 A avut "noroc" pt. ca nu a lovit semiremorca pe jumate pana in prima axa ca se infigea acolo si ii lua ala dupa el. Si asa impactul a fost foarte puternic avand in vedere cat a aruncat turismul.Drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts